Massagestol test 2024 – Vi tester de bedste modeller her

0

Indhold på side:

I vores massagestol test, tager vi et nøje kig på nogle rigtig lækre massagestole på markedet. Vi tester modeller i flere prisklasser, så alle kan være med, og så kigger vi også på et par massagestole alternativer.

Det bliver mere og mere populært at anskaffe sig en massagestol til hjemmet eftersom flere og flere oplever ømhed og stivhed i kroppen og musklerne, enten fra et stillesiddende arbejde eller fra de ugentlige hårde træninger. Førhen var en tid til massøren det mest nærliggende for at få løsnet op i kroppens muskulatur, men nu er det altså blevet lettere end nogen sinde før, at anskaffe sig sin helt egen massagestol til hjemmet. På den måde har du adgang til massage hver eneste dag, eller så ofte du har lyst og behøver ikke at bruge tid og penge på at skulle til massøren, hver gang du har behov for at få løsnet lidt op i muskulaturen. Netop derfor finder vi en massagestol test rigtig interessant.

Vi har testet 3 massagestole med særlig fokus på følgende parametre:

  • Komfort – Hvor lækker er massagestolen at sidde i, og hvor stor en del af kroppen kan den massere?
  • Programmer – Hvor meget massagevariation får du?
  • Ekstrafunktioner – Kommer massagestolen med noget ekstra?
  • Value for money – Hvilken kvalitet får du for pengene?

Taurus Wellness Massagestol M

Komfort ★★★☆☆
Programmer ★★★☆☆
Ekstrafunktioner ★☆☆☆☆
Value for money ★★★☆☆

Taurus Wellness Massagestol M er en god massagestol til dig, der gerne vil have en massagestol i den billigere ende, men som samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Massagestolen masserer bagsiden af din ryg, hofter, baller og lår, og stolen giver dig i alt 8 forskellige massageprogrammer at vælge imellem samt 3 lufttryksprogrammer.

Du kan læne stolen tilbage, så du sidder og næsten ligger komfortabelt tilbagelænet, mens du masseres.

Massagestolen har et pænt og minimalistisk look, så den passer ind i alle hjem, og du har endda to designs at vælge imellem, alt efter om du ønsker at matche din stue med mørke eller lyse møbler.

Taurus Wellness Massagestol M er en rigtig fin model, især til dig der er førstegangskøber af et lidt større massageredskab, og som ønsker at få en daglig eller ugentlig massage uden at skulle booke tid hos en massør hver gang. Du får en skøn massage med denne stol. Men vi har ikke kunne lade denne model vinde denne massagestol test, på trods af den rigtig gode pris, da de to andre modeller herunder overhaler på både komfort og ekstrafunktioner.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af massagestolen og dets funktioner.

 

Taurus Wellness Massagestol L – BEDST TIL PRISEN!

Komfort ★★★★☆
Programmer ★★★★☆
Ekstrafunktioner ★★★☆☆
Value for money ★★★★★

Taurus Wellness Massagestol L er den ideelle stol til dig, der gerne vil have en rigtig lækker massagestol derhjemme. Denne massagestol leverer lige dét ekstra til din massageoplevelse, og det gør den af flere årsager. For det første får du, med L modellen (sammenlignet med M modellen ovenfor) en mere kropsomsluttende fornemmelse bare af at sætte dig i stolen. Denne stol slutter sig ligesom mere rundt om siden på din krop og giver dig dermed oplevelsen af at få massage på en større bagsideoverflade af kroppen. Derudover omslutter denne massagestol dine ben, s¨å de på samme måde masseres mere end blot på læggene.

Af ekstrafunktioner, har denne massagestol både varme, du kan tilslutte, så musklerne kan løsnes endnu bedre op under massagen, og du samtidig kan få en ekstra behagelig afslappende stund. Derudover har den indbyggede højtalere, så du via bluetooth kan sætte noget afdæmpet afslappende musik på, mens du nyder din massage i stolen.

Du styrer fuldstændig, hvilken del af kroppen, du ønsker masseres ved let at betjene knapperne på armlænet. På den måde er det let at styre massagen undervejs og få løsnet op netop de steder, du ønsker.

Konklussion: Taurus Wellness Massagestol L er blevet kåret som “bedst til prisen” i denne massagestol test, da vi mener, at den har alt, hvad du skal bruge i en massagestol til hjemmebrug samt endda lidt ekstra komfort udover det. Samtidig har den en rimelig pris, så de fleste kan være med, hvis man ønsker at investere i et godt og solidt produkt, som kan holde og give glæde for hele familien i flere år.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af massagestolen og dets funktioner.

Taurus Wellness Massagestol XL – TESTVINDER!

Komfort ★★★★★
Programmer ★★★★☆
Ekstrafunktioner ★★★★★
Value for money ★★★★★

Taurus Wellness Massagestol XL er i en liga for sig og helt klart den rette massagestol til dig, der kun vil have det bedste af det bedste.

Den omslutter din krop endnu mere, end du vil opleve ved både L og M modellerne, og den kan endda justeres alt efter din højde, så de enkelte massagesektioner passer til din specifikke krop. Derudover får du, med denne massagestol, også fodmassage, hvilket er unikt for denne model specifikt.

Massagestolen kommer med henholdsvis 5 autoprogrammer og 5 manuelle programmer, hvor du kan vælge imellem æltning, bankning, dobbelt, shiatsu og rullende massage. Massagestolen masserer nakke, skuldre, øvre og nedre ryg, hofter, bagdel, læg og fødder.

