Giver Gungnir vægtstænger dig vægtstænger for livet?

0

Indhold på side:

Gungnir vægtstænger er vægtstænger for livet – sandt eller falsk? Gungnir of Norways popper stille og roligt op som verdens håndvægtinnovation. Med sin revolutionerende SlideLock-teknologi har Oslo-virksomheden nemlig skabt den ultimative løsning til din vægttræning. Nemlig en vægtstang der kan holde til alle de kilo, du skulle have lyst til at smække på og så endda uden låse for enderne. Præsic hvordan det kan lade sig gøre, kan du finde ud af lige herunder.

Hvem eller hvad er Gungnir?

Lad os først dykke ned i nordisk mytologi. Det siges, at spydet af gudernes fader Odin blev kaldt Gungnir og aldrig missede sit mål. Virksomheden Gungnir fra Norge har samme beslutsomhed, som vedholdende forfulgte sin vision om en vægtstang uden behov for låse til at holde vægtskiverne på plads under træning. Til sidst lykkedes det at finde nøglen til netop dette, og virksomheden blev herefter grundlagt i Oslo i 2018. Siden da har den norske virksomhed stået for sin førsteklasses kvalitet, skabelsen af ​​innovative produkter og et højt niveau af komfort under træning. Personlige trænere, ingeniører og atleter arbejder hånd i hånd hos Gungnir of Norway.

Gungnir-stænger: Hvad er SlideLock-teknologi?

SlideLock er det integrerede låsesystem på Gungnir vægtstængerne. For at anvende dette bruger Gungnir en titanium-stift med en magnetisk kerne, som nemt kan løftes op og trækkes helt ud i enden, hvor den falder ned i hak i niveau med vægtstangen. Dermed kan vægtskiver sættes på. Herfter løftes stiften op igen og rykkes tilbage mod midten til nærmeste vægtskive og slippes ned i hak igen, hvor den vil holde vægtskiverne på plads. Den lille stift ser godt nok ikke ud af meget, men er testet til at kunne holde til mere, end de fleste andre vægtstænger. Dette giver dig en utrolig nem håndtering af din vægtstang under træning.

Gungnir-stænger: hvilke materialer bruges?

Gungnir-barerne skiller sig klart ud fra mængden. Udover den unikke SlideLock-teknologi anvendes kun materialer af højeste kvalitet, så din vægtstang vil være din følgesvend i årevis og samtidig den bedste træningspartner. Også her spiller bæredygtighed en stor rolle, hvorfor det ikke er helt galt, når Gungnir siger: “Køb en vægtstang for livet”. For at kunne holde dette løfte er den integrerede håndvægtlås lavet af titanium og vægtstangen er forniklet. For et godt greb under træningen har vægtstangen en krombelægning, som samtidig forfiner designet. Et andet højdepunkt ved håndvægten er det vedligeholdelsesvenlige bronzeleje, som sikrer stabilitet og dermed en mere ren udførelse af øvelsen. Dette overbeviste også DOGA prisjuryen, som tildelte Gungnir vægtstangen Dumbleren den norske DOGA pris for design og arkitektur, da det er et produkt med en gennemgående æstetik, som samtidig øger sikkerheden. Dumbler håndvægten er resultatet af godt udviklingsarbejde og fremragende produktdesign.

„We are impressed by the elegant design, high quality, and user-friendly locking mechanism that fits all existing weights. The Dumbler – Olympic dumbbell is the result of good development work and excellent product design. The product has a clear design language that speaks to its target audience, and it solves a problem. Therefore, The Dumbler is awarded the DOGA mark for design and architecture because it is a product with a consistent aesthetic and expression, fills a need in the market, and improves safety. It is industrial design at its best!“ – DOGA award jury

Produktvalg: Styrkeudstyr fra Gungnir of Norway

Håndvægte, vægtstænger og curlstænger – ganske enkelt holdbare, innovative og stilfulde. Skal du have fingrene i din egen, kan du se nærmere på de forskellige Gungnir vægtstænger lige her.

Nu håber vi, at du har nydt at læse om fremtidens vægtstænger, og måske er klar til at investere i din egen. Er du intereseret i at læse mere om styrketræning derhjemme, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar