Vi tester cardiostrong crosstrainer FX90 Touch – Crosstrainer i særklasse!

0

Indhold på side:

Kunne du godt tænke dig at investere i en træningmaskine, du kan få glæde af i mange år, og som vi hjælpe dig med at holde dig aktiv i løbet af ugen, og give dig en bedre grundform? Og er du i tvivl om, hvilken maskine, du skal vælge? Vi ved, hvor overvældende markedet for træningsmaskiner er. Derfor valgte vi en af de populære crosstrainer modeller og tog den igennem testen. I denne artikel bliver du derfor introduceret til den populære cardiostrong FX90 Touch crosstrainer, og hvad den vil kunne gøre for dig.

Træning med en crosstrainer

Når du træner med en crosstrainer, udfører du konditionstræning der er skånsom for leddene. Sammenlignet med løb reduceres belastningen på alle dele af kroppen markant. Når du løber, opstår der stødbelastninger, der er mange gange din kropsvægt. Træning på en crosstrainer bruger alle større muskelgrupper, hvor musklerne i ben, core, arme og balder bliver udfordret.

Mange mennesker har prøvet crosstrainere i fitnesscentret, og nogle med blandede oplevelser. Nogle elsker dem, og andre har svært ved at finde en behagelig træningsstilling med crosstraineren. Træningen vil dermed nemt komme til at føles mindre effektiv, fordi det kan føles som om man bare hopper rundt på pedalerne i stedet for at have en naturlig løbebevægelse.

I crosstrainer-testen til cardiostrong FX90 Touch tog vi os den nødvendige tid til at komme i en god rund bevægelse, for at indstille modstanden og hældningen. Det var faktisk overraskende nemt at finde den perfekte træningsposition. Men det var måske også fordi FX90 Touch byder på mange muligheder for at gøre konditionstræning så optimal som muligt.

Crosstraineren er en af de træningsmaskiner, der tillader et meget højt kalorieforbrug under træning. Hvor høj dette er afhænger dog af belastningens varighed og intensitet samt din fysiske konstitution. Efterforbrændingseffekten kan fremmes med meget intensive intervalenheder på crosstraineren. Det betyder, at du stadig kan forbrænde kalorier flittigt selv efter træning.

Cardiostrong FX90 Touch

Når du skal finde en god træningsmaskine derhjem til, er en crosstrainer manges førstevalg. En crosstrainer giver nemlig en utrolig behagelig træning, hvor hele kroppen er i spil. Grunden til, at vi har valgt netop FX90 i vores test i dag er fordi, den har mange nye funktioner uden at være i den dyre ende. Derfor mener vi, det er den helt rigtige maskine at teste for dig i denne omgang.

Fordele ved FX90 Touch

FX90 Touch giver dig mulighed for at efterligne flere former for bevægelse på samme tid. Disse omfatter gåture, løb, trappegang eller endda langrend. Ud over denne række af bevægelsesformer er træning på FX90 Touch meget skånsom for leddene. Knæ, hofter og ryg er mindre belastede end ved normal løbetræning, og adskillige muskler er stadig i spil og trænes effektivt. En crosstrainer er derfor ideel, hvis dit træningsmål er kalorieforbrænding og forbedret af kondition og generel kropsstyrke.

FX90 Touch har 16 modstandsniveauer, så alle kan finde en passende indstilling til deres individuelle træningsmål og deres eget præstationsniveau. Hældningen kan justeres syv gange med hurtigvalgsknapperne. Derfor er FX90 Touch meget velegnet til højeffektiv intervaltræning. Du kan også efterligne at gå på trapper, hvilket er ideelt til træning af balder og lårmuskler.

Som forberedelse til næste vinterferie kan du også træne “langrend” på FX90 Touch. Du kan vælge 60 forudinstallerede træningsprogrammer – lige fra det klassiske watt-program til manuelle indstillinger og en simpel hurtig start har du mange muligheder for at gøre din træning varieret.

FX90 Touch har fire små, justerbare fødder for at kompensere for ujævnheder i gulvet. Den passer også ind i det mindste hjemmekontor: med mål på (L) 158 cm x (B) 95 cm x (H) 169 cm er den ret kompakt til en crosstrainer.

Multihåndtagene muliggør mange forskellige håndstillinger, så du er garanteret ergonomisk optimal træning uanset din kropsstørrelse. De store, skridsikre trin giver dig en stabil og sikker position. Med en lille afstand mellem pedalerne, lange skridt og flade skridtbevægelser træner du på FX90 Touch med rigtig god træningskvalitet, der føles naturligt og ergonomisk for kroppen.

Flaskeholdere og tabletholdere runder det hele af for behagelig træning. Med underholdningsapps som YouTube, Netflix, Spotify, iRoute og Kinomap er du altid godt underholdt under din træning eller godt distraheret fra din anstrengelse.

Konklusion på crosstrainer-testen

Cardiostrong FX90 Touch viser sig at være en rigtig allrounder: Den tilbyder ikke kun alt, hvad en crosstrainer af høj kvalitet skal kunne, men du har også mulighed for at blive underholdt af forskellige apps. Hvis det ikke er nok: Tabletholderen giver dig mulighed for at placere din tablet eller smartphone på det 7-tommer touch-display og gennemse Instagram mv. mens du træner.

Derudover tilbyder crosstraineren et kæmpe udvalg af træningsprogrammer. Disse giver dig nok muligheder for at lave en effektiv HIIT uden konstant at skulle justere modstanden. i det hele taget er denne crosstrainer i særklasse uden at koste en bondegård, og helt klart en crosstrainer, vi kan anbefale dig.

Se crosstraineren lige her.

Er du interesseret i at se en test af andre populære modeller, kan vi anbefale at se nærmere på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar