Hjemmegym: Her er det vigtigste udstyr

0

Indhold på side:

Er du træt af at stå i kø i fitnesscentret for at få udstyr til rådighed? Eller er du træt af at skulle cykle til og fra centret i regnvejr eller blæsevejr eller i bil at skulle lede efter parkeringsplads og holde i kø på vej fra og til dit fitnesscenter?

… Så forstår vi det virkelig godt. Især de seneste år, er hjemmetræning blevet utrolig populært, og det handler nu især om at finde frem til, hvilke redskaber, der er de vigtigste at anskaffe sig, for at du kan få samme træningsoplevelse, som du kender det fra fitnesscentret.

Der er mange ting at overveje, når du investerer i dit eget udstyr. Dette inkluderer dit budget, fitnessmål, plads, træningsudstyr til hjemmet, tilgængelighed og meget mere. Netop dette sætter vi fokus på i denne artikel.

Hvilket fitnessudstyr har jeg brug for til mit hjemmegym?

Hvis du overvejer at investere i et hjemmegym, skal du tænke over, hvilket udstyr du ønsker. Det er det, der vil hjælpe dig med at gøre fremskridt, så du kan nå dine mål med din træning. Du skal samtidig føle dig godt tilpas derhjemme og vælge udstyr, der passer til den type træning, du nyder at lave.

For at hjælpe dig med at finde det helt rette udstyr til din hjemmetræning, har vi lavet en produktguide med udstyr, som er populært blandt dem, der allerede har deres eget hjemmegym.

Top 5 træningsudstyr til dit hjemmegym

Uanset dine mål, er der essentielle træningsredskaber, der kan hjælpe dig med at nå dem. Perfekt til alle uanset alder eller fitnessniveau at bruge, hvad enten det er til styrkeudvikling, vægttab, forbedring af udholdenhed eller blot er fordi, du elsker at træne.

Vores top 5 bedste redskaber til dit hjemmegym inkluderer:

1. Vægtbænk

Vægtbænke er fantastiske til at udføre og hjælpe øvelser, der er målrettet alle kroppens muskler. En vigtig ingrediens, når du bygger det perfekte hjemmegym, og er samtidig fast inventar i ethvert fitnesscenter i hele landet.

Fra bulgarske split squats til dumbbell bænkpres, så vil en vægtbænk give dig suveræn støtte til en række bevægelser. Fantastisk til både øvelser for overkrop og underkrop.

2. Håndvægte

Håndvægte i dit træningscenter giver dig adgang til en bred vifte af øvelser, som du sandsynligvis ikke engang har overvejet. Inkorporer disse i tunge skulderpress, djævlepress burpees, bulgarske split squats og meget mere.

Her er et godt udvalg af håndvægte og selectabells, hvor sidstnævnte kan justeres i vægt og optager derfor meget lidt opbevaringsplads, da man kun behøver et par.

3. Gulvmåtte/Gulvbeskyttelse

Gulvmåtter giver en sikrere ramme for træningsbrugere og en ideel overflade til træning. Noget der ofte bliver overset, når man investerer i et hjemmegym.

De hjælper også med at reducere støj forårsaget af tab af vægte og beskytter både det brugte udstyr og gulvet nedenunder. Sørg for, at udstyret holder og forhindrer eventuelle støjklager fra naboer.

4. Kardioudstyr

Fantastisk at have i ethvert hjemmegym for at hjælpe med at øge udholdenhed, skridt og puls. Lige meget om du har meget plads eller begrænset plads til rådighed, er der meget at vælge imellem. Der findes et stort udvalg af løbebånd, airbikes, romaskiner, motionscykler og meget mere. Og også modeller der kan foldes sammen og fylde næsten intet ved opbevaring.

5. Træningselastikker

Træningselastikker giver dig mulighed for at lave utrolig mange øvelser uden at optage en masse plads eller koste særlig meget. Du vælger selv modstandsstyrken og bruger eleastikkerne til at udføre samme øvelser, som du kender fra frivægtstræning. Blot uden den vægtmæssige belastning, hvilket samtidigt er langt mere skånsomt for dine led.

Se nedenstående video og følg træningen for at få en effektiv styrketræning kun ved brug af træningselastikker:

Vil du vide mere om hjemmetræning, vil du måske være interesseret i også at tage et kig på følgende artikler:

 

Del.

Tilføj en kommentar