Den måske bedste sportstracker – Polar Verity Sense

0

Indhold på side:

I denne artikel tester vi Polar Verity Sense. Denne kan fastgøres til under- og overarmen og tracke din aktivitet under sport og træning. Under svømmesessioner kan den endda bæres på tindingen spændt fast til dine dykkerbriller. I denne test beskriver vi vores erfaringer med ​​Polar Verity Sense.

Hvad kan Polar Verity Sense?

Polar Verity Sense har en optisk pulsmåler. Det betyder, at sensoren bruger sine 6 LED-lys til at undersøge dine blodkar for pulsbølger. En pulsbølge er ændringen i volumen i blodkarret, som opstår, når blodforsyningen øges. Din krop har brug for mere iltrigt blod fra hjertet, når du træner. Som et resultat udvider dine blodkar sig. Ud fra dette bestemmer Verity Sense så din puls.

Armbåndet og monteringsclipsen

Den elastiske rem på Polar Verity Sense dækker en remlængde på 22 til 34 cm. (Størrelse M – XXL) Den kan derfor nemt sættes på under- eller overarmen. Materialerne lavet af 71% polyester og 29% spandex sikrer et fast greb om pulsmåleren. Dermed virker den mere skridsikker så at sige, så den ikke glider, og der kan foretages en nøjagtig pulsmåling.

Især svømmere kan få en stor fordel af at bruge ​​Verity Sense. Sensoren kan nemlig fastgøres til dykkerbriller ved hjælp af den medfølgende svømmeklemme. Dermed sikres en nøjagtig bestemmelse af pulsen ved tindingen under svømmetræning. Polar-sensoren har også en svømmetilstand, der registrerer din puls, distance og hastighed i vandet. Den er desuden vandtæt ned til 50 meters dybde.

Overførsel af træningsdata

Træningsdataene kan overføres til fx en smartphone eller et sportsur via Bluetooth eller ANT+. Det er derudover praktisk, at Verity Sense kan parres med to enheder på samme tid. Med en batterilevetid på 30 timer holder Verity Sense til mange træningssessioner. Og den kan nemt oplades via USB.

Med sine 6 LED’er har Polar Verity Sense den mest nøjagtige optiske pulsmåling på markedet. Mere præcision ved registrering af pulsværdier kan kun opnås med en brystbælte.

Udpakningen af ​​Polar Verity Sense

Ligesom H10 brystremmen kommer Polar pulsmåler i en kompakt minimalistisk æske. Derudover er der valgt genanvendelige materialer, hvilket vi ser som et stort plus.

Ud over den sikkert opbevarede sensor indeholder æsken en armstrop, en svømmeklemme og en opbevaringstaske. Dette er særligt praktisk til at transportere Verity Sense i sportstasken.

Test af Polar Verity Sense

Testen blev udført med en smartphone. Før testen kunne begynde, opladede vi Verity Sense-sensoren over computeren. Dette blev gjort meget nemt og hurtigt ved hjælp af en USB-adapter.

Vi fastgjorde derefter sensoren til armbåndet. Så snart alle 6 LED-lys tændte, spændte vi armbåndet og sensoren fast på underarmen. Armbåndet er både behageligt at have på, på såvel under- som overarm og kan nemt justeres efter ønske. Til træning besluttede vi at bruge den på underarmen.

Forbindelsen med smartphonen

Til vores test valgte vi Polar Flow-appen, men mange fitness-apps kan dog tilsluttes Polar sensoren. Efter at have installeret appen, tændte vi for sensoren. Der blev automatisk oprettet en forbindelse mellem Verity Sense og appen, og det hele gik super smooth.

Polar Flow-appen gav os derefter trin-for-trin instruktioner om, hvordan vi konfigurerer den rigtige træning. Fra en liste over forskellige sportsgrene valgte vi først crosstraineren, da vi besluttede os for at træne på cardiostrong FX90 Touch. Vi kunne derfter parre Polar Verity Sense med appen under træningsindstillinger.

Under træningssessionen blev pulsen vist i realtid. Dette gav os mulighed for at tilpasse træningsintensiteten til pulsen. Dette er især nyttigt, når du forfølger specifikke træningsmål. Du kan nemt beregne din maxpuls med følgende formel.

220 – Alder = Maksimal puls

Hvis du dog har hjerteproblemer, er det en god idé at tage en snak med lægen om, hvordan du bedst muligt træner effektivt uden at presse hjertet.

Efter træningen blev dataene gemt i appen, så vi, fra træning til træning, kan følge med i vores fremskridt og udvikling over tid. Aktiverer du også GPS med appen, vil din nøjagtige position samt puls blive vist via Google Maps. Denne funktion er især nyttig til udendørsaktiviteter.

Konklusion om Polar Verity Sense

Polar Verity Sense tilbyder et stort teknisk fremskridt i forhold til sine forgængere med sin længere batterilevetid, sin udvidede lagerplads og sin stærke senderrækkevidde. Realtidstransmissionen fungerede også fejlfrit under hele træningssessionen. Vi var i stand til at se de live data til enhver tid og justere træningsintensiteten derefter undervejs.

Selv med hurtige armbevægelser, holdt armbåndet sig fint på plads på en komfortabel måde og uden at knave. Selv på svedig hud var armbåndets materialer behagelige og frem for alt skridsikre. For et bedre helhedsindtryk ville vi gerne have testet Verity Sense under svømning. Alt, hvad vi dog kan sige, er, at sensoren var nem at sætte ind i svømmeklemmen, og placeringen på tindingen var nemt og hurtigt klaret.

Lyder Polar Verity Sense som den rigtige sportstracker for dig, kan du finde Polar Verity Sense billigt lige her.

Er du interesseret i at læse mere om fede produkter til din træning, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar