Virksomhedsgym | Fitnessudstyr til hoteller og virksomheder

0

Indhold på side:

Er du på udkig efter fitnessudstyr til jeres hotel eller virksomhed, så har vi her samlet en udførlig guide til, hvilke løsninger, der vil kunne blive de helt rigtige til jeres virksomhedsgym.

Det bliver mere og mere populært for hoteller og virksomheder at kunne tilbyde deres gæster og ansatte gode fitnessmuligheder i deres eget virksomhedsgym. Og med god grund. Når man som virksomhed giver sine medarbejdere mulighed for at have nem adgang til gratis træning før eller efter arbejde, gør man samtidig noget godt for virksomhedens sundhed. Medarbejdere der dyrker motion jævnligt er mindre syge, har mere energi til dagen og er i bedre humør generelt. Alt dette er et rigtig godt bytte for de udgifter der ligger forud for implementering af nogle veletablerede træningsfaciliteter.

Og som hotel bliver man bare lige dét mere attraktiv til booking, når man kan bryste sig af at have lækre træningsfaciliteter til sine gæster.

Fitnessudstyr til virksomheder er professionelt træningsudstyr og anvendes f.eks. i træningsrum på hoteller, hos virksomheder, skoler, sportsklubber og i fitnesscentre. Også til dem, der stiller de højeste krav til træningen i privat øjemed, findes der muligheden for køb af styrketræningsmaskiner i professionel kvalitet.

Hvem kan hjælpe med at opsætte jeres virksomhedsgym?

Der findes mange forhandlere af fitnessudtsyr derude, og her er det vigtigt at være opmærksom på følgende. Det er ikke kun fitnessudstyret, I har brug for, for at få et lækkert fitnessrum; det er også nogen, der har forstand på at indrette rummet og at sætte udstyr og maskiner op, så det ser lækkert og professionelt ud.

Til dette formål ved vi, at Fitshop laver hele pakkeløsninger til opbygning af professionelle virksomhedsgyms, hvor de både rådgiver i valg af maskiner og udstyr, laver en god pakkepris samt kommer ud til jer og sætter det hele op, så I er klar til at invitere de første gæster eller medarbejdere indenfor, når de er gået igen.

Kom i kontakt med Fitshop her.

Valg af udstyr

Grunden til at det er vigtigt at rådføre sig, når det kommer til valg af udstyr er, at fitnesseksperter ved, hvilket udstyr, det er en god idé at have tilgængeligt til opvarmning, til styrketræning, til cardio træning og til funktionel træning. Alt efter jeres budget, kan I sammensætte den pakkeløsning, der passer til jer og jeres ønsker.

Det er vigtigt at vælge det rigtige udstyr med solid konstruktion, og i den rigtige kvalitet, som giver styrketræningsredskaberne en særlig lang holdbarhed og kan klare hyppig brug. Hermed sikres også at udstyret holder til høje belastninger, både i forhold til brugervægt, men også i forhold til det output udstyret kan levere til brugerne. Det er vigtigt at have styrketræningsudstyr som kan holde til den belastning som det udsættes for, både for holdbarheden, men også for brugernes sikkerhed.

Her kan du få et godt overblik over fitnessudstyr til professionel brug.

Opsat fitnessområde af Fitshop dk hos Match Padel Ballerup.

Fitness single stations/isolations maskiner til virksomheder

Ofte ser man, i træningscentre, store udvalg af single stations. Single stations er maskiner der gør det muligt at træne en enkelt muskelgruppe eller en del af kroppen isoleret. Dette giver dig mulighed for at målrette individuelle muskler særligt effektivt under træning. For at imødekomme kravene og behovene hos alle brugere af styrketræningsredskaberne, kan alle redskaberne vægtjusteres individuelt. Der skelnes mellem to forskellige typer. Enheder med vægtblokke og stationer, der kan læsses med vægtskiver. Styrketræningsmaskinerne med vægtskiver er ideelle til enhver bruger, uanset om man er nybegynder eller professionel. Redskaberne er særligt velegnede til fitnesscentre, da hver besøgende har et andet træningsniveau, og vægten af ​​disse maskiner kan bestemmes individuelt fra meget lav til meget høj.

