Få den ultimative træningsoplevelse med fede airtrack måtter!

0

Indhold på side:

Airtrack måtter stormer frem og bliver mere og mere populære – og med god grund! En airtrack måtte giver nemlig det perfekte træningsgrundlag for både nybegyndere og øvede, der gerne vil have det sjovt, når de træner.

Og ved du ikke allerede, hvad en airtrack måtte er, kan vi lynhurtigt fortælle dig, at det er helt simpelt en stor oppustelig måtte, der giver dig muglighed for at få rigtig fede spring, så du kan træne avancerede øvelser i haven, i poolen eller indenfor.

Hvad er en airtrack god til

Med en airtrack måtte kan du forbedre din balance, kropskoordination og styrke uden, det skal gå ud over dine led eller sikkerhed.

Airtracken er lavet af et materiale, der er blødt, fleksibelt og utrolig slidstærkt og som nemt absorberer stød, hvilket mindsker risikoen for skader. Du kan bruge den derhjemme i haven, eller indendørs eller tage den med i hallen. Ja, du kan endda bruge den på vand, så den kan komme med i poolen om sommeren.

Se videoen herunder for at få et indblik i, hvordan I kan bruge en airtrack derhjemme:

Fordelene ved en airtrack

En af de unikke fordele ved at bruge en airtrack måtte er, at de kan bruges på vand. Og fordi måtten er oppustelig, er det nemt at transportere den og puste den op der, hvor den skal bruges.

En anden fordel ved en airtrack måtte er, at materialet, den er lavet af, er meget slidstærkt og kan modstå ridser fra grus eller småsten, der måtte ligge i haven. Dette sikrer, at den ikke pludselig går i stykker, når man hopper rundt på den.

Derudover oplever vi, at airtrack måtten er unik på den måde, at den lægger op til sjov, leg og træning for alle aldre og træningsniveauer. Dermed er der ikke grænser for, hvem der kan få glæde af den, eller hvilken form for træning, man kan udføre på den. Det vigtigste formål med en airtrack måtte er i stedet blot at give brugeren den rette støtte og komfort til at kunne udforske nye øvelser og bevægelser, så du kan forbedre din præstation i et trygt, sikkert og frit miljø.

Når du er færdig med at bruge din airtrack måtte, kan den nemt foldes og opbevares, så den ikke fylder alverden, når den ikke er i brug.

Hvilke airtrack måtter er de bedste?

To af de førende mærker på markedet, og som samtidig leverer, i vores øjne, den bedste kvalitet af airtrack måtter er cardiojump og Berg.

cardiojump Airtrack

1.009 kr. – Køb her

Fås i 6 forskellige størrelser.

Fås med medfølgende luftpumpe til nem oppustning.

Smart velcro connector gør det muligt at bygge flere måtter sammen.

.

.

Berg AirTrack

3.666 kr. – Køb her

Fås i tre størrelser.

Håndpumpe og samlestrimler medfølger.

.

.

.

.

Nu håber vi, at du er kommet nærmere, hvilken airtrack måtte, der vil være den bedste hjem til din have.

Hvis du vil læse mere om sjov hjemmefitness, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar