Taurus Scandic-X Indoor Trainer – Skal du købe denne langrendstræner?

0

Indhold på side:

I denne artikel vil vi gerne introducere dig for Taurus Scandic-X Indoor Trainer. Makinen ligner måske lidt en romaskine på højkant, men den træner dog flere muskelgrupper, end romaskinen gør. I stedet er det en langrendstræner, eller skimaskine, af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at gøre meget mere end blot at træne til din langrendsferie.

Mere end bare langrend

Taurus Scandic-X Indoor Trainer er en langrendstræner, som du kan træne hele overkroppen effektivt med. Mave-, ryg-, skuldre-, arme- og hele coren trænes med denne maskine.
Langrend er en af ​​de hårdeste sportsgrene i verden, og derfor er Scandic-X også den perfekte langrendstræner, eller skimaskine om man vil, til effektivt at træne styrke og udholdenhed.

Sådan fungerer Scandic-X Indoor Trainer

For at træne med skimaskinen, stiller du dig foran træneren og tager fat i håndtagene. Du trækker nu i håndtagene, og alt efter hvilke øvelser du laver, ændres belastningen på musklerne. Hvis du fx trækker dem til siden, bruger du de stabiliserende muskler i din core.
Det er vigtigt at være opmærksom på din kropsholdning, som også har stor indflydelse på træningen.
Stående, på hug, siddende eller liggende. Det er alle måder at træne forskellige muskler på og træne med forskellige intensiteter.

Denne langrendstræner har progressiv modstand. Det vil sige, at jo hårdere du træner, jo højere bliver modstanden.
Grundmodstanden kan indstilles i 10 niveauer. Maskinen har 3 intervaltræningsprogrammer og 3 målprogrammer.

Træningscomputeren

Scandic-X er udstyret med en overskuelig træningscomputer. Du kan læse alle vigtige træningsdata om dette, såsom træningstiden/500 m, træningsdistancen, kalorieforbrug, omdrejninger, puls og watt.

Opbevaring og transport

Scandic-X er nem at flytte rundt på, da den har smarte transporthjul. Den kan derudover monteres på væggen, hvis man ønsker dette.

Er Scandic-X noget for dig?

Scandic-X langrendstræner er maskinen, der uden tvivl kommer til at udfordre dig. Hvis du allerede er vandt til at træne på en almindelig romaskine og gerne vil udfordres noget mere, vil vi klart anbefale dig at begynde at træne med denne skimaskine.

Du kan finde Taurus Scandic-X Indoor Trainer lige her.

Er du interesseret i at læse mere om hjemmetræning, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar