Derfor skal du have et løbebånd med hældning til din hjemmetræning

0

Når man tænker på et løbebånd, tænker man ofte på en gå-/løbetræning der går ligeud. Alligevel er der løbebånd, hvor du har mulighed for at indstille en hældning, så du enten løber en smule op- eller ned ad bakke. Men hvad er fordelene egentlig ved at træne på et løbebånd med højdeforskel? Det svarer vi på her og giver dig samtidig 3 bud på de bedste løbebånd med hældningsfunktion.

Fordelene ved at løbetræne med hældning

Løb forbrænder kalorier og forbedrer samtidig udholdenheden. Men vil du, ud over at forbedre din udholdenhed, fokusere mere på dine benmuskler? Så er træning med hældningsfunktion noget for dig.

Ved at træne med en hældning bliver baglåret, læggene og glutes trænet mere intensivt, så du kan udvikle mere styrke, eftersom alle løbemusklerne belastes med en højere intensitet. Du gør samtidig bindevævet stærkere, hvilket mindsker muskelsmerter. Hældningstræning går ofte ud på at gå op ad en bakke, men hvis det er muligt, kan du også gå ned ad en bakke, hvilket lægger ekstra vægt på dine quadriceps.

Tip: Har du håndtag på løbebåndet? Så hold ikke fast om det. Hvis du gør det, går effektiviteten af ​​hældningstræningen nemlig en smule tabt.

Løbebånd med hældningsfunktion

cardiostrong løbebånd TX90

TX90 fra cardiostrong er en komfortabel maskine med en kraftig motor.
Det fantastiske ved denne model er, at den har et bredt udvalg af træningsprogrammer, nemlig hele 32 forudindstillede programmer. Ydermere har løbebåndet en maksimal brugervægt på 160 kg, en stor løbeflade og sidst men ikke mindst; en mulighed for hældning på hele 15%.
Perfekt til varieret løbetræning med eller uden hældning.

.

BowFlex løbebånd BXT56

Med Bowflex 56 er kedelig monoton løbetræning fortid. Med dette løbebånd, får du en 22-tommer touchskærm med mange underholdningsmuligheder med forskellige apps forudinstallerede som Netflix og Amazon Prime.
Den er kompatibelt med JRNY-appen, et træningsprogram der giver personlig virtuel træning. De hurtige valgknapper på hver side giver dig mulighed for at justere, ikke kun din hastighed, men også hældningen.
Hældningsfunktionen kan indstilles fra -5 % til 20 %.

.

Taurus løbebånd T10.5 HD Pro

Du kan også nemt justere højdeforskellen på dette løbebånd. Taurus T10.5 HD Pro har en hældningsfunktion på 0 – 15% (justerbar i intervaller på helt ned til 1%).
Takket være den robuste rammekonstruktion og meget kraftige vekselstrømsmotor med en kontinuerlig effekt på 4 hk er den holdbar og robust, selv ved intensiv løb.
Derfor har løbebåndet også en høj maksimal brugervægt på op til hele 200 kg.
Den har en tophastighed på 25 km/t som, ligesom hældningsprocenten, kan indstilles med de 8 direkte valgknapper. Du får derudover masser af underholdningsmuligheder på den store HD Pro-konsol.

.

Mere?

Her kan du se flere løbebånd med hældningsfunktion til rigtig gode priser.

Er du interesseret i at læse mere om løbetræning derhjemme, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar