Udendørs aktiviteter for børn – sjov træning i haven

0

Indhold på side:

Børn har det naturligt sjovt med at være aktive, og mange børn efterspørger udendørs aktiviteter i haven, selv når vejret ikke er det bedste. For at motivere ekstra til, at børnene har det sjovt og aktivt i haven i længere tid og oftere hen over sommerhalvåret, har vi her listet nogle idéer til, hvordan I kan bringe flere sjove timer ind i haven sammen med familien derhjemme.

Basketball

Basket er en sjov måde at være fælles om udendørs aktiviteter som familie. I kan enten udfordre hinanden eller spille sammen, og både du og børnene får pulsen op og et bedre boldøje og teknik. For at spille basket i haven, behøver man ikke at investere i særlig meget. En kurv og en bold er alt, I behøver, og så er I i gang.

Se et godt og prisvenligt udvalg af basket udstyr her.

Svømning

Måske tænker du ikke på svømning som en del af mulige udendørs aktiviteter i haven med mindre, I allerede har en indbygget swimming pool eller beslutter jer for at få en. De sidste år er der dog kommet en trend til landet med de opstillingsbare svimming pools, som nemt kan sættes op og tages ned igen, når sommersæsonen er ovre. Disse pools er geniale til at give sommersjov i haven uden, man behøver at skulle syd på eller til stranden for at kunne nyde en dukkert i det fri.

De fås i mange forskellelige størrelser, og kan passe til nærmest alle haver og alle størrelser familier.

Se udvalget af opstillelige swimming pools lige her.

Fodbold

Foldbold er en klassiker til alle haver, hvor familien kan lide at spille fodbold og være sammen om udendørs aktiviteter i haven. Fodbold kan aktivere alle i familien samtidig, og selv de små kan være med. Til fodbold i haven behøver du i virkeligheden kun en bold, men du får klart mere ud af det, hvis du også har to fodboldmål.

Se nogle rigtig gode fodboldmål til haven lige her.

Airtrack

Airtrack træning er både sjovt og giver samtidig et fantastisk underlag for gymnastisk træning. Airtrack måtter kan bruges ude, inde og selv i poolen. Måtten er oppustelig og er dermed nem at opbevare, når den ikke er i brug.

Se et godt udvalg af airtrack måtter i alle prisklasser her.

What is an AirTrack? Guide to Inflatable Gymnastics Mats – ACON CAN

Slackline

Med en slackline kan hele familien træne balance og tricks i luften på en sjov og konkurrerende måde. Slacklines fås både i en version, der skal spændes op mellem to træer og i en version, der kan stå frit i haven eller på gulvet indenfor. Slacklines kan også bruges som et ustabilt underlag til at træne på, enten til fx armbøgninger, dips eller squats. Dog anbefaler vi ikke at anvende vægte her, da det ustabile underlag giver større risiko for at snuble og komme til skade med vægtene.

Se et stort udvalg af slacklines til rigtig gode priser lige her.

SLACKSTAND PRO – Slackline Industries USA

Bordtennis

Med et bordtennisbord i haven, er der altid et samlingspunkt i det gode vejr, fx før eller efter aftensmaden. Med et bordtennisbord, kan I enten spille rundt om bordet, én mod én eller solo med den ene side klappet op. For at spille bordtennis kræver det ofte en lidt større investering, men til gengæld er det en familieaktivitet, I kan få glæde af i mange år frem.

Se et godt udvalg af bordtennisborde i alle prisklasser her.

https://images.pexels.com/photos/187329/pexels-photo-187329.jpeg?cs=srgb&dl=pexels-sascha-d%C3%BCser-187329.jpg&fm=jpg&_gl=1*1pwrrqw*_ga*MTg4OTU2NzM4OC4xNjI3MzAxODAx*_ga_8JE65Q40S6*MTcxMjE0MTAwOC4xMjYuMS4xNzEyMTQyNDQzLjAuMC4w

Trampolin

Det er efterhånden blevet rigtig populært at have en trampolin i haven som børnehamilie. Med en trampolin får du både sjov, grin og rigtig god kropslig træning og bevægelse. Det er naturligt sjovt for alle aldre at hoppe på trampolin, så alle i familien kommer på et tidspunkt op og tager en tur.

Trampoliner til haven fås i både forskellige størrelser og former, så de kan passe til enhver have og familie.

Se et stort udvalg af forskellige trampoliner til haven i alle prisklasser her.

Nu håber vi, at du er blevet inspireret til, hvilke udeaktiviteter, der kunne være interessante for jeres familie og have.

Er du interesseret i at læse mere om udeaktiviteter for familien og hjemmetræning, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar