Fitnessjulegaven til ham 2019 – Bliv inspireret af vores Top 10 liste

0

Indhold på side:

Står du og skal købe julegave til din mand, kæreste, søn, bror, far eller ven, og er han fitnessentusiast med stort “F,” så vil vi anbefale dig at læse nedenstående artikel, som vi har døbt “Fitnessjulegaven til ham.” Her giver vi dig nemlig vores bud på en Top 10 liste over de bedste fitnessjulegaveideer til den aktive mand.

Savner du inspiration til julegaverne i år, og overvejer du at give en fitnessrelateret gave til en vigtig mand i dit liv, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig lavet en skarp Top 10 liste over de absolut bedste og mest populære julegaveideer til den aktive mand.

Fitnessindustrien vokser som bekendt med hastige skridt både herhjemme i Danmark og på globalt plan. Medlemstallene i landets fitnesscentre er stødt stigende, mens markedet for hjemmetræning ligeledes bare vokser og vokser. Og når træning bliver en så elementær del af vores samfund og folks liv, er det naturligvis ikke overraskende, at dette også afspejles på danskernes ønskeliste til jul. Folk får og giver således fitnessrelaterede julegaver som aldrig før. Men det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Men frygt ej. Med vores Top 10 liste får du et glimrende overblik over danskernes topønsker til jul, når det kommer til fitness. Vi gennemgår nemlig hvert produkt på listen ned til mindste detalje og fortæller dig alt, hvad du skal vide, før du køber, så du er sikker på at lægge det helt rigtige produkt under juletræet.

Listen spænder i øvrigt vidt i forhold til produktkategorier og prisniveau og indeholder således en bred vifte af træningsredskaber, som alle henvender sig til de fleste aktive mænd uanset formniveau, træningsfrekvens og hvilken sport/aktivitet de dyrker. Så læs med nedenunder og lad dig inspirere.

10. Taurus Jumbo Træningsmåtte

Som nr. 10 på vores Top 10 liste over fitnessjulegaven til ham, har vi valgt Taurus’ jumbo træningsmåtte.

Tyske Taurus har nemlig et populært sortiment af træningsmåtter, som er særlig kendt for deres ekstra tykke polstring. Denne måtte er således hele 2 cm i tykkelsen, hvilket giver dig en behagelig og komfortabel træning uanset, hvad gulv du måtte have derhjemme. Måtten måler desuden 200 cm i længden og 100 cm i bredden, hvilket betyder, at du har masser af plads at boltre dig på, hvis du investerer i denne model. Størrelsen betyder desuden, at du har meget få begrænsninger i forhold til, hvilke øvelser, som du kan lave på denne træningsmåtte. Du kan således lave alt fra yoga og styrketræning til balance, koordination og smidighedstræning på måtten.

Taurus jumbo træningsmåtte er en rigtig god gave til manden, der gerne vil i gang med hjemmetræning, og som ønsker et godt og behageligt underlag til diverse gulvøvelser.

9. Taurus Vibrations Foam Roller VR2000

På 9. pladsen finder vi Taurus VR2000, som er en elektrisk drevet foam roller med vibrator. Præcis som normale foam rollere er denne models formål at løsne op for muskelspændinger, myoser og muskelømhed ved at stimulere blodtilførslen i den pågældende muskel.

Vibrator-funktionen stimulerer dog musklerne endnu mere effektivt end almindelige foam rollere. VR2000 har således hele 4 forskellige vibrationsniveauer, som du kan veksle imellem alt efter, hvor intenst og dybt ned i vævet, du vil have massagerullen til at arbejde. Vibrationsrullen kommer med USB-oplader og tager 4 timer at oplade. Herudover kommer rullen også med brugsanvisning samt eksempler på træningsøvelser.

Taurus Vibrations Foam Roller VR2000 måler 30 cm i længden og har en diameter på 15 cm, hvilket gør den oplagt at tage med på farten. Du kan således let have den med i træningstasken, når du skal ned og træne eller i kuffereten, når du skal ud og rejse.

Vibratiosnrullen fra Taurus er en glimrende gave til manden, der dyrker sport eller træner ofte, og som godt kunne bruge et redskab til at forkorte restititionsfasen efter sine træningspas. Foam rolleren kan også være relevant for ham, som måske går og døjer med myoser og muskulære spændinger i ryg, skulkder, lår mm.

8. Iron Gym Chin-Up Bar Extreme

Næste skud på stammen på vores Top 10 liste over fitnessjulegaven til ham er en denne lækre chin-up bar fra det populære fitnessbrand Iron Gym.

