Taurus Selectabell – helkropstræning med ét enkelt sæt vægte!

0

Indhold på side:

I denne artikel vil vi præsentere Taurus Selectabell håndvægtsæt inkl stativ. Sættet består af 2 justerbare håndvægte med hver i alt 25 kg, en curl bar og en straight bar samt et stativ, hvor det hele kan opbevares på.

Hvorfor netop Taurus Selectabell håndvægtsæt inkl stativ

Taurus Selectabell håndvægtsæt inkl stativ oplever vi som markedets nuværende bedste bud på et styrketræningssæt, der rummer alt, hvad du har brug for på minimal plads. Hele herligheden fylder kun pladsmæssigt, hvad selve stativet fylder. Du får altså et powerhouse af styrketræning, som de fleste har plads til i selv små rum.

Hurtig justering mellem øvelser

Det smarte ved en justerbar håndvægt er, at du hurtigt kan justere vægten fra øvelse til øvelse uden at bruge tid på at skulle lirke låsen af, tage vægtene af for herefter at sætte andre på og til sidst at lirke låsen på igen, før du kan gå videre til næste øvelse.

Du undgår ligeledes at have 10 forskellige vægte stående, hvilket fylder en hel del og kan blive ret kosteligt.

Nej, med justerbare håndvægte, har du kun ét enkelt sæt håndvægte, som du nemt justerer vægten på med få klik, og så er den nye vægtindstilling klar til næste øvelse.

Dette er især smart ved supersets, hvor du skal skifte hurtigt mellem to øvelser ad gangen.

Taurus Selectabell håndvægtsæt inkl stativ Produktbillede

Hvordan fungerer Taurus Selectabell justeringsmekanismen

Taurus Selectabell håndvægtene justerer du nemt din ønskede vægt fra 4,5 kg hele vejen op til 25 kg pr håndvægt. Dette gør du ved at trække op i den lille stift, der sidder ved de tilkoblede vægtskiver og trække stiften hen til den ønskede vægtindstilling. Herefter slipper du stiften igen, og håndvægten har nu den ønskede vægt. Løft nu blot håndvægten fra stativet eller gulvet og se, hvordan din indstillede vægt løfter sig med håndvægten, og de evt. resterende vægte bliver tilbage i vægtskålen. Nemmere bliver det ikke.

Du skifter derudover nemt mellem håndvægte og ønsket vægtstang ved blot at vælge din foretrukne stang og placere på stativet og herefter klikke vægtene på.

Godt for ryggen

Taurus Selectabell håndvægtsæt inkl stativ er udformet på en måde, så du kan træne i en god kropsstilling og tage vægtene fra stativet og sætte dem tilbage igen med en god kropsholdning. Stativet er 66 cm højt og er derfor den perfekte højde til en rygsikker træning, hvor du kan undgå at skulle stille vægtene fra dig samt løfte dem op helt nede fra gulvet med risiko for en usund rygposition mange gange i løbet af din træning.

I videoen nedenfor kan du få et indblik i, hvordan din træning vil kunne komme til at blive med Taurus Selectabell håndvægtsættet. Vær dog opmærksom på, at stativet er en nyere variant og ikke er det samme som vist på videoen.

Nu håber vi, at du har fået et godt indblik i, hvad Taurus Selectabell håndvægtsæt inkl stativ kan give dig af stilfuld styrketræning derhjemme.

Du kan se Taurus Selectabell håndvægtsæt inkl stativ lige her, og se andre Taurus selectabel variationer lige her.

Er du interesseret i at læse mere om hjemmetræning, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar