Om Fitnessunivers

fitnessunivers-logo

Historien om FitnessUnivers

Fitnessunivers.dk er blevet stiftet i 2016 med en helt særlig vision om at gå hen og blive Danmarks førende forbrugermagasin indenfor sport, fitness, motion og sundhed. Vi har et ønske om at blive tolket som et frisk alternativ til de mange etablerede online magasiner, der allerede er at finde på Internettet indenfor denne branche. Vores mission er – ganske enkelt – at udarbejde tests og anmeldelser og på den måde præsentere dig for de bedste produkter på markedet. Der findes dog også andet indhold her på siden.

Vi sigter efter at ramme så bredt indenfor de førnævnte områder – og brancher – som overhovedet muligt, så vi på den måde kan favne om flest mulige produktkategorier. Derfor vil du også kunne finde rigtig mange spændende tests og anmeldeser her på siden – og der kommer hele tiden flere til!

Fitnessunivers.dk kommer også til at omfatte anmeldelser af enkelte produkter og herunder vil der også være mulighed for at finde en prissammenligning af produktet. Der vil altid være nyt indhold på siden, når du besøger os igen, eftersom vi arbejder hårdt og fokuseret på at kunne tilføje nyt indhold til siden på daglig basis!

Grundigt researcharbejde er grundlaget

Vi sætter en dyd i, at vores tests er baseret på grundigt researcharbejde. Det er også din sikkerhed for, at de produkter, der vil være mulighed for at finde i de mange tests her på siden er dem, der reelt set er de bedste på markedet. Produkterne der er at finde i vores tests skiller sig bl.a. ud ved at klare sig rigtig godt hos testpaneler i ind- og udland, men også ved at være særdeles populære blandt de danske forbrugere.

En række af artiklerne er blandt andet udarbejdet af Partnertekst.

Fitnessunivers.dk er reklamefinansieret

Fitnessunivers.dk er reklamefinansieret i den forstand, at vi tjener penge på at henvise til forhandlerne, der er nævnt i vores artikler. Vi arbejder hårdt på at kunne finde de bedste, billigste og mest troværdige forhandlere på nettet, så du trygt vil kunne handle ved en forhandler, du er henvist til fra vores side. Køber du via et af vores links, vil der i de fleste tilfælde falde en lille kompensation af til os.

Test af produkter indenfor fitness

Hos FitnessUnivers har vi i tidens løb testet en lang række forskellige produkter – blandt andet har vi lavet følgende tests af forskellige produkter:

Samt et væld af øvrige produkter indenfor samme kategorier. Kort og godt vil der her på siden være rig mulighed for, at du kan læse om et væld af forskellige produktkategorier indenfor fitness. Vi har skrevet om alt lige fra crosstrainere, romaskiner, motionscykler, løbebånd til yogamåtter, håndledsvægte, løbesko og meget andet!

Spørg gerne hvis du har noget på hjerte

Hvis du enten har spørgsmål til vores indhold eller du af en anden årsag gerne vil i kontakt med os, skal du altid være mere end velkommen til at tage kontakt til os pr. mail. Det kan foregå via vores kontakt-side.

Nyttige links: