Massage derhjemme med Theragun Pro – den nok bedste massagepistol på markedet.

0

Indhold på side:

Massageapparater er i øjeblikket utrolig trendy. En massagepistol er nok det massageapparat, der sælges mest af, og i denne artikel skal vi se nærmere på en massagepistol fra Theragun. Nemlig Theragun Pro.

Emballage og tilbehør

Theragun Pro kommer i en god og fast taske, der føles som værende rigtig god kvalitet. Derudover er der6 massagehoveder at vælge imellem og to batterier, så man aldrig løber tør for batteri under en massage.

Selve emballagen er en hvid kasse, hvori der er selv Theragun’en, massagehoveder, instruktioner og to batterier.

Under et stykke pap finder du en lille taske med strømforsyning, en ladestation til batterierne og fem forskellige tilbehør.

Ibrugtagning & massage

Batterierne skal lades op før brug, inden du kan gå i gang med massage på en fuld opladning. Denne placeres nemt i bunden af ​​massageapparatet efter opladning.

Når batteriet løber tør, kan du nemt udskifte det ved at trykke på udløserknappen ved siden af ​​batteriet og tage det ud og udskifte det.

Når du tænder den, starter den med en hastighed på 1750 slag i minuttet og kan intuitivt justeres til 5 hastighedsniveauer (1750 | 1900 | 2100 | 2200 | 2400) ved hjælp af plus/minus-knappen. Til sammenligning: konventionelle massageapparater har normalt kun 3 hastighedsniveauer.

Et absolut højdepunkt ved Theragun Pro er den 16 mm lange amplitude. Dette går op til 60 procent dybere ned i vævet end konventionelle massageapparater og gør det muligt at massere ekstra dybt. Massagen føles meget behagelig og behandler muskler og fascia i dybden.

Håndtering

Denne massagepistol er relativt stort sammenlignet med en massagepistol fra andre mærker. På trods af sin størrelse ligger den dog godt i hånden. Dette sikres af det ergonomiske håndtag, som kan holdes forskelligt afhængigt af typen af ​​påføring.

Massagearmen kan også nemt justeres for endnu mere fleksibel brug. Der er en knap til dette på bagsiden af den. Du skal blot trykke den ind og du kan så nemt justere massagearmen i 4 positioner. Dette gør det meget nemt at komme til enhver del af kroppen.

Therabody App

Theragun Pro har en Bluetooth-funktion, der fungerer til den gratis Therabody-app.

Appen er tilgængelig i både App Store og Google Play og er ideel til at komme i gang med din massagepistol fra Theragun.

Appen foreslår dig massage tilrettet forskellige fokusområder som fx behandlingen “Tech Neck”, som er ideel til dem, der bruger meget tid foran en skærm.

Så snart du starter rutinen, vil du blive forklaret præcis, hvordan du skal fortsætte. Appen viser dig området, der skal masseres, den resterende tid og det anbefalede tryk, som du skal massere med. På denne måde kan du slippe spændinger og lindre de tilhørende smerter i løbet af få minutter.

Konklusion

Theragun Pro er bestemt en massagepistol, der er prisen værd. Den er til dig, der ønsker at bruge en massagepistol ofte og i lang tid. Grundet dens to integrerede batterier, har du lang tid at løbe på, når du bruger den, før batterierne måtte løbe tør.

Håndtaget er rigtig behageligt at holde om, og grebet gør det nemt at vinkle den præcist, som jeg ønsker det ift massage af bestemt muskelområde.

Udvalget af tilbehør er rigtig godt og gør det nemt at vælge det massagehoved, der gør sig bedst til hver enkel muskelgruppe.

Derudover fungerer det rigtig godt med appen, som gør det nemt at lære de bedste massageteknikker at kende og få endnu mere gavn af endnu flere funktioner under massagen.

Til sidst kan det nævnes, at bæretasken er af rigtig god kvaliett og er fast i udformningen, så dne beskytter massagepistolen fra stød eller klem. Og så er selve massagen med den bare utrolig god, og det virker som om, den går ret meget dybere, end vi ellers har oplevet med andre massagepistoler på markedet.

Vi håber meget, at du nu er blevet klogere på, om Theragun Pro er den rigtige massagepistol for dig. Er du interesseret i at læse mere om massage derhjemme, kan vi anbefale dig følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar