Træningsribbe test

0

Indhold på side:

Vi har her samlet markets bedste træningsribber. Vi har testet hver træningsribbe for at se, hvilken der er den bedste, og hvilken der giver flest træningsmuligheder. 

En træningsribbe kan være en super mulighed for dig, der gerne vil træne derhjemme og måske ikke har så meget plads. Netop fordi du på en træningsribbe kan lave mange forskellige øvelser og træne mange forskellige muskelgrupper. Derudover monteres de fleste træningsribber på væggen, så de fylder ikke ret meget. Træningsribber giver især mange træningsmuligheder ved tilkøb af en slyngetræner/TRX eller nogle træningselastikker, som giver endnu større udfoldelsesmuligheder for dig i din træning. Vi har i denne træningsribbe test valgt at teste træningsribber ud fra følgende parametre;

 • Materialevalg
 • Justeringsmuligheder/træningsmuligheder
 • Holdbarhed og stabilitet samt Value for money

WallBarz – BEDST TIL PRISEN!

Pris: 2.493 kr.

Til butik

Denne træningsribbe er bedst til prisen, da den har utrolig mange træningsmuligheder og samtidig ikke fylder ret meget. Den er derudover kun 41 cm i breden. Den kan justeres i højden 223-300 cm. Det er en kvalitetsribbe til en meget fair pris med mange træningsmuligheder.  Den er lavet i hård plast og har en max brugervægt på 120 kg. Det er en smagssag, om de er flottere i træ, men det kan måske være en af ribbens eneste negative sider, hvis man synes, at en træningsribbe er pænere i træ. 

NOHrD Wallbar – BEDST I TEST!

Pris: 2.295 kr.

Til butik

Her har vi med en rigtig flot designerribbe at gøre. Den er fra Nohrd som også er kendt for at lave romaskiner i træ, de såkaldte Waterrowers. Dette er virkelig en kvalitetsribbe, hvor der er kræset for detaljerne. Den er i et super flot design, de bedste materialer og fås i 6 forskellige træsorter; Bøg, ask, egetræ, valnød, kirsebær og club sport. Du kan slå det øverste modul ud, så du lettere kan lave pull-ups eller sætte en trx slyngetræner fast på ribben. Derudover har Nohrd valgt at lave deres træningsribber således, at du kan vælge imellem at have 10 eller 14 vandrette pinde i den. Derudover kan man også få en masse ekstra udstyr, såsom dip model og mave træner som kan monteres på trænings ribben.

FORDELE

 • Super flot desig
 • Kvalitetsmaterialer
 • Meget robust
 • God “Value for money”
 • Mange træningsmuligheder (mulighed for tilkøb af dip, pull up, mave modul osv.)

Langer Multi Fitness Wall

Pris: 4.295 kr.

Til butik

Dette er en tysk træningsribbe fra Langer. Det er den ribbe i testen, som giver flest træningsmuligheder. Det er samtidig testens dyreste træningsribbe. Læderstykket i midten kan slåes ned, så den også kan bruges som en træningsbænk. Den kan også stå på skrå, så man kan lave mavebøjninger/cruhes på den. Den har derudover en del forskellige greb til at lave pull ups på. Det er lige før, at denne træningsribbe er en mellemting mellen en træningsribbe og en multimaskine. Træningsribben er lavet af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Til gengæld fylder lidt mere end de andre ribber i testen.

FORDELE

 • Mange træningsmuligheder
 • Robust og stabil.

ULEMPER

 • Fylder lidt mere end de andre træningsribber

Træningsribbe – ekstra moduler

Vi har ved testning af træningsribberne snakket om det med at tilkøbe moduler for at udvide træningsmulighederne. Her nedenfor er der nogle billeder og links til nogle af de moduler, vi synes vil være en god investering, hvis du ønsker at få funktioner som ved en multimaskine.

Alle moduler og tilbehør kan ses her at klikke her!

Du kan med fordel få mange flere træningsmuligheder ved også at tilkøbe en træningsbænk. Hvis du gerne vil have en træningsbænk, som ikke monteres direkte på din træningsribbe, så tjek evt. vores test af træningsbænke ud her. Test af træningsbænke.

Del.

Tilføj en kommentar