De mest effektive brystøvelser med kabeltræk til en stærk overkrop

0

Indhold på side:

Træning på kabeltræk giver dig et enormt udvalg af øvelser. I denne artikel viser vi dig 3 intensive brystøvelser med kabeltræk, som specifikt træner din lille (musculus pectoralis minor) og store (musculus pectoralis major) brystmuskel.

Brystøvelser: Hvorfor træne brystmusklerne?

“Tag en dyb indånding.” Uden tvivl er vejrtrækningen afgørende for os. Lungerne har her hovedrollen, da de er ansvarlige for at ind- og udånde og forsyne vores krop med ilt. Det er derfor, det også er kendt som åndedrætsorganet, som er placeret i vores bryst, omgivet af vores ribben. Lungerne er således meget tæt på vores brystmuskler, hvorfor de er blandt de respiratoriske hjælpemuskler. Derfor kan en muskuløs brystkasse fremme vores iltforsyning.

Ydermere er brystmusklerne ansvarlige for den motoriske kontrol af vores arme, så vi kan rotere, trække dem ind og sprede dem ud. Derudover er vores brystmuskler en støtte for skuldrene, da de i første omgang muliggør mange bevægelser.

Vores kabelbrystøvelser:

Med følgende brystøvelser kan du styrke dine brystmuskler derhjemme eller i fitnesscentret. I videoen kan du se den korrekte måde at træne dit bryst på kabeltræk med den ene arm.

Brystøvelse: Liggende fly på kabeltræk

Til fly-øvelsen, mens du ligger ned, skal du bruge grebsløkker og en skråbænk. Placer bænken i midten af ​​din kabelstation og hæld den til 30 grader. Når du ligger på bænken, udfører du en klassisk butterfly bevægelse. Du fører dine arme ned og ud til siden, til albuerne når skulderhøjden, og du strækker dem herefter op igen og samler på midten over dit bryst. Hav hele tiden et lille bøj på dine albuer.

Brystøvelse: Stående fly på kabeltræk

Du bruger også grebsløkker til fly-øvelsen stående. Stå med benene let bøjet i midten af ​​kabelstationen og før dine arme sammen foran brystet fra den dybe blok. Dine arme forbliver let bøjede i denne øvelse.

Brystøvelse: Enarmet fly på kabeltræk

Til den enarmede fly skal du stå sidelæns til kabelremskiven og holde fast i gelænderet. Tag fat i grebsløkken med din anden hånd og bring kablet sammen parallelt med jorden foran dit bryst. Dine arme forbliver let bøjede i hele øvelsen.

Nu er dit bryst godt styrket! Integrer gerne brystøvelserne i din træningsplan. God fornøjelse med træning!

Er du interesseret i at læse mere om træning med kabeltræk, kan vi anbefale dig at kigge nærmere på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar