Hvor mange dør af rygning?

0

Ved du hvor mange danskere, der årligt dør af rygning? Hvert år dør intet mindre end 13.600 personer af rygning. Dermed er rygning den absolut største dræber. På trods af dette kunne EkstraBladet i en artikel fra 14. september 2016 berette om, at der hvert år er 14.600 danske unge, som starter med at ryge. Dette er ikke just en tendens, som man ser positivt på hos blandt andet Kræftens Bekæmpelse.

Mange ulemper og skader ved rygning

Hvis du gerne vil læse mere om hvilken konsekvenser rygning har, kan du læse denne artikel fra Kræftens Bekæmpelse, der både på skrift samt i et par forskellige videoer udpensler en række af de konsekvenser, det kan have at begynde at ryge.

hypotisoer-aarhus

Dyrt for pengepungen

Udover at rygningen kan medføre en række helhedsmæssige konsekvenser, så er det herudover også vigtigt at huske på, at rygningen herudover også kan være en ganske dyr affære. Ryger man eksempelvis en pakke cigaretter om dagen, vil det typisk koste omkring 40 kroner dagligt – altså ca. 1.200 kroner hver måned at ryge.

Med andre ord: Ryger du i 7 år, har du mistet 100.800 kroner, som du i stedet for ville kunne bruge på meget mere fornuftige ting!

hvor-mange-doer-af-rygning

Ryger du en pakke cigaretter hver dag i de næste 20 år, har du brugt 100.000 kroner.

 

 

 

 

 

 

Mange danskere ønsker at slippe af med afhængigheden

Samtidig med at flere og flere begynder at ryge, er det samtidig også blevet mere og mere udbredt at kigge sig om efter alternativer til rygningen – eller at få hjælp til behandlingen blandt andet ved hjælp fra en hypnotisør, som vil kunne hjælpe med at gå dybere ind i en række af de rent psykologiske faktorer, der kan spille en afgørende rolle. Herudover vælger stadig flere og flere danskere også at gøre brug af blandt andet E-cigaretter og nikotinholdig tyggegummi. Virker dette ikke for folk, vælger mange i stedet for at tage på rygestopkurser – eller som tidligere nævnt – at besøge en dygtig og erfaren hypnotisør, som arbejder med at afhjælpe folk med deres trang til rygning.

LÆS OGSÅ:  Få det perfekte udseende – læs med her

En af dem som blandt andet arbejder med at hjælpe folk af med deres rygetrang er en hypnotisør i Århus ved navn Ivan Topholm, som besidder stor erfaring indenfor hypnose. Han har i tidens løb afhjulpet en lang række danskere med deres rygetrang.

Del.

Tilføj en kommentar