Dette produkt gør det bl.a. muligt at lave diverse varianter af kropshævninger herunder chin-ups og pullups derhjemme i privaten. Det eneste du skal gøre, er at sætte baren fast ovenpå dørrammen, og så er du klar til en god rygtræning med kropsvægt. Når du er færdig med træningen, tager du blot baren ned igen. Der er med andre ord ingen skruer eller montering forbundet med dette produkt.

Iron Gym Chin-Up Bar Extreme passer til dørkarme med en bredde på 60-80 cm og en dybde på 11-18 cm, hvilket inkluderer langt de fleste dørkarme.

Modellen kommer desuden med et øvelseshæfte samt en ernæringsvejledning, som giver dig inspiration til din træning. Chin-up baren kan i øvrigt klare en maskimal brugervægt på 100 kg.

7. Adidas Boksesæt Performance

Hvis du søger en julegave til en dreng/fyr, der har brug for at få brændt lidt krudt af, så kunne dette boksesæt måske være det helt rigtige. Her får du nemlig både boksesæk, boksehandsker og boksebandager til en rigtig favorabel pris, så du har alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med boksetræningen.

Boksesækken er lavet af robust canvas og måler 80 cm i højden, har en diameter på 30 cm og vejer 18 kg. Den rammer således indenfor de fleste begyndere og motionsbokseres behov både hvad angår størrelse og vægt. Handskerne er 12 oz og udfærdiget i kunstlæder af særdeles god kvalitet, hvilket sikrer dig høj holdbarhed på produktet. Disse er i øvrigt også udstyret med en bred og slidstærk velkrolukning ved håndleddet, så dine hænder er godt fikseret, når du slår med dem.

Bandagerne er 2.55 m og hele sættet er holdt i de samme farver, nemlig sort og hvid.

6. Fit For Fun Functional Box by Taurus

På en 6. plads på Top 10 listen har vi et smart, funktionelt sæt fra den tyske sportsgigant Taurus. Med dette sæt får du et godt udvalg af redskaber, som du kan bruge til et væld af forskellige funktionelle øvelser, smidighedstræning, cardiotræning og kropsvægttræning. Dette sæt er således oplagt til manden, som går op i sin træning og gerne vil holde denne vedlige hjemme i privaten uden at ofre særlig meget plads på det.

Fit For Fun Functional Box-sættet fås i to forskellige varianter. Et til kvinder og et til mænd. Den eneste forskel på de to er vægten på de forskellige kettlebells. Sættet til mændene indeholder tre kettlebells på henholdsvis 6, 8 og 12 kg.

Udover de tre kettlebells indeholder sættet også et stående dipstativ, et sjippetov og en slyngetræner. Du har med andre ord alle muligheder for at opbygge en alsidig træningsrutine med Fit For Funs Functional Box.

5. Valkee 2 Lysterapi Headset

Har du en mand, kæreste, bror eller ven, der har det lidt ekstra tungt i den mørke og kolde vintertid, så er det bestemt værd at overveje at give ham dette lysterapi headset fra Valkee i julegave.

Headsettet sender lys gennem øregangen og ind til den fotosensitive del af hjernen og påvirker på den måde brugerens humør og energiniveau. På den måde kan vinterdepressionen, som rigtig mange dasnkere døjer med, holdes på afstand. Valkee 2 er klinisk testet og skulle have mærkbar effekt allerede indenfor 14 dage ved 6-12 minutters dagligt brug.

Apparatet minder mest af alt om en iPod og vejer kun 54 gram. Man kan derfor let have det med på farten, hvilket er en klar fordel i forhold til almindelige lysterapilamper, som fylder meget mere, og er langt mere upraktiske.

Valkee 2 er desuden udstyret med genopladeligt batteri og kan oplades via det medfølgende USB-kabel. Du har batteritid til hele 14 dages behandlig på én opladning. Selve opladningen tager 4.5 timer. Valkee 2 Lysterapi Headset fås i farverne sort og sølv.

4. Taurus Selectabell Håndvægtsystem

4. pladsen på vores Top 10 liste over fitnessjulegaven til ham indtages af dette smarte sæt justerbare håndvægte fra Taurus. De lader nemlig ikke meget tilbage at ønske, når det kommer til styrketræning indenfor hjemmets fire vægge.

