De bedste kabeltrækøvelser, der giver store og stærke arme!

0

Indhold på side:

Har du brug for effektive kabeltrækøvelser til hjemmet eller til fitnesscentret? Med et kabeltræk kan du lave de bedste øvelser til stærke arme! Vi giver dig, i denne artikel, 5 effektive øvelser, så du kan styrke og definere dine biceps og triceps.

Kabeltrækøvelser: Din træningsplan for armene

I denne video får du en præsentation af de 5 bedste kabeltrækøvelser til dine arme. Den er godt nok på tysk, men øvelserne står også beskrevet på engelsk. Here we go!

1. Biceps curls (høj blok) på kabelremskiven

Brug grebsløkker til bicepcurlerne på højblokken. Du skal stå med lige stilling midt på kabelstationen, løft så armene i skulderhøjde og bevæg dem mod dit hoved. Sørg for, at du ikke strækker armene helt, når du strækker dem ud. Dette sikrer, at dine muskler bliver brugt optimalt.

2. Biceps curls (dyb blok) på kabelremskiven

Til bicepcurlerne på den dybe blok bruger du en tricepsstang. Du står lige foran den dybe blok, holder din stilling lige og flytter dine arme til brystet. Dine overarme forbliver vinkelrette på kroppen. Hold øje med dine albuer. De må ikke rykke sig frem og tilbage.

3. Triceps extensions på kabeltræk

Til triceps forlængelse bruger du triceps rebet. For at gøre dette skal du stå lige foran den dybe blok, bøje overkroppen lidt fremad og presse tricepsebet ned. Dine albuer forbliver tæt på din krop under hele øvelsen.

4. Overhead triceps forlængelser på kabelremskiven

Du bruger også triceps rebet til overhead tricepspresser. For at gøre dette skal du stå med ryggen foran den høje blok, bøje dig frem med lige ryg og trække rebet til siden af overkroppen. Dine albuer forbliver tæt på din krop.

5. Kabeltrækøvelser: knælende rows

For at lave rows på knæ skal du igen have en gribeløkke. For at gøre dette skal du knæle med det ene ben foran den høje blok, holde en oprejst stilling og trække kablet sidelæns til dit bryst med den ene hånd.

Det var de 5 øvelser til store og stærke arme med brug af kabeltræk. Er du interesseret i at læse mere om hjemmetræning, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar