Alternativer til slik

0

Vil du gerne finde sunde alternativer til slik, så du ikke indtager så mange kalorier?

Et af de helt store problemer for rigtig mange folk som gerne vil tabe sig er uden tvivl, at de har hang til slik og andre søde sager. Problematikken i dette er dog naturligvis, at dette er med til at resultere i et alt for højt dagligt kalorieindtag.

Derfor er det en rigtig god idé, at man sørger for at se sig om efter nogle fornuftige og sundere alternativer til slik.

Vi vil her give dig et par gode tips til, hvad du kan gøre, hvis du har brug for nogle gode alternativer til slik:

1. Proteinbarer med smag af f.eks. chokolade, karamel og crunch!

En lækker snack med smag af chokolade, karamel og crunch! Den søde smag behøves du bestemt ikke at være foruden, hvis du gerne vil tabe dig! Proteinbars er en genial løsning for dig, der gerne vil have et godt alternativ til slik. Med en lækker proteinbar får du mulighed for at slippe af med sukkertrangen – og samtidig få en fornuftig mængde protein, hvilket styrker dig i forbindelse med dit vægttab, da du bevarer mæthedsfølelsen. Det kan KLART anbefales at finde nogle lækre proteinbars med lige netop den smagsvariant, du gerne vil have.

LÆS OGSÅ:  Hvor mange dør af rygning?

2. Spis spændende og lækker frugt!

At spise frugt er bestemt ikke noget, der behøves at være kedeligt. En god løsning vil eksempelvis være at smelte 10 – 20 gram chokolade og dyppe nogle friske og lækre danske jordbær i chokoladen. Dette er et glimrende og sundt alternativt – og 10 – 20 gram chokolade vil give dig et markant reduceret indtag af kalorier sammenlignet med, hvis du købte slik eller chips.

3. Nødder – Nødder er et glimrende alternativ til slik

Nødder indeholder store mængder af proteiner. Spis dog ikke for mange, da de er forholdsvis kalorietætte.

nødder

4. Spis æbler

Vi har tidligere nævnt frugt. Æbler er et klassisk men godt alternativ, da det er sødt og samtidig med til at stabilisere dit blodsukker, så du ikke får lyst til at spise usundt. Derfor er dette helt klart et af de bedre alternativer. En anden fin løsning kan også være vandmelon, som ikke indeholder særlig mange kalorier, og som også har den gode, friske og søde smag.

5. Køb EASIS slik og is

Den danske producent EASIS har produceret forskelligt slik og is med reduceret kalorieindhold. Dette kan være en glimrende løsning, da de indeholder betydeligt færre kalorier end mange andre produkter i samme boldgade.

TIP: Spis MINDRE usundt – men læg det ikke helt på hylden – Et sidste godt råd er uden tvivl at tænke over mængden af slik, du spiser. Det gør bestemt ikke noget, at du i ny og næ spiser usundt, men du skal sørge for at gøre det i begrænsede mængder. En god måde at gøre dette på vil eksempelvis være KUN at købe de mindste chips- og slikposer. Eksempelvis har Haribo tit poser med slik på omkring 50 gram. Med en sådan pose får du i omegnen af 180 kalorier, hvilket er forholdsvis lidt sammelignet med, hvis du valgte de helt store poser på eksempelvis 300 gram. Det samme gør sig gældende for chips. Det kan bestemt godt lade sig gøre at finde små chipsposer, der samlet set ikke indeholder særlig mange kalorier sammenlignet med store poser – logisk nok!

LÆS OGSÅ:  Kinesiotape | Sådan lindrer du overbelastninger

Sunde snacks behøves ikke være kedelige

Der er i dag rigtig mange folk, der gerne vil finde nogle gode alternativer til slik, og det betyder selvfølgelig også, at der er flere og flere producenter, der vælger at sætte nogle gode alternativer i produktion. Hvis man godt kunne tænke sig at få fundet sig nogle alternativer, så er der helt klart et væld af steder, hvor der er rigtig fine muligheder for at finde sig et hav af gode produkter – og særligt er der helt klart et hav af sider på nettet, der tilbyder kosttilskud, hvor der er særlig god mulighed for at finde lige nøjagtig det du søger – og til den helt rigtige pris.

Alternativer til slik kan købes til fornuftige priser

Hvis du tror, at det er dyrere at købe alternativer til slik, så kan du godt tro om! Faktisk kan det i rigtig mange tilfælde godt vise sig at være en hel del billigere at gøre sine køb af snacks nogle af de steder, hvor der er gode og sunde alternativer at finde – og det er der helt klart rig mulighed for på nettet.

Et af de steder hvor der helt bestemt kan findes mange gode alternativer er hos den danske producent, der hedder Bodylab. Hos dette firma er der nemlig rig mulighed for, at du kan finde sådan noget som eksempelvis proteinbarer og lignende – og hvis du sammenligner priserne på et produkt som eksempelvis proteinbarer med, hvad du skal give for en plade Marabou chokolade eller lignende, så er der helt klart ingen tvivl om, at det ud fra et økonomisk perspektiv helt sikkert vil være den bedste løsning at se sig om efter en god proteinbar til en fornuftig pris.

LÆS OGSÅ:  Få det perfekte udseende – læs med her

Køb alternativer til slik på nettet og spar penge!

Hvis du godt kunne tænke dig at finde nogle gode og sunde alternativer til slik, så er dette helt bestemt noget, der godt kan lade sig gøre flere forskellige steder på nettet. Det, som blot er vigtigt, når du står og skal have foretaget et køb er, at du sørger for at finde et sted, hvor du kan få fat på lige netop det, som du er på jagt efter – og hvor der ligeledes er mulighed for at finde nogle fornuftige priser.

Generelt set skal du regne med, at man som forbruger tit og ofte vil få mulighed for at komme til at spare sig selv for en hel del penge ved, at man sørger for at få gjort sit køb på nettet, hvor der som oftest er nogle markant bedre priser på en lang række forskellige alternativer til slik – blandt andet sådan noget som proteinbarer.

Vi håber, at disse sunde alternativer til slik kan hjælpe dig godt på vej med dit vægttab!

Del.

Tilføj en kommentar