5 Gaveideer til den sporty mand!

0

5 Gaveideer til sportsmanden.

Er din mand eller kæreste en sports eller fitnessfreak. Så har vi her samlet 5 gaveideer til sportsmanden. Leder du efter en gave til manden som elsker sport og som altid er at finde enten i fitnesscenteret, ude at løbe i skoven eller en anden form for aktivitet. Her giver vi dig 5 simple gaveideer til ham, du kan finde alt fra løbeur til intelligente håndvægte i denne artikel, læs den igennem og se om du ikke kan finde lige præcis det du søger, er der ikke nok med forslag i denne artikel. Vi håber at den guide med gaveideer til fitnessmanden har kunne give dig noget inspiration til sports- fitnessudstyr.

1) Gaveide til manden – Sports/pulsur. Elsker din mand/kæreste at træne fitness, løbe, ro eller cykle så vil det være en super ide med et af de nye smart pulsure med indbygget håndledspulsmåling. Før i tiden var disse pulsure for dyre for de flest til at være en pålagt gaveide til manden. Men nu er de kommet ned i et prisniveau, hvor alle kan være med. Her er 3 gode bud på et perfekt pulsur som gaveide til manden.

gruppenbildcharge2_600

 

 

2) Gaveide til mandenTræningshandsker.  Hvis din kæreste går i fitnesscenter, crossfit eller fx roer. Så kan du være smart og gøre både ham og dig en tjeneste ved at give ham et par lækre træningshandsker. Han får en bedre træning og du slipper for at han får hårdhud på fingrene. Træningshandsker som gaveide til manden er godt for både fingrene og for håndleddene, hvis han løfter vægte. Her nedenfor har vi givet et godt bud på 3 lækre træningshandsker som vil være en optimal gaveide til manden.

Se DK’s største udvalg af træningshandsker her. Pris fra 70kr. 

schwarz_oberseite_600Classic-WristWrap-grau-black_600

 

 

3) Gaveide til mand – træningsbænk – Med en god træningsbænk med mange forskellige indstillingsmuligheder kan man stortset træne alle øvelser derhjemme. Man man endda få nogle træningsbænke som kan klappes helt sammen så de kan placeres under sengen/sofaen når de ikke bruges. Man kan få en god træningsbænk fra ca. 700-2500kr. Dette kunne være en oplagt gaveide til fitnessmanden.

Se Europas største udvalg af træningsbænke. Klik her.

df-fb50-hantelbank-001_600 taurus-hantelbank-b900-02_600

 

 

 

 

En behandling af sportsskade – COMPEX muskelstimulator.  Lider han af en sportsskade så kan du med fordel give ham en muskelstimulator. Du kan læse hele testen/artiklen om muskelstimulatorer, Klik her!   En muskelstimulator kan være med til afhjælpe skader, give massage, hurtigere restiution og hjælpe til muskelopbygning.

En god muskelstimulator koster ca. fra 1200kr. Se et godt udvalg og læs mere her.

fit30a_600 sp80a_600

 

 

 

 

Udstyr til hjemmetræning – Vi lever alle sammen et liv hvor det at balancere det hele er en kunst i sig selv, vi bruger det meste af dagen på arbejdet, der skal være tid til venner og sociale arrangementer, vi skal køre børnene i skole, lave lektier med dem, betale regninger og sørge for de huslige pligter for ikke at glemme at lave god og sund mad samt at handle ind. Så det kan af og til være svært at finde tid til fitnesscenteret, derfor kan man investere i en motionscykel, en romaskine, et løbebånd eller nogle håndvægte til hjemmet og dermed få meget mere styr på det hele og træne hjemmefra. Husk at læs vores artikel om løbebånd.

Eller se Europas største udvalg af træningsudstyr her. Det kan testes og prøves i deres showroom.

romaskinetest7 løbebåndtest3 mavehjul / ab wheel

 

 

 

 

Håber at denne lille artikel om gaveideer til den sporty fitness mand har været med til at give dig lidt inspiration, så du kan finde den helt rigtige gave til ham.

Del.

Tilføj en kommentar