KINOMAP – Den ultimative guide til din hjemmetræning

0

Indhold på side:

Kinomap er blevet utrolig populært de senere år – og med god grund. Det formår nemlig at tage en rutinepræget og velkendt træning på din træningsmaskine derhjemme til et helt nyt og motiverende niveau. Når du træner med Kinomap, tager du nemlig din romaskine med ud på vandet eller din motionscykel med op i bjergene. Du giver dermed dig selv en oplevelse, der rækker langt længere, end hvad en træning derhjemme ellers kan give på en tilfældig onsdag eftermiddag.

Kender du ikke allerede Kinomap, men er blevet nysgerrig efter, om det vil være det helt rigtige til din træning fremover, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel dykker vi nemlig ned i Kinomaps funktioner og brugeroplevelse og fortæller dig derudover, hvilke træningsmaskiner, du kan anvende Kinomap med.

Derfor er Kinomap så populært

De fleste af os der motionerer eller har en fast træningsrutine, kan godt lide at træne. Sådan da. Det er jo sådan, at vi alle rigtig godt kan lide at gøre noget godt for os selv og vores kroppe for at forblive sunde og stærke og måske også have nemmere ved at holde vægten. Når det så er sagt, så er træningen, mens den står på, måske ikke altid det, der trækker mest i os. Nogle gange har vi lyst til at droppe vores træning, fordi der er noget andet, vi hellere vil i øjeblikket. Motivationen til vores faste træningsrutine er altså ikke altid nem at bevare høj. Og det er netop her, at Kinomap kan gøre noget fantastisk.

Kinomap giver dig en oplevelse, mens du træner. Den tager dig med ud at rejse, den placerer dig i en konkurrence blandt andre motionister og den følger dine bevægelser og viser dig dit træningsforløb præcis herefter og den øger eller sænker modstanden på din træningsmaskine, så modstanden følger den valgte rute på skærmen. Du ser altså ikke blot på en skærm, som om du spiller et computerspil – nej, du er MED i spillet.

Dermed bliver det både sjovt, underholdende og motiverende at træne hver eneste gang.

Se fx denne video for at få et indblik i, hvordan din træningsoplevelse kan blive lige dét bedre:

Sådan fungerer Kinomap

Når du skal i gang med at træne med Kinomap, skal du have:

  • En træningsmamskine der er kompatibel med Kinomap appen
  • Og ja, Kinomap appen

Du er altså ret let i gang med din Kinomap træning. Når du har connected din træningsmaskine med appen, vælger du hvilken slags træning du ønsker at udføre, og så er du faktisk i gang. Du kan fx vælge et bestemt træningsunivers, coaching eller intervaltræning.

Få oplevelsen op på dit fjernsyn

Du kan se din træning må netop den skærm, du ønsker – denne skal blot understøtte apps. Du kan dermed godt få Kinomap oplevelsen op i en større skærm som fx dit fjernsyn, ved at åbne appen på din telefon eller tablet og derefter anvende Chromecast eller AppleTV til at overføre skærmbilledet til dit fjernsyn. Du kan også gå ind remote.kinomap.com på dit fjernsyn og herefter scanne QR koden der vises på fjernsynsskærmen med din telefon. Dermed dannes connection mellem din telefon og dit fjernsyn.

Sådan opleves det at træne med Kinomap

For at give dig et helt retmæssigt billede af, hvordan det er at træne med Kinomap, har vi lagt nogle videoer ind herunder, der tager dig igennem oplevelsen. På den måde kan du få et endnu bedre indtryk af, hvordan din træning vil kunne komme til at tage form ved at anvende Kinomap og få en træningsmaskine, der er kompatibel hermed.

Se videoen nedenfor for at se en kort præsentation af træningsoplevelsen:

Se videoen nedenfor for at få et indblik i et eksempel på en coachende træning, du kan få fra Kinomap:

De bedste træningsmaskiner der fungerer med Kinomap

Hvis du er på udkig efter en træningsmaskine, der er kompatibel med Kinomap, kan du nedenfor finde tre rigtig gode bud. Der er tale om henholdsvis en crosstrainer, motinscykel og løbeb¨ånd, og de fungerer alle tre rigitg godt sammen med Kinomap. Derudover er det træningsmaskiner, som har høj kvalitet og samtidig en rigtig pæn pris.

Derudover er det maskiner, vi oplever rigtig gode tilbud på en gang imellem, så der er potentielt et rigtig godt tilbud at hente for dig.

Se mere info på de tre modeller ved at klikke her.Træningsmaskiner til Kinomap

Træningsmaskiner til Kinomap

Vi håber rigtig meget, at denne artikel har været brugbar for dig og har givet dig en god indføring til det at træne med Kinomap. Hvis du er interesseret i andre former for innovativ træningsmotivation, kan vi anbefale dig at tage et kig på vores artikel om træning med virtual reality, og hvis du er nysgerrig på, hvordan du får mest ud af dine ugentlige træninger, ud fra hvilket træningsmål, du har, kan du finde artiklen om styrke vs kardio lige her.

Del.

Tilføj en kommentar