På den anden side er der styrketræningsmaskiner med vægtblokke, som er lige så velegnede til begyndere og professionelle, men som tilbyder større komfort, da vægskiver ikke skal håndteres, ved indstilling af modstanden. En vigtig forskel er også, at maskiner med vægtblokke har en fast træningsvægt og har, i modsætning til plate-load-maskinen, en forudbestemt vægtgraduering.

Fitness Multimaskiner til virksomhed

Ud over single stations, er det også muligt at få professionelt styrketræningsudstyr som har flere funktioner, og kan træne flere kropsdele. Disse kaldes typisk multimaskiner eller multistationer. Oftest er disse stationer med vægtblokke, og har til formål at træne en eller flere muskelgrupper på flere forskellige måder. Dette kan være en fordel hvis man har begrænset plads. Man kan på denne måde få en maskine der tilbyder mange træningsmuligheder.

Typiske multimaskiner som man kender fra fitnesscentre er kabeltræk, hvor greb kan udskiftes, og kablerne kan indstilles i højde, alt efter den ønskede øvelse. Det er vigtigt når man vælger hvilken multimaskine man skal investere, i at man ser på trisser og kabeltræk. De har en særlig betydning for et jævnt bevægelsesforløb med lav friktionsmodstand. Kablerne skal helst være lavet af stål med plastikbelægning. Dette er det mest holdbare.

Løsninger

Når I skal vælge, hvor omfangsrig jeres firma gym skal være samt, hvilket visuelt udtryk, I ønsker, at rummet eller området skal have, kan det være fint at have nogle eksempler at se på for at kunne danne sig et indtryk af, hvad der kan lade sig gøre.

For at I kan få en idé om, hvordan et fitnessrum kan se ud hos jer, har vi udvalgt en række billeder af løsninger, som Fitshop har sat op, og sat ind løbende i artiklen.

Fitnesrum med udstyr fra NOHRD opsat af Fitshop nl hos Jan Luyken-hotellet i Amsterdam.⁠

Hvilke mærker skal du vælge?

Når det kommer til, hvilke mærker, I skal gå efter at købe til jeres gym, kan I gøre følgende overvejelser:

  • Hvilket visuelt udtryk ønsker I til dit gym?
  • Hvilken kvalitet ønsker I?
  • Hvilket budget har I?

Lækkert og minimalistisk

To af de rigtig visuelt præsentable og lækre mærker er NOHRD og STIL-FIT.

Disse to mærker er et rigtig blikfang og øger luksusfaktoren i ethvert fitnessrum. Gyms opsat udelukkende af disse to mærker kræver også en lidt større investering, men giver et rigtig lækkert og minimalistisk udtryk.

NOHRD-Bike
Stil-Fit One Romaskine

Råt og professionelt

Er det dermed det rå og professionelle udtryk, du ønsker til dit fitnessrum, er det helt klart Taurus, vi vil anbefale jer at kigge nærmere på.

Der kan opsættes nogle virkelig lækre løsninger med maskiner og udstyr fra Taurus kombineret med mørkt træningsgulv, der giver hele området det rå og lækre udtryk. Se fx billedet nedenfor:

Den hollanske afdeling af Fitshop har hjulpet A⁺ Performance Gym® med opsætning af et af deres rum.

Kom i gang med planlægningen i dag

For at I kan få en fornemmelse af, hvordan en løsning vil kunne forme sig hos jer, er det en god ide at ringe til Fitshop for at få en fornemmelse af, om de vil kunne blive de rigtige samarbejdspartnere til opgaven.

Fitshop har mange års erfaring med træningsudstyr til såvel private som erhverv. De har indsamlet erfaringer fra deres butikker og kunder i hele Europa, og vi mener derfor, at de er en oplagt sparringspartner, når du eller din virksomhed skal investere i professionelt træningsudstyr.

I kan give dem et kald på 38 28 10 80 og få en god snak med dem.

Se også Fitshops udstyr til professionel brug her.

Rigtig god fornøjelse med at få bygget jeres professionelle firma gym!

Er du interesseret i at læse mere om træningsudstyr, kan vi anbfelae dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar