Træningsribbe test

0

Vi har her samlet markets bedste træningsribber. Vi har testet hver træningsribbe for at se hvilken som er bedst samt hvilke som giver flest træningsmuligheder. 

En træningsribbe kan være en super mulighed for dig der gerne vil træne derhjemme og måske ikke har så meget plads, men gerne vil kunne lave mange forskellige øvelser og træne mange forskellige muskelgrupper. De fleste trænings ribber monteres på væggen, så de fylder ikke ret meget. Trænings ribber giver især mange træningsmuligheder ved også tilkøb af en slyngetræner/TRX eller nogle træningselastikker. Vi har i denne trænings ribbe test valgt at teste trænings ribber udfra følgende parametrer;

 • Materiale valg
 • Justeringsmulighederne/træningsmuligheder
 • Holdbarhed og stabilitetValue for money

WallBarz – BEDST TIL PRISEN!

Pris: 2.493 kr.

Til butik

Denne trænings ribbe er bedst til prisen , da den har utrolig mange træningsmuligheder samt den fylder ikke ret meget. Den er kun 41cm i breden. Den kan justeres i højden 223-300cm. Det er kvalitets ribbe til en meget fair pris med alle træningsmuligheder den byder på.  Den er lavet i hård plast og har en max brugervægt på 120kg. Det er en smagssag om de er flottere i træ, men det måske være en af ribbens negative sider, hvis man synes en træningsribbe er pænere i træ. 

NOHrD Wallbar – BEDST I TEST!

Pris: 2.295 kr.

Til butik

Her har vi med en rigtig flot designer ribbe at gøre. Den er fra Nohrd som også er kendt for at lave romaskiner i træ, som hedder Waterrower. Dette er virkelig en kvalitets ribbe, hvor der er kræset for detaljerne. Den er i super flot design, de bedste materialer og fås i 6 forskellige træsorter; Bøg, ask, egetræ, valnød, kirsebær og club sport. Du kan slå det øverste model ud, så man lettere kan lave pull ups eller sætte en trx slyngetræner fast på ribben. Derudover har Nohrd, valgt at lave deres træningsribber, så ledes at du kan vælge imellem om du cvil have 10 eller 14 vandrette pinde i den. Derudover kan man også få en masse ekstra udstyr såsom dip model og mave træner som kan monteres på trænings ribben.

LÆS OGSÅ:  Bænkpres bænk

FORDELE

 • Super flot desig
 • Kvalitets materialer
 • Meget robust
 • God “Value for money”
 • Mange træningsmuligheder (tilkøb dip, pull up, mave modul osv.)

Langer Multi Fitness Wall

Pris: 4.295 kr.

Til butik

Dette er en tysk træningsribbe fra Langer. Det er den ribbe i testen som giver flest træningsmuligheder. Det er også testens dyreste trænings ribbe. Læder stykket der er i midten kan slåes ned, så den også kan bruges som en træningsbænk. Den kan også stå på skrå så man kan lave mavebøjninger/cruhes på den. Den har også en del forskellige greb til at lave pull ups på. Det er lige før at dette er en mellemting mellen en trænings ribbe og en multimaskine. Trænings ribben er lavet af kvalitets materialer hele vejen igenne, . Den fylder lidt mere end de andre ribber i testen.

FORDELE

 • Mange træningsmuligheder
 • Robust og stabil.

ULEMPER

 • Fylder lidt mere end de andre trænings ribbe

Træningsribbe – ekstra moduler

Vi har ud for flere af trænings ribberne snakket om at man kan tilkøbe moduler for at udvide træningsmulighederne. Her nedenfor er der nogle billeder og links til nogle af de moduler vi synes kunne være en god investering, hvis du ønsker at få funktioner som ved en multimaskine.

Alle moduler og tilbehør kan ses her at klikke her!

Du kan også med fordel få mange flere træningsmuligheder ved også at tilkøbe en træningsbænk. Hvis du gerne vil have en træningsbænk som ikke monteres direkte på din trænings ribbe, så tjek evt. vores test af træningsbænke ud her. Test af træningsbænke

LÆS OGSÅ:  Ny crosstrainer? - Se de bedste modeller her
Del.

Tilføj en kommentar