Vi kårer den bedste vandromaskine til hjemmet i 2024

0

Indhold på side:

Vandromaskiner er blevet utrolig populære til hjemmet over de sidste par år. Det skyldes bl.a. at med en vandromaskine får du først og fremmest et fremragende træningsredskab, hvorpå du kan træne din kondition og derved styrke dit hjerte og kredsløb. Som en bonus får du også styrket musklerne i hele ryggen, benene og coren, da det er disse muskler der arbejder mest ved roning.

Hvorfor vælge en vandromaskine?

Fordelene ved en vandromaskine er at den netop, som navnet antyder, at den bruger vandmodstand. Dette giver en meget naturlig rofølelse. Deruover er vandromaskinen næsten lydløs sammenlignet med andre typer modstand. Mange føler, at lyden fra en vandromaskine er meget behagelig, da det skvulpende vand i vandtanken minder om lyden af bølger på vandet.

Sammen med den naturlige rofølelse og lyden, føles det, som om du ror ude på vandet.

Er du stadig i tvivl om hvorvidt en vandromaskine er det rigtige for dig? Så læs vores guide til køb af romaskine her.

1. Cardiostrong Baltic Rower Pro Vandromaskine.

Udstyr ★★★★☆
Holdbarhed ★★★★☆
Bevægelse ★★★★☆
Value for money ★★★★☆

På 1. pladsen har vi Baltic Rower Pro fra Cardiostrong.

Den er bygget med en helt unikt designet nemlig en skrå vandtank. Den unikke skrå vandtank gør, at du som forbruger kan få meget mere modstand på end ved de traditionelle lige vandtanke.

Med sit hævede sæde får du en vandromaskine, der er let at sidde ned- og stå op fra.

I vandromaskinens computer er der indbygget bluetooth modtager, så du nemt kan koble den på diverse pulsure eller bælter, og derudover kan du benytte dig af diverse træningsapps, som bla. Kinomaps.

Med sin korte længde på blot 198cm får du en romaskine der ikke fylder meget, og ligesom mange andre vandromaskiner kan denne stilles på højkant, når den ikke er i brug. Udover at den er kompakt, er den også meget robust med sine 170kg i brugervægt, og så har den en høj sædehøjde så den er lettere at komme af og på end de fleste ande vandromaskiner.

Vandromaskinen Baltic Rower Pro fra Cardiostrong kan købes her.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af romaskinen og dens funktioner.

2. Waterrower vandromaskine

Udstyr ★★★★☆
Holdbarhed ★★★★★
Bevægelighed ★★★★☆
Value for money ★★★★☆

På 2. pladsen har vi den velkendte vandromaskine fra Waterrower. Det lækre ved Waterrowers vandromaskine er, at den er lavet af ægte træ, hvilket giver et utroligt flot design. Vandromaskinerne kommer også i mange forskellige træsorter, der gør det muligt at vælge en træsort, der passer lige netop til din indretning i hjemmet.

En anden fordel ved en vandromaskine fra Waterrower er, at de har udviklet et hav af forskellige ekstraudstyr til dig der ønsker at tage din vandromaskine op til det næste niveau.

Af ekstra udstyr til din vandromaskine finder du bl.a. Waterrower Smartrow, som gør, at du kan få al din træningsinfo direkte over på din smartphone med Waterrowers egen ro app, og hvis du ønsker at hæve romaskinen, kan du også vælge at hæve den 20cm med Waterrowers HiRise adapter.

Disse er blot 2 ud af mange af Waterrowers ekstraudstyr.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af romaskinen og dens funktioner.

3. Cardiostrong Aquastream vandromaskine.

Udstyr ★★★★★
Holdbarhed ★★★★☆
Bevægelighed ★★★★★
Value for money ★★★★★

På 3. pladsen har vi endnu en favorit fra Cardiostrong, nemlig deres helt nye Aquastream. Aquastream fra Cardiostrong kommer med en stor lækker konsol med indbygget bluetooth, hvilket gør det muligt for brugeren at tilkoble sig på diverse træningsapps, som fx Kinomaps.

Vandromaskinen har desuden særligt lange skinner sammenlignet med standard vandromaskiner, hvilket gør, at man kan træne helt uden problemer med en højde op til 210cm.

En af de vildeste detaljer ved vandromaskinen er dens revolutionerende vandtanksystem. Normalvis kommer vandromaskinen med en opretstående tank, hvor denne vandromaskine kommer med en liggende slank tank. Tanken er cylinderformet og har 3 invendige hjul, det giver et helt unikt træk, og som en bonus gør det også, at vandromaskinen nok er den mest støjsvage romaskine på markedet.

Vandromaskinen Aquastream fra Cardiostrong kan købes her.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af romaskinen og dens funktioner.

4. First Degree romaskine Viking 3 V vandromaskine

Udstyr ★★★★★
Holdbarhed ★★★★☆
Bevægelighed ★★★★★
Value for money ★★★★☆

Vandromaskine nummer 4 på listen er den lækre vandromaskine Viking 3 V fra First Degree.

Den største fordel er ikke blot deres bluetooth kompatible store konsol, men den har også noget helt unikt med, hvordan deres vandtank er opbygget.

Denne romaskine er nemlig opbygges således, at vandromaskinen har det, man kalder for et 2-kammer system, hvilket gør, at du som bruger af vandromaskinen, har mulighed for at kunne justere vandmodstanden ved blot at dreje på en knap. Derudover er vandromaskinen fremstillet af amerikansk asketræ, hvor den derefter er forseglet med hele to lag lak, hvilket gør at den fremstår særdeles flot.

Vandromaskinen Viking 3 V fra First Degree kan købes her.

 

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af romaskinen og dens funktioner.

5. Darwin RM50 Vandromaskine

Udstyr ★★★☆☆
Holdbarhed ★★★☆☆
Bevægelighed ★★★★☆
Value for money ★★★★☆

Til sidst på listen har vi Darwins vandromaskine RM50.

Darwins RM50s gennemtænkte og ergoniske konstruktion gør, at du får en vandromaskine der er yderst komfortabel at benytte. Vandromaskinen kommer med en træningscomputer der nemt justeres i højden og vinklen. Derudover kommer den også med forskellige programmer, du kan benytte dig af. En anden fordel ved vandromaskinen er også, at siddehøjden er højere end de fleste vandromaskiner, hvilket også er med til at gøre den så behagelig at benytte.

Vandromaskinen er yderst nem at stille på højkant, når den ikke er i brug, hvilket gør at den også er meget pladsbesparende.

Vandromaskinen Darwin RM50 vandromaskinen kan købes her.

 

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af romaskinen og dens funktioner.

Vandromaskine guide – Find den rette model

Vi håber rigtig meget, at du nu er kommet nærmere, hvilken vandromaskine, der vil være den rette til dig og dine træningsønsker.

Er du interesseret i at læse mere om hjemmetræning og andre tests, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar