Ribbevæg til pladsbesparende styrketræning derhjemme

0

De fleste forbinder en ribbevæg med gymnastiksalen eller en bedsteforælder der ribbevæggen stående hjemme til udstrækning. Dog er ribbevæggene blevet nytænkt meget gennem årene, og i dag er de et genialt, og samtidig udtrolig pladsbesparende, alternativ til det gængse træningsudstyr, som man hurtigt kan få hobet op derhjemme.

Den er smart til styrketræning, da den har mange funktioner på utrolig lidt plads. Alt efter model og tilkøb af udvidelser, kan du forvandle ribbevæggen til en minimalistisk multimaskine.

Ribbevægge der passer til alle rum

Det smarte ved ribbevægge er, at de designmæssigt bl.a. består af træ, som passer rigtig godt ind blandt andre møbler derhjemme. Da ribbevægge derudover fylder meget lidt i rummet og næsten kun står helt smalt op af væggen, kan de fleste rum bære, at der placeres en ribbevæg et sted. Nedenfor ses en ribbevæg, placeret minimalistisk i hjørnet af et rum. Trods det minimalistiske udtryk, kan der trænes rigtig effektivt og alsidigt på den.

Du kan fx placere en ribbevæg i soveværelset, i stuen, i bryggerset eller på kontoret.

Smarte tilføjelser til din ribbevæg

For at få mest muligt ud af din ribbevæg til styrketræning, kan du tilkøbe forskellige udvidelser eller købe et ribbevæg sæt. Overvej for eksempel træningselastik, gymnastikringe, en dip station eller en pull-up enhed. Ribbevæggen giver dig masser af muligheder for at gøre din træning endnu mere alsidig og effektiv!

Find den bedste og billigste ribbevæg

Ribbevægge kommer i mange varianter, kvaliteter og priser. Et godt sted at kigge for at finde gode kvalitetsribbevægge til en billig penge er lige her. Og for at få et indblik i, hvilket tilbehør du kan bruge til ribbevægge, kan du klikke her.

Se også denne video, så du kan få et godt indtryk af, hvordan du kan få glæde af den derhjemme:

Nu håber vi, at du er blevet klogere på, om et ribbevægsæt vil kunne være det rigtige for dig til din styrketræning derhjemme.

Er du interesseret i at læse mere om hjemmetræning, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar