Forkæl dig selv efter træning med en spaoplevelse i haven

0

Kunne du godt tænke dig at kunne få en lækker spaoplevelse i haven efter en hård og udmattende træning? Ikke bare en enkel gang, men hver gang?

Måske har du været tilknyttet et træningscenter, hvor du efter træning har haft adgang til centrets faciliteter, som måske har inkluderet en sauna eller ligefrem et opvarmet eller nedkølet svømmebassin, hvor du har kunnet slappe helt af efter træningen.

Når vores muskler har været presset, og vores krop udtrættes, er der noget forfriskende og beroligende for hele vores system i at kunne sænke kroppen ned i vand, der omslutter os og nulstiller.

Måske foretrækker du opvarmet vand, for virkelig at kunne slappe af, og måske foretrækker du det kolde gys, som for alvor sætter gang i kroppen og aktiverer hele systemet.

I denne artikel vil vi gerne minde dig om, at begge dele er tilgængeligt for dig derhjemme. At du ikke behøver at investere i et dyrt spabad eller udgrave hele haven for at gøre plads til en pool. Det at kunne sænke sig ned i det behagelige vand og få en spaoplevelse i haven efter en god omgang hjemmetræning er noget, du nemt kan få.

Flere firmaer laver nemlig bassiner, enten oppustelige eller faste, som nemt fyldes med vand, og nogle endda som kan opvarmes. På et splitsekund har du dermed en pool i haven, som kan tages frem og tilbage, når den skal bruges. Det smarte ved det er, at den ikke optager plads i haven i det daglige, og den derudover heller ikke har omkostninger forbundet med vedligeholdelse.

LÆS OGSÅ:  Brug af personlige trænere er populært

Nedenfor har vi listet en række rigtige gode SmartPools på markedet, som du kan få stor glæde af som den afsluttende smaoplevelse i haven efter træning eller blot til sjov og hyggelige stunder med familie og venner hen over sommeren.

Bestway LAY-Z-SPA St. Moritz AirJet

Denne pool fra Bestway er en stor pool med plads til 7 personer.

Poolen har varmefunktion, så der kan nyes en opvarmet spaoplevelse, selv om aftenen eller i de koldere måneder.

Poolen har derudover luftdyser som fuldender spaoplevelsen med følelsen af boblebad. Disse luftdyser kan også fungere som massagedyser til ryggen.

Poolen har et indvendigt mål på 166 cm i diameter, og den kan indeholde op til 1190 l vand.

Den er konstrueret af TriTech™-materiale i 3 lag, hvor kernen består af et stof af polyestergitter, der er belagt med PVC. Dette giver poolen en ekstra høj belastningsevne og en ekstremt lang levetid.

Du får altså her en helt særlig spaoplevelse i haven eller på terrassen.

Se videoen herunder for at få et godt indblik i spaen og dens funktioner.

Bestway Power Steel Frame Pool Komplet Sæt

Dette poolsæt er et af de letteste at få sat op og få pakket sammen igen bagefter. Samtidig med det, er det konstrueret på en sådan måde, at det har utrolgi høj stabilitet og lang levetid.

Der følger solafskærmning med samt en stige, der gør det let for alle at komme sikkert ud og ind i poolen. Og vil du have den stående fremme fra dag til dag, kan du også tilkøbe et overtræk til den, så du undgår blade mv. i poolen.

LÆS OGSÅ:  Spar penge på dit træningsudstyr med rabatkoder

Derudover får du tilbehør med, der gør det let for dig at fylde den med vand, at rense den mv.

Se videoen herunder for at få et godt indblik i poolen og dens funktioner.

Bestway Power Steel Frame Pool sæt rektangulært

Denne pool fra Bestway er den, der minder mest om det at have en reel pool i haven. Den har længde på, så man kan tage et par svømmetag, og du har mulighed for at få dybden på også.

Pool konstruktionen er utrolig stabil og på trods af dette, er den let at stille op og pakke sammen igen.

Poolen kommer med tilbehør som bl.a. stige, overtræk og sandfilteranlæg.

 

Se videoen herunder for at få et godt indblik i poolen og dens funktioner.

Den rigtige pool til dig

Nu håber vi, at du har fået lidt inspiration til, hvilken pool, der vil være den helt rigtig hjem til dig og din have eller terrasse. Er du interesseret i at vide lidt mere om træningsmuligheder til hjemmetræning, så vil vi anbfelae dig at se nærmere på nedenstående artikler:

Del.

Tilføj en kommentar