Du kan læne dig blidt tilbage i liggende position og nyde en helkropsmassage så ofte du vil, og da den kommer med en zero-gravity funktion, ligger du i en position, hvor du ikke mærker tyngdekraften på samme måde. Dette giver dig aflastning for rygsøjle, led og muskler og giver dig endnu større følelse af komfort under massagen. Med dens transportruller, kan du let rulle den til siden, hvis du ønsker at flytte rundt på den.

Denne massagestol kommer med en fjernbetjening, hvorfra du let skifter program, styrke, varme mv. og du kan ligeledes tilslutte din telefon via bluetooth for at høre afslappende musik fra massagestolens højtalere.

Massagestolen kommer færdigmonteret, og du skal derfor blot trille den ud af pakken og hen, hvor du ønsker at have den stående, før du er klar til din første massage.

Konklussion: Taurus Wellness Massagestol XL er vores helt klare vinder af denne massagestol test. Den har vitterligt alt, du kan ønske dig i en massaggestol, og samtidig får du flere ekstrafunktioner og add-ons som vi ikke har set mange andre stole på markedet have. Den er selvfølgelig i et lidt højere prisleje, men hvis d ú vil have det bedste af det bedste, som du kan blive glad for i mange år frem, så er det helt klar denne, vi vil anbefale.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af massagestolen og dets funktioner.

 

Alternative massageredskaber

Theragun Massageapparat Mini 2.0

Komfort ★★★★☆
Programmer ★★☆☆☆
Ekstrafunktioner ★☆☆☆☆
Value for money ★★★★☆

Massageapparatet fra Theragun har rigtig mange anvendelsesmuligheder og er det ideelle valg til dig, der fx ønsker et tilvalg til din massagestol, så du kan kobinere massagen fra massagestolen med massage på forsiden af kroppen. Men den kan selvfølgelig også stå alene som produktkøb, til dig der blot ønsker en let massage i sofaen, der hvor du lige trænger til at få løsnet lidt op.

Massageapparatet er trådløst og kan dermed tages med rundt uden problemer med ledning eller lign. Grundet dens kompakte og lette  størrelse, er den god at holde om og bruge, hvor du ønsker en mild massage. Den kan fx bruges til massage af skuldre, nedre ryg, øvre ryg, lår, og læg.

Den har 3 hastighedsniveauer og fås i farverne “Sort” og “Desert Rose”.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af massagepuden og dens funktioner.

 

Taurus Wellness Foot Massager

Komfort ★★☆☆☆
Programmer ★☆☆☆☆
Ekstrafunktioner ★☆☆☆☆
Value for money ★★★☆☆

Taurus fodmassageapparat er et lille smart apparat der masserer undersiden af dine fødder. Du tænder for den og placerer dine fødder på de afmærkede placeringer til fødderne, hvorefter apparatets 6 massageområder masserer dine fødder i forskellige retninger.

Dette massageapparat giver en tovejs massagerotation samt varme, som du kan slå til og fra efter ønske.

Du kan fx sidde med den under fødderne, når du arbejder ved computeren eller sidder tilbagelænet i sofaen.

Alt i alt er dette et rigtig fint apparat, som godt nok kun kan massere dine fødder, men som samtidig har testens absolut laveste pris. Derfor er det en let måde at få ekstra massage ind i din hverdag.

.

.

.

Taurus massageapparat Comfort

Komfort ★★★☆☆
Programmer ★★★☆☆
Ekstrafunktioner ★★★☆☆
Value for money ★★★★☆

Taurus massageapparat Relax er den slags massagepistol som mange af os allerede kender. De blev især populære for nogle år siden, og populariteten fortsætter – og af god grund.

Denne massagepistol fra Taurus har 3 forskellige intensitetsniveauer, så du kan massere i dybden, men samtidig starte helt blidt ud til de helt ømme områder. Derudover kommer massagepistolen med 5 forskellige massagehoveder, som du frit kan vælge imellem alt efter, hvilken del af kroppen, du masserer. Disse tillader nemlig at massere ekstra i dybden eller tage et større område, alt efter, hvilken form for massage du ønsker fra gang til gang.

Massagepistolen kan bruges til både afslappende, restituerende og forebyggende massage.

Med dette massageapparat kan du massere det meste af kroppen selv, og til muskulaturen på fx ryggen, vil du kunne få et familiemedlem eller en ven til agere massør for dig. Det er altså en rigtig let måde at få dybdegående massage på, hvornår og hvor du vil. Du kan fx også tage massagepistolen med i træningscentret og give dine muskler en blid understøttende restitutionsmassage, inden du tager videre.

Afspil videoen herunder for at se en visuel præsentation af massagepistolen og dens funktioner.

 

Massagestol test – Find den rette model

Vi har i denne massagestol test lagt vægt på at præsentere 3 af markedets rigtig populære modeller inden for 3 prisområder. Og samtidig har vi præsenteret 3 alternativer til dig, der enten ønsker ekstra massageapparater som tillæg til din massagestol, eller som ønsker at starte ud med et mindre produkt. Det skal dog nævnes, at vil du have den fulde massageoplevelse i dit eget hjem, så skal du investere i en af massagestolene.

Vi håber rigtig meget, at du nu er blevet klogere på, hvilken massagestol og/eller massageapparat, der passer bedst til dine behov.

Vil du læse mere om massagepistoler specifikt, er du velkommen til at læse vores test af massagepistoler, hvor vi har lavet en test af forskellige massagepistoler på markedet, og vi har også en mindre artikel der beskriver fordelene ved en massagebold her.

Del.

Tilføj en kommentar