Få motion med fede forårsaktiviteter til haven!

0

Indhold på side:

I forårs- og sommermånederne er der en helt klar fordel for de der ikke elsker at træne i fitnesscenter, men som elsker at få pulsen op i fede aktiviteter. Nemlig, at vejret tillader dig at få en masse motion alene ved at benytte dig af få redskaber til haven. Samtidig kan du have det sjovt med familien eller vennerne og på den måde være sammen med dem du holder af, mens du får motion og styrker din krops sundhed.

Hvilke aktiviteter gælder som motion?

Når det kommer til motion, så handler det ikke så meget om, hvilken aktivitet, du laver, men at ativiteten er intensiv nok, så du får sved på panden og høj puls. Og når det kommer til udendørsaktiviteter, som du kan lave med familie og venner, så er det sjældent motivationen der halter, så snart der går lidt konkurrence i den, og den bedste mand må vinde – så vil pulsen simpelt hen komme op.

Hvorfor er det en god idé at få motion derhjemme fremfor i fitnesscentret?

Det er de seneste mange år blevet en naturlighed, at man derhjemme på skift tager ned i fitnesscentret for at træne alene, eftersom dette mange gange kan være det mest praktiske i dagligdagen. Denne tendens gør dog samtidig, at husstandens beboere laver mange ting hver for sig og bruger meget tid hver for sig frem for at være sammen som familie, par eller andet fællesskab. Denne tilgang til træning kan være fin i moderate mængder, men det at samles om en fælles aktivitet i haven flere gange om ugen gør simpelt hen bare noget rigtig godt for både relationen her og nu og de fremtidig minder.

Derfor er det bare med at få nogle fællesaktiviteter ud i haven, så du kan slå to fluer med ét smæk og samtidig få noget god motion på en fed måde.

De tre kriterier for redskaber til motion i haven

I denne guide har vi listet produkter op efter følgende tre kriterier:

  • De skal kunne foregå i en have eller baggård, hvor det er muligt at lave aktiviteten sammen med andre.
  • Det skal være en aktivitet, hvor man vil kunne forvente høj puls og sved på panden.
  • Det skal være en aktivitet, hvor alle aldre kan være med.

cardiojump Airtrack-måtte med luftpumpe

Denne airtrack måtte giver dig rigtig god motion og fuld bevægelses- og aktivitetsfrihed og er et must til alle børnefamilier eller gymnaster. Brug den som en måtte, hvor der kræves ekstra balance til dine øvelser, hæld vand på den og lav glidende rullefald eller smæk den i poolen og hav sjov med den i vandet.

Måtten fyldes let op med luft og er ekstremt holdbar. Når den ikke skal bruges, tømmes luften ud, og den kan herefter opbevares på minimal plads.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af airtrack måtten og dets muligheder.

Gibbon Slackrack Classic

Denne slackline er genial til balancetræning og generel sjov for børn både inde og ude samt for unge og voksne, der gerne vil træne tricks og forbedre sine slackline skills, eller blot have det rigtig sjovt og udfordre og styrke kroppen på balance, koordination og styrke.

Opstillingen er enkel i lette trin og kan opsættes i 2-3 meter, alt efter om man har god plads i haven eller vil bruge den på mindre plads i stuen.

Til indendørs brug, er denne slackline med gymmifødder for at skåne gulvet mod ridser.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af slacklinen og dens mange muligheder for motion både ude og inde.

Kettler Outdoor bordtennisbord Blue Series 5

Dette bordtennisbord fra det tyske kvalitetsmærke Kettler er specielt lavet til at skulle stå udenfor og kan derfor stå ude i al slags vejr.

Bordet er af robust høj kvalitet, og overfladen på bordpladen er modstandsdygtigt overfor fugt, så det bevarer sin fine overflade på trods af at stå ude hele året.

Det unikke ved netop dette bord er dens mulighed for at spille single ved blot at klappe den ene halvdel af bordpladen op, hvorefter den bliver til en væg, du kan spille op af fra den anden halvdel af bordet.

Derudover kan den anden halvdel af bordet ligeledes klappes op, så du på den måde får en utrolig pladsbesparende løsning, hvis du ønsker at rulle bordet væk på dens transporthjul, når det ikke er i brug.

 

Hudora basketballstander All Stars 205

Denne basketballstander er en genial aktivitetsstarter for alle aldre i familien. Med en bold liggende ved siden af, kommer de første skud nemt i gang, når I er flere udenfor i det gode vejr.

Standeren kan let rulles rundt, med transporthjulene, hvor I ønsker at have den stående. Og selve foden holder standeren robust og stabilt på plads efter at være fyldt med enten sand eller vand til en vægt på små 30 kg.

Basketball er sjov som alle kan være med til, og du får nemt din ønskede motion ind ved at tage nogle runder med familien eller vennerne.

 

cardiojump havetrampolin

Vi bliver nødt til at nævne havetrampolinen i denne guide. Den er og bliver en favorit blandt børnefamilier, og med god grund.

Havetrampolinen giver fantastisk bevægelsesfrihed på hoppedugen og er sjov for både børn og voksne. Derudover får du rigtig god motion på en trampolin, og du kan øve dig i tricks, så snart du har styr på det basale.

Denne model kommer med sikkerhedsnet med smart indgang, så du åbner op hver gang, du skal ud eller ind. Og mens du hopper, er indgangspartiet derved ikke en sikkerhedsrisiko.

Modellen fra cardiojump er af god solid kvaliett, som du og familien kan få glæde af i mange år.

 

Renox fodboldmål Legend

Sidst men ikke mindst bliver vi nødt til at nævne fodboldmålet til haven. Har I ikke allerede et fodboldmål derhjemme, er det en klassiker til alle haver derude med barnlige sjæle eller fodboldglade voksne.

Fodbold giver rigtig god motion, sved på panden og øget puls. Samtidig er det altid sjovt at få lidt konkurrence i den og tage nogle runder i haven og skyde på mål. Havefodbold er for alle aldre så længe man kan skyde til en bold, og selv de helt små kan være med.

Dette fodboldmål fra Renox er med holdbar stålramme med matsort belægning og med blødt og finmasket net til al slags vejr.

 

Få motion med de rette udendørsaktiviteter

Vi håber rigtig meget, at du er blevet klogere på, hvilket af de præsenterede udendørsaktiviteter, der vil være det helt rigtige til dig og din familie eller venner.

Vil du læse mere om tests af fitnessredskaber som alle i familien kan være med på, er du velkommen til at tage et kig på en af nedenstående artikler.

Del.

Tilføj en kommentar