Hvilken Tanita kropsanalysevægt er den bedste?

0

Indhold på side:

Tanita kropsanalysevægte bliver mere og mere populære som almindelige kropsvægte til badeværelse. Og det er der flere gode grunde til. De kan nemlig vise mere end blot din vægt, men også vise dig, hvor stor en del af din krop, der består af fedt, muskler, vand, og knoglemasse. Dermed bliver det meget lettere for dig i en træningsperiode eller ved en livsstilsændring at kunne følge med i dine data og se dine positive forandringer over tid. For at du kan finde den rigtige kropsanalysevægt til dit personlige mål, har vi sammenlignet de 3 bedste Tanita vægte herunder.

Hvordan virker Tanita kropsanalysevægtene, og hvad skal du overveje inden du køber?

Bioelektrisk impedansanalyse bruges til at bestemme dine målte værdier ved hjælp af elektroderne. For at få særligt præcise værdier bør du ikke spise noget eller drikke meget vand umiddelbart før målingen. Desuden er en fast tid til måling en fordel for at kunne sammenligne værdierne med hinanden fra gang til gang. Husk, at din kropssammensætning varierer fra dag til dag. Måske spiste du mere dagen før, eller døjer med forstoppelse. Disse faktorer har væsentlig indflydelse på resultaterne af kropsanalysen.

Vi foreslår derfor, at du vejer dig lige efter, du er stået op morgenen. Så er din mave stadig tom, og blæren er lige blevet tømt. Din krop har således heller ikke usædvanlig meget vand. Dermed kan der dannes en konstant, som resulterer i den mest nøjagtige dataanalyse som muligt fra gang til gang.

tanita vægte

Hvorfor er en Tanita kropsanalysevægt nyttig?

Ud over din kropsfedtprocent kan kropsanalysevægte beregne mange andre parametre. Det bliver derved lettere for dig at vide, at din vægt fx er den samme som i forrige uge, men at du har faktisk tabt fedt og opbygget større muskelmasse i perioden. Dermed kan du nemmmere opnå følgende:

  • Vægttab ved hjælp af en kropsfedtvægt: Tanita RD-545-HR kan blandt andet bestemme dit basale stofskifte og din metaboliske alder. At vide om begge faktorer kan være enormt nyttigt til vægttab. Dermed kan kalorieindtaget bestemmes, og fødeindtaget kan justeres. Som følge heraf kan vægten reduceres sikkert over tid.
  • Fremme af sundhed gennem kropsanalyse: En anden fordel er, at en Tanita kropsanalysevægt giver dig et godt indblik i din helbredstilstand. Din bevidsthed om dette styrkes ved at kunne sammenligne din livsstil med din kropssammensætning. Kropsanalysevægten viser dig, på hvilke områder, der er behov for forbedringer. Du kan derefter aktivt forbedre dine målinger gennem en afbalanceret kost og tilstrækkelig motion.
  • Øg præstationen: På fitnessområdet såvel som i hverdagen kræves god præstation. Dette kræver en sund, modstandsdygtig og hurtigt regenererende krop. En høj muskelkvalitet har blandt andet en positiv indflydelse på din styrkeudholdenhed, maksimal styrke eller reaktiv styrke under træning. Med en Tanita kropsanalysevægt har du altid indikatorer som muskelmasse, muskelkvalitet og kropsfedtprocent i udsigt og kan forbedre dem.
  • Øg træningsmotivationen: Så snart dine målte værdier udvikler sig positivt, motiverer det dig mere og mere i træningen. Derfor hænger stigningen i din præstation og din træningsmotivation tæt sammen. Det vil dermed være lettere for dig at nå dine mål.

Hvilken Tanita kropsanalysevægt er bedst?

Du har måske på nuværende tidspunkt besluttet dig for gerne at ville investere i en Tanita kropsanalysevægt, og du spekulerer nu på, hvilken der er den mest nøjagtige? Vi har lavet sammenligningen for at gøre din beslutning nemmere.

tanita vægte

Den bedste kropsanalysevægt med håndsensorer

Tanita BC-545N måler din kropssammensætning segmentelt. Efter blot 15 sekunder får du et overblik over din muskel- og fedtprocent i arme, ben og overkrop. Til dette formål er håndsensorer fastgjort til vægten. Elektroderne, den indeholder, muliggør en særlig præcis måling, da en let elektrisk stimulus kan sendes umærkeligt gennem hænder og fødder.

Vigtigt: Du skal stå barfodet på vægten, og din hud må ikke være for tør eller dækket af et tykt lag hård hud. Så kan du aflæse dine målte værdier direkte fra displayet.

Den bedste kropsanalysevægt med håndsensorer og pulsmåling

Tanita RD-545-HR er også en segmental kropsanalysevægt. Derudover er det den eneste Tanita kropsanalysevægt, der kan give information om din puls. For at gøre dette bestemmer den 11 yderligere aflæsninger med medicinsk præcision. Du vil modtage alle data på din smartphone eller tablet, så snart du har downloadet og tilsluttet den gratis My Tanita app.

Den bedste kropsanalysevægt uden håndelektroder

Tanita RD-953 har ingen håndsensorer. Kropsanalysen er præcis her, men den kommer ikke i nærheden af ​​de nøjagtige målte værdier af RD-545-HR. Ikke desto mindre er den god til at analysere din krops sammensætning. Primært for at kunne vurdere træningssucceser i forhold til muskelmasse og muskelkvalitet. Med mere end 10 målte værdier er en omfattende kropsanalyse også mulig med RD-953.

Det bliver tydeligt, at RD-545-HR kan overbevise med sine ekstra mange målte værdier og sin særligt præcise kropsanalyse. For at gøre dette bruger den dobbeltfrekvens BIA-teknologi, som giver mulighed for en segmental analyse af muskelmasse, muskelkvalitet og fedtprocent. Dette gør Tanita RD-545-HR til den bedste kropssammensætningsmonitor i en direkte sammenligning.

Konklusion

I sidste ende er kropsanalysevægte den perfekte partner til at opretholde en sund livsstil. Med hver målt værdi styrkes din kropsbevidsthed, og du hjælpes samtidig med at nå dine træningsmål. RD-545-HR og RD-953 anbefales især her, da de også måler din muskelkvalitet. Når du vælger din kropsanalysevægt, bør du være opmærksom på det mål, du forfølger. Vi anbefaler RD-545-HR, men alle tre vægte er gode kropsanalysevægte, som kan motivere dig på vej mod dit personlige mål. God fornøjelse med træning og at forbliv sund!

Vi håber, at du nu er blevet klogere på, hvilken Tanita kropsanalysevægt, der vil være den rette for dig. Er du interesseret i, hvordan du kan opnå styrke- eller konditionsmæssige fremskridt på en let måde derhjemme, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Links angivet i denne artikel:

Del.

Tilføj en kommentar