Stor tilvækst i antallet af fitnesscentre i landet

0

Antallet af fitnesscentre i Danmark er i løbet af de senere år blevet større og større. Faktisk er antallet af fitnesscentre herhjemme blevet fordoblet på bare 10 år.

Det særlige ved denne tendens er dog, at der er kommet flere og flere små niche-centre til – og det er blandt andet med nicher som eksempelvis cirkeltræning, yoga og ikke mindst de såkaldte “macho-centre”, hvor man ønsker at dyrke en særlig hård form for fitness – af og til i kombination med kampsport.

I 2015 skrev Politiken et indlæg omkring antallet af fitnesscentre i Danmark, som særligt blev vinklet mod det højnede antal centre på landsplan.

Blandt nogle af de nyere niche-kæder kan blandt andet nævnes den efterhånden meget populære kæde Loop, som er blandt en af dem, som for alvor må siges at have fået en stor popularitet blandt et hav af danskere.

Giver alle persongrupper mulighed for at træne

Den tendens, som gør, at der i dag er flere og flere folk, som har mulighed for at vælge sig et fitnesscenter, der passer til deres konkrete behov gør, at der er rigtig mange folk, der har mulighed for at finde sig et godt center, som passer til lige netop det behov, man har.

Væksten skyldes også de store spillere

Det er naturligvis ikke kun de små niche-centre, der er med til at give antallet af fitnesscenter i Danmark et nøk opad. Det er naturligvis også en af de store spillere som eksempelvis Fitness World, som efter deres opkøb af Fresh Fitness i dag sidder på klart den største antal af træningscentre i landet.

LÆS OGSÅ:  Brug af personlige trænere er populært

Fitnesscentre ligger overalt i landet

Det er faktisk ikke blot de store byer, som i disse år oplever til tilvækst i antallet af fitnesscentre. Også i rigtig mange mindre byer er der i dag rig mulighed for at få sig et træningscenter, og faktisk er det i rigtig mange tilfælde sådan, at langt de fleste danske byer med minimum 5.000 indbyggere eller flere har et træningscenter. Med andre ord er antallet af fitnesscenter i kraftig vækst, og der er ligeledes også udsigter til, at denne tendens vil fortsætte.

Find et fitnesscenter nær dig

Hvis du er interesseret i at finde et fitnesscenter nær dig, har vi hos FitnessUnivers samlet en lang række forskellige fitnesscentre over hele landet, så du let kan finde et netop dig. Uanset om du eksempelvis har bopæl i Randers, Horsens eller København, er der helt afgjort rig mulighed for, at du her på siden kan finde et center nær dig. Det kan du læse mere om her.

Del.

Tilføj en kommentar