Stilfuld hjemmetræning – Se de flotteste træningsredskaber her!

0

Indhold på side:

Betyder det noget for dig, hvordan dine træningsredskaber ser ud? Det gør det for rigtig mange. Udvalget af træningsredskaber på markedet svinger rigtig meget i udseende, og flere producenter leverer virkelig nogle pæne maskiner og redskaber. Men ville det alligevel ikke være lækkert, hvis et træningsskab ikke bare så pænt ud, men faktisk var virkelig stilfuldt – næsten som et møbel i sig selv? Lige præcis den slags træningsredskaber præsenterer vi for dig i denne artikel. Se med nedenfor.

Øg motivationen til at træne med stilfulde træningsredskaber

Flere ting afgør din motivation til at træne. Måske har du et mål, du træner efter, og måske vil du bare gerne holde dig aktiv og holde din krop sund. Og når dit gamle træningsudstyr så står og ser tarveligt ud ovre i hjørnet, så påvirker det din træningsmotivation. På samme måde som, at man har mere lyst til at spise noget ukendt mad, hvis det er præsenteret på en lækker måde. Netop derfor går nogle fitnessproducenter efter at skabe de allermest stilfulde og flotte træningsredskaber, så alene det at kigge på dem giver en lyst til at træne. Fordi det ikke blot er en træning – det er den livsstil, man har, når man træner med netop disse redskaber.

Og nå ja, så skader det da heller ikke, at det er træningsredskaber, der gør sig rigtig godt på billeder til de sociale medier, så man også kan dokumentere sin træning med stil.

Er flotte træningsredskaber dyrere?

Træningsredskaber med ekstra stil, er ofte også ledsaget af rigtig god kvalitet. Og kvalitet plus et ekstra attraktivt design giver en højere pris. Det kan man sjældent komme udenom. Til gengæld får du træningsredskaber, som andre ikke lige har derhjemme, og dette kan for mange alene være den lidt højere investering værd. Netop derfor har vi valgt at lave en hel artikel dedikeret til de ekstra lækre og stilfulde træningsredskaber, som ikke alle andre har. Måske finder du et træningsredskab på listen, som du selv kunne have lyst til at pryde dit hjem med.

Sådan har vi udvalgt træninsgredskaberne

I denne præsentation har vi valgt produkter efter følgende tre kriterier:

  • De skal have et flot afdæmpet lyst design, som udstråler ekstra klasse.
  • De skal være af god holdbar kvalitet.
  • De skal være simple og samtidig funktionelle.

NOHrD håndvægt

Disse stilfulde håndvægte fra NOHrD er af det smukke nøddetræ og med en vægtpose af lys læder. Vægtposen er fyldt med små jerngranulater som ændrer tyngdepunkt i brug, hvilket er ekstra godt for din træning.

Håndvægtene fås fra 2 kg op til 8 kg stykket og fås både enkeltvis er i det samlede sæt med både stander og 4 håndvægtssæt. Det fulde sæt kommer også med træningsguides. Se NOHrD håndvægtssættet her.

 

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af håndvægtene og det fulde sæt.

NOHrD mave-/rygtræner og træningsbænk

Denne træningsbænk er både en fuldlængde bænk til diverse træningsøvelser, men kan også vinkles, så det bliver en mave- eller rygtræner.

Bænken er fremstillet af flot lyst træ med sort behageligt læder som betræk. Med denne bænk får du både et meget alsidigt træningsredskab, du får også et møbel, der blender flot ind mellem resten af møblerne i din bolig.

 

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af bænken og dens forskellige træningsmuligheder.

Hock Rotator Sjippetov

Dette sjippetov fra mærket Hock er et sjippetov med høj stil, høj kvalitet og høj funktionalitet. Hvert håndtag på sjippetovet har 4 kuglelejer, der tilsammen sikrer, at hvert sving bliver glidende og let.

Håndtagene er lavet af olieret nøddetræ og tovet i naturlæder. Tovets længde er 3 meter og dermed en god basislængde for de fleste.

