Sådan bygger du dit ideelle homegym uanset plads og økonomi

0

Nu er det tid til at begynde at bygge dit ideelle homegym derhjemme. Uanset hvor meget plads du har til rådighed, guider vi dig her igennem, hvad du bør investere i for at kunne komme i gang med det samme ud fra de muligheder, din bolig og din økonomi giver dig.

Klædeskabs-gym’et

homegym

Plads er ikke længere en grund til at undgå træning. I dag er det nemlig muligt at komprimere størrelsen på dine træningsredskaber ned til ekstremerne. Det betyder, at du på minimal plads kan opbevare få træningsredskaber, som vil kunne give dig træning, som du kender det i det fulde frivægtsområde i træningscentret.

Justerbare vægte

En af de bedste pladsbesparere i fitnessverdenen er Selectabell og Selecttech justerbare vægte. Disse kan i én kettlebell eller én håndvægt give dig volumen af en lang række forksellige vægtniveauer, præcis tilpasset hver enkelt af dine øvelser og samtidig give dig råderum til at øge muskelstyrke og stige i vægt over tid

De fylder altså næsten intet i forhold til, hvor alsidig en styrketræning, du får.

Slyngetræner

slyngetræner

Slyngetræneren er de fleste bekendte med. Men har du ikke allerede en slyngetræner derhjemme, er det måske fordi, du endnu ikke er helt bekendt med, hvor effektiv en træning, du faktisk vil kunne få ved at træne med en slyngetræner. Nok får du mere styrketræning ved brug af reelle vægte, men derimod er træning med en slyngetræner det perfekte redskab til at styrke din kernemuskulatur og give kroppen en overordnet mere tonet fremtoning.

Derudover hverken vejer eller fylder slyngetræneren næsten ingenting, og det vil derfor være nemt for dig at have en slyngetræner til at ligge i din skuffe.

LÆS OGSÅ:  5 Gaveideer til den sporty mand!

Der findes flere gode slyngetrænere på markedet, og du kan se et udvalg af de bedste lige her.

Se fx også denne video, hvor du bliver guidet til en effektiv helkropstræning med slyngetræner:

Træningselastikker

træningselastikker

Trænigselastikker er blevet mere og mere populære de seneste år. De små kompakte elastikbånd giver modstand til musklerne i et væld af øvelser, og giver dig styrkeudfordring svarende til træning med vægte. Dog uden hverken at veje eller fylde noget. De små træningselastikker kan nemt pakkes sammen i en lille mulepose og lægges i skabet.

Træningselastikker kan også bruges sammen med vægttræning, hvor du fx i en squat eller lunges med vægtbelastning kan have et af de stramme korte træningselastikker rundt om lårene. Spændingen gør vægtbelastningen endnu mere intens, og du får dermed en langt mere effektiv træning end uden træningselastikkerne. Mange oplever at måtte gå en del ned i vægt, når de træner med elastikkerne i kombination med vægte.

Træningselastikker fås både lange og korte og i forskellige modstandsniveauer, svarende til forskellig vægtbelastning. Her kan du se et godt udvalg af de nogle af de bedste træningselastikker på markedet.

Se fx også videoen nedenfor, hvor du bliver guidet til en effektiv helkropstræning med træningselastikker:

Stue-gym’et

Hvis du er klar til at dedikere lidt mere plads og lidt mere tid til din træning, er her et par forslag til de helt rette træningsmaskiner.

Byg dit ideelle motionsrum i stuen med en stilfuld romaskine til konditionstræningen kombineret med en elegant træningsmaskine til effektiv og funktionel styrketræning.

Når det kommer til at have træningsredskaber stående fremme, kan det være af stor betydning, hvordan disse træningsredskaber ser ud. Når redskaberne passer ind i stuen og ser godt ud stilmæssigt til de andre møbler, vil du automatisk have lyst til at træne oftere på dem.

LÆS OGSÅ:  Crosstrainer Test 2022 - 13 populære crosstrainere på markedet

Og det er her, at waterroweren og kabeltræktårnet fra NOHrD kommer ind i billedet.

Romaskine

waterrower

Waterroweren fra NOHrD er en stilfuld romaskine med vandmodstand, hvor du selv vælger, hvilken træsort du ønsker alt efter, hvad der passer bedst hjem til din stue.

Se de forskellige varianter af waterroweren lige her.

Waterroweren er behagelig at ro med og giver dig præcis den modstand, du ønsker. Træk svagt og modstanden er svag – træk kraftfuldt til, og modstanden bliver enorm. Præcis som at ro med årer i vandet.

Den naturtro rooplevelse, hvor du kan høre de svage skvulp fra vandet, gør ikke kun den hårde styrketræning mere behagelig, men kan også næsten virke meditativ og er perfekt til dig, der gerne vil styrke kroppen samtidig med, at du giver sindet ro efter en lang dag.

Kabeltræktårn

kabeltræktårn

Kabeltræktårnet fra NOHrD er i det elegante design som alle de andre træningsredskaber fra NOHrD. Dermed får du, ligesom med waterroweren et træningsredskab, der passer til stuens andre møbler, og i den træsort, du ønsker.

Med træktårnet fra NOHrD kan du udføre effektive styrketræninger af det meste af kroppen og på den måde få dine styrketræninger i hus derhjemme, uden at skulle have et helt rum dedikeret til dit udstyr.

Kabeltræktårnet er fra NOHrD er smalt og minimalistisk i udtrykket, og derfor fylder det ikke meget, men giver dig stadig mulighed for stor træningsvariation.

Se de forskellige træningsmuligheder ved brug af NOHrD kabeltræktårnet på videoen herunder:

Garage-gym’et

Hvis du vi tage din hjemmetræning til det næste niveau og har god plads til dit homegym, fx i garagen, så har vi løsningen til dig.

LÆS OGSÅ:  HIIT-træning: Sådan taber du dig, mens du bliver mere tonet!

Byg dit ideelle garage-gym med cardiostrong TX90 og Taurus Selectabell Bænk og Vægt Sæt.

Løbebånd

Uanset om du powerwalker, forbereder dig til en 10 kilometers eller ønsker at begynde at eksperimentere med HIIT, vil cardiostrong TX90 være din ideelle træningspartner. Den kraftfulde 3,5 HK motor kan tage dig op til hastigheder på 20 km/t og en hældning på 15 %. 15″-konsollen leveres forudindlæst med underholdningsapps som YouTube, Netflix og Spotify samt sociale medieapps som Facebook, Twitter og Instagram. Med al den underholdning indbygget i dit løbebånd, kan du vinke farvel til demotiverende træningsaftener.

Bænk og vægtsæt

Dette styrketræningssæt har det hele. Vægte, stænger, kettlebell og en stilfuld bænk til både træning og opbevaring.

Taurus Selectabell Bænk og Vægt Sæt giver dig altså alt, du behøver i en styrketræning og samtidig i et råt og stilfuldt look. Perfekt til træningsrummet eller i dit homegym i garagen.

Nu er det tid til at begynde at bygge dit ideelle homegym derhjemme. Uanset hvor meget plads du har til rådighed, guider vi dig her igennem, hvad du bør investere i for at kunne komme i gang med det samme ud fra de muligheder, din bolig og din økonomi giver dig.

Se sættet her.

Se videoen nedenfor for at få et indblik i, hvad sættet indeholder og hvor nemt det er at indstille vægtene og træne uden afbrydelser:

Nu håber vi rigtig meget, at du har fået inspiration til, hvilke træningsredskaber der vil være de mest ideelle til dit eget homegym derhjemme.

Vi kan også anbefale dig at kigge nærmere på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar