Hjemmetræning med Selectabells

0

Hjemmetræning med selectabells er blevet mere og mere populært de seneste år.

Det ér bare nemmere at kunne træne derhjemme, når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag i stedet for at skulle pakke tasken og tage i fitnesscentret, for så at komme sent hjem.

Men måske tænker du, at du bliver nødt til at tage i centret for at have adgang til alle de redskaber, du skal bruge. Og at du aldrig ville kunne få plads til alle de forskellige vægte mv. derhjemme.

Det er her, at selectabells fra Taurus kommer ind i billedet. Hvis du ikke allerede kender dem, kan vi fortælle dig, at det er et styrketræningssystem, som giver dig mulighed for at have én vægt, som kan justeres i mange forskellige trin alt efter, hvilken øvelse du laver, og hvor meget vægt, du ønsker at træne med.

På den måde kan du have alle dine vante vægte til rådighed derhjemme, selvom du potentielt kun har 1 kettlebell, 2 håndvægte og 1 vægtstang liggende. Få redskaber der nemt kan lægges i skabet, når du ikke bruger dem.

Netop derfor er selectabells så smarte!

Taurus Selectabell vægtstang og curlstang

  • 13 håndvægte i én
  • Du får 2 vægtstænger med 13 vægttrin hver

Nemmere bliver det ikke.

Vi ved alle, at en af ​​de mest tidskrævende ting ved at bruge vægtstænger er at skulle lægge stangen ned, skrue fjederkraverne af, tage vægtene af, finde flere vægte at tage på og derefter mase kraverne på igen.

selectabell

Selectabell-stangen fjerner besværet for dig, bare løft markøren, skub til din ønskede vægt og slip.

Med en topvægt på 36 kg og et minimum på 6,8 kg tilbyder vægtstangen variation for at imødekomme efterspørgslen på tværs af 13 muligheder.

Smart, ikke? Ikke nok med det, så har du begge stænger på stativet til at skifte hurtigt og nemt.

Find ud af mere om Selectabell vægtstang og curlstang lige her.

Taurus Selectabell håndvægte

Nu er du med på konceptet – lad os vi dig håndvægtene!

Løft. Træk. Slip.

Du kan se temaet, ikke?!

Selectabell håndvægtene findes i to versioner. Justerbar vægt op til 22,5 kg hver og justerbar vægt op til 25 kg hver inkl stativ til vægtene.

selectabell

Selectabell Kettlebell

 

Drej. Vælg. Løft

Med denne kettlebell har du 5 kettlebells i én, med vægt fra 4,5 til 13,5 kg.

Dermed fjerner du behovet for at skulle have flere kettlebells stående og fylde, for at du kan få en varieret træning. Du drjeer nemt øverst på “kuglen”, vælger din ønskede vægt og løfter den valgte vægt fri.

selectabell

Selectabell vægtene har alle en robust konstruktion, flot og stilfuldt design og ligger godt i hånden ved brug.

Derudover er de kompakte, pladsbesparende og pengebesparende, ift at skulle købe enkelte vægte og flere eller måske endda mange af dem.

Du finder vægtstangen ved at klikke her, håndvægtene her og kettlebellen er lige her. Du kan også vælge at købe det hele samlet plus en bænk til øvelser og opbevaring lige her og dermed spare endnu mere.

Nu håber vi, at du har fået et indblik i, hvor stor en fordel det vil være for dig at anskaffe dig selectabells frem for almindelige traditionelle håndvægte.

Hvis du har lyst til at læse mere om hjemmetræning, kan vi anbefale dig disse artikler:

Del.

Tilføj en kommentar