Sjippetovet er generelt et af de rigtig gode træningsredskaber til både opvarmning og cardiotræning, og så fylder det ingenting, så du nemt kan tage det med dig.

 

Se videoen nedenfor for at få inspiration til en effektiv træning med sjippetov.

FitWood pull-up bar

Denne pull-up bar er både stilfuld, funktionel og af god kvalitet. Den er produceret i træ med armhævningsstangen af rustfrit stål.

Pull-up baren kan bruges til pull-ups, chin-ups, dips mm. Den er produceret i Skandinavien og bærer præg af godt håndværk og et minimalistisk blødt udtryk, som passer godt ind i stuen.

Du kan vælge imellem hvidglasseret, mat hvid eller ubehandlet træ.

 

Se videoen nedenfor for at få en kort demonstration af pull-up baren og dens træningsmuligheder.

 

Hock træningselastik

Træningselastikken fra Hock er en stilfuld favorit. Den har en rigtig god elastisk trækegenskab, og er hverken for hård eller for eftergivende, som det kan være tilfældet med de gængse gummibåndsvarianter.

Du kan anvende træningselastikken til en lang række forskellige øvelser, hvor du normalt ville træne med vægt. Med træningselastikken træner du i stedet ved at trække elastikken fra hinanden, fx ved at placere den ene fod i et af håndtagene, og trække op som i en bicepsøvelse.

Håndtagene er af valnødetræ og stropperne er i naturlæder. 2 udskiftelige snore medfølger i hhv 50 og 80 cm til større træningsvariation. Derudover kan du vælge 2 forskellige hårdhedstyper, alt efter hvor i din træningsudvikling, du er.

Træningselastikken fra Hock er et træningsredskab der giver stor træningsvariation og er let at tage med eller opbevare på ingen plads.

 

NOHrD Bike

Vi bliver nødt til at inkludere et par tunge drenge her i artiklen. For NOHrD laver nemlig nogle utrolig flotte træningsmaskiner, som er noget udover det sædvanlige. Investeringen er også lidt større, men til dig der har råderummet, er de i den grad værd at tage et kig på.

Første maskine er NOHrD Biken. Det er et af de utrolig stilfulde træningsredskaber, som gør sig godt i enhver bolig, og så er den af høj kvalitet, der vil give dig upåklagelig træning i mange år frem.

Den har en svingmasse på 5,5 kg, planetgear der giver træning på et højt niveau og trinløs modstandsjustering med magnetbremse. Du kan indstille sadlen i flere vinkler og justere styret efter din højde. Derudover har den en komfortabel gelsadel, som du har mulighed for at udskifte, hvis du ønsker.

NOHrD Biken kommer derudover med en tabletholder, så træningsunderholdningen ikke bliver noget problem.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af biken og dens stilfulde funktionalitet.

 

NOHrD Løbebånd

Sidst men ikke mindst har vi NOHrD Løbebåndet, som er et utrolig lækkert løbebånd sammenlignet med de fleste andre løbebånd på markedet.

Hver af lamellerne sørger for afdæmpet træningsstøj, når du løber, og du bestemmer selv hastigheden i dit løb, som bliver hurtigere og mere krævende i takt med, at du løber mere til. Dette fremmer i øvrigt hurtigere muskelopbygning.

Løbebåndet har en 17,3″ android tablet inkluderet, som sikrer dig et væld af underholdningsmuligheder samt forudinstallerede workouts til din træning.

Løbebåndet fra NOHrD er fuldstændig vedligeholdelsesfrit, da de bevægelige dele smører sig selv under hver anvendelse.

Alt i alt et utrolig lækkert løbebånd, som vil blive en af de helt gode investeringer til hjemmet og din træning.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af løbebåndet og dets stilfulde funktionalitet.

 

Næste niveau til din træning

Nu håber vi, at du er blevet inspireret til, hvordan din træning derhjemme kan indgå som en stilfuld og mere lækker oplevelse.

Vil du læse mere om tests af fitnessredskaber der tager din træning til det næste niveau, er du velkommen til at kigge nærmere på nedenstående artikler:

Del.

Tilføj en kommentar