Selectabell håndvægtsystemet er en glimrende løsning til hjemmetræning, fordi du her har et helt rack fuld af håndvægte samlet i ét og samme sæt. På den måde sparer du masser af plads uden at gå ned på træningsmuligheder. Vægtene justeres nemlig let og enkelt via plastikstiften på toppen, og du kan vælge mellem 5 forskellige vægttrin (4.5, 9, 13.5, 18 og 22.5 kg). Det store vægtinterval gør, at du kan lave øvelser til de mindre muskelgrupper, som skuldre og arme såvel som de større herunder ryg og bryst og stadig finde et vægtniveau, der udfordrer dig.

Taurus Selectabell kan både købes enkeltvis eller parvis og med eller uden stander. Prisen som er angivet her, er for et sæt håndvægte (2 stk.) uden stander.

3. Tanita Kropsanalysevægt BC545 N

På en stensikker 3. plads har vi en af de mest populære kropsanalysevægte på markedet fra japanske Tanita. Julemåneden kan som bekendt være lidt hård for kroppen, men med Tanita BC545 N har du mulighed for at følge din kropsvægt meget tæt. Derudover får du et hav af forskellige målinger, der fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide om din krop og dit helbred.

Tanita BC545 N kan nemlig udover at måle din vægt også måle din BMI, fedprocent, vandmængde, muskelmasse, knoglemasse, BMR og meget mere fordelt på arme, ben og torso. Denne models målinger er særligt præcise på overkroppen sammenlignet med de billigere modeller, idet du her både får elektriske stråler op gennem vejepladen og håndtagene. De fleste billigere modeller har ingen håndtag, og er derfor noget mere upræcise.

Tanita BC545 N er den perfekte gave til den aktive mand, som går op i sin krops velbefindende og gerne vil fordybe sig i sin krop og sit helbred via de mange målinger, som man her får at arbejde med. Samtidig er denne model også oplagt til manden, der dyrker en sportsgren og gerne vil følge sin krops udvikling fra træningspas til træningspas.

2. TRX Suspension Trainer Pro

På 2. pladsen på vores Top 10 liste over fitnessjulegaven til ham finder vi den populære slyngetræner TRX. TRX er som bekendt fast inventar i de fleste fitnesscentre pga. træningssystemets alsidighed og funktionalitet, men vinder efterhånden også indpas indenfor hjemmets fire vægge.

Fordelene ved dette system i forhold til hjemmetræning er mange. Du har eksempelvis behov for minimal plads, fordi du kun bruger kropsvægt som belastning. Derudover har du nærmest uanede træningsmuligheder, idet du kan træne hele kroppen og alle muskelgrupper med TRX. Sidst men ikke mindst har du masser af fæstningsmuligheder herunder loft, væg, døranker og diverse udendørs fæstningsmuligheder. Med andre ord kan du træne hvad som helst når som helst og hvor som helst.

TRX Suspension Trainer Pro sættet inkluderer slyngetræner, forlængelsesstropper, døranker, opbevaringsnet, silikonearmbånd samt adgang til en bred vifte af online træningsprogrammer.

1. Taurus Massageapparat

På en sikker 1. plads på vores Top 10 over fitnessjulegaven til ham finder vi denne lækre massagepistol fra tyske Taurus, som må siges at være enhver aktiv mands ultimative drøm. For hvem vil ikke gerne kunne give sig selv massage når som helst og hvor som helst, når kæresten eller konen ikke lige orker det?

Massagepistolen fra Taurus er et glimrende redskab til at komme muskelspændinger, myoser og ømhed til livs. Den øger blodcirkulationen i det område, som du behandler præcis som en foam roller, men langt mere effektivt. Massagepistolen giver dig nemlig stød, som trænger dybt ned i muskelvævet og løsner op.

Massageapparatet kommer med fire forskellige hoveder, som på hver deres måde stimulerer muskelvævet. Du får således et rundt, fladt, spidst og u-formet hoved at variere imellem alt efter, hvordan du gerne vil behandle de forskellige muskelgrupper. Pistolen har desuden 5 forskellige vibrationsniveauer, så du kan variere intensitet og stødfrekvens.

Fitnessjulegaven til ham 2019

Vi håber, at vores Top 10 liste har hjulpet dig godt på vej med at finde fitnessjulegaven til ham, så du lægger det helt rigtige produkt under juletræet til en aktiv mand, som du holder af.

Hvis du imidlertid søger inspiration til den perfekte fitnessjulegave til en aktiv kvinde, som du holder af, så bør du helt sikkert læse vores artikel Fitnessjulegaven til hende, hvor vi gennemgår de populæreste fitnessrelaterede julegaveideer til den aktive kvinde.

Del.

Tilføj en kommentar