Muskelstimulator Test 2017 – Test af de mest populære modeller

0

Er du på udkig efter en muskelstimulator, så læs med her. I vores muskelstimulator test har vi nemlig foretaget en grundig test af de mest populære modeller på markedet, så du lettere kan danne dig et overblik og finde den muskelstimulator, som bedst passer til dig og dine behov.

Muskelstimulatorer tjener rigtig mange forskellige formål og kan være et særdeles værdifuldt supplement til din træning, hvad enten du er topatlet, dedikeret sportsudøver, fitnessentusiast eller helt almindelig motionist. Med en muskelstimulator har du nemlig mulighed for at stimulere dine muskler på et utal af forskellige måder, hvilket giver dig et godt udgangspunkt for at skræddersy en effektiv og målrettet træning, der matcher dine behov og mål. Du kan således tone, forme, definere og styrke dine muskler via denne træningsform. Omvendt kan du også gøre bruge af regenererings- og massageprogrammer, som hjælper dig med at restituere hurtigere efter dine træningspas. Udover at være et redskab til at optimere din træning anvendes muskelstimulatorer også af fysioterapeuter til behandling af patienter i forbindelse med smertelindring såvel som genoptræning.

De forskellige modeller af muskelstimulatorer har typisk også vidt forskellige programmer installeret. Det er derfor helt essentielt, at du finder en model, som har et udvalg af programmer, som passer til dine behov. Døjer du eksempelvis med muskelømhed, så vil det være en rigtig god ide at finde en muskelstimulator, som har et bredt udvalg af regenereringsprogrammer. Vil du derimod tone og styrke specifikke muskler, så skal du finde en model med et tilstrækkeligt bredt udvalg af fitnessprogrammer.

LÆS OGSÅ:  Målmandshandsker Test - Her de 5 bedste målmandshandsker

 

Muskelstimulator test

Mange kender de såkaldte muskelstimulatorer fra f.eks. TV-Shop og deslige, men der findes mere professionelt udformede produkter i denne produktkategori, hvor virkningen naturligvis er som lovet og derfor vil de også være din investering værd. Eksempelvis kan du tage et nærmere kig på udvalget hos T-Fitness.dk, hvor du finder en lang række professionelle muskelstimulatorer, der virker og er stabile.

Vi har i denne muskelstimulator test fundet en række af de bedste muskelstimulatorer på markedet, så du kan finde den bedste model til netop dit behov.

Hvordan virker en muskelstimulator?

En muskelstimulator virker ved hjælp af en lang række af elektriske impulser, der stimulerer de nervefibre, der er at finde inde i musklerne. Det skaber en reaktion i musklerne og udløser dermed en såkaldt muskelkontraktion. Langt de fleste af sådanne stimulatorer giver dig mulighed for at programmere og indstille på blandt andet frekvenser, impulsstyrker o.lign., så de passer til dine træningsmål (udholdenhed, styrke, hvilke, eksplosivstyrke eller noget helt femte).

Det betyder også, at du ved at bruge en muskelstimulator kan skabe effektive muskelbelastninger uden nogen form for smerte eller hårdt arbejde. Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at du kan erstatte dine træningssessioner med en muskelstimulator, men det kan dog sagtens bidrage til yderligere arbejde med dine muskler, så du lettere kan opnå dine mål.

Stor muskelstimulator test nedenfor – find det du søger

Der findes mange forskellige muskelstimulatorer på det danske marked. I øjeblikket kan Compex dog tage æren som værende det mest velkendte brand indenfor dette marked. Vi har i denne muskelstimulator test fundet en række forskellige varianter, og nedenfor finder du en række gode eksempler på stimulatorer:

LÆS OGSÅ:  Træningselastik

Compex muskelstimulator Fit 1.0

muskelstimulator test

Fit 1.0 er en del af Compexs nye fitness-serie. Det er det optimale redskab til at bidrage til din træningsplan. Produktet er blevet udstyret med hele fire kanaler/kabelforbindelser, hvilket er ensbetydende med at du synkront kan træne og styrke to muskelgrupper. Hvis produktet benyttes på regelmæssig basis, så vil det kunne bruges til at øge din styrke og forme din figur.

Programmer i denne model: anti-smerte: 1, hvile: 1, fitness: 8

Compex muskelstimulator Sport 4.0

Compex har delt deres muskelstimulatorer in i Sport og Fit modeller. Dette har noget at gøre med de programmer som muskelstimulatorene har indbygget. Fit er mere til træning og muskelopbygning, mens sport er mere til skadesbehandling og restitution. Compex 4.0 har følgende programmer; kondi: 10; anti-smerte: 8; regeneration: 5; genoptræning: 2; fitness: 5. Det er super god muskelstimulator som er nem at bruge og som er brugt at Fysioterapeuter verden over.

Compex muskelstimulator Sport 4.0

 

 

Compex muskelstimulator Sport 8.0 (trådløs)

Muskelstimulator test

Modsat ovenstående stimulator, så tilhører denne udgave Compexs sportsserie. Hvad der dog er mest spændende ved Sport 8.0 er, at der er tale om en trådløs muskelstimulator, der giver dig en helt ny træningsfølelse. Den kommer med op til 40 forskellige programmer inden for blandt andet kondition, anti-smerte, regeneration og fitness, hvorfor den også dækker hele spektret for at optimere præstationsevnen optimalt.

Programmer i denne model: kondition: 13; anti-smerte: 10; regeneration: 5; genoptræning: 2; fitness: 10

Slendertone Abs mavebælte

Som du nok allerede har observeret, så bliver et Slendertone Abs-mavebælte brugt til at tone og styrke dine mavemuskler. 20 minutters træning med et mavebælte som Slendertone Abs er svarende til hele 120 crunches (mavebøjninger). Derfor vil du også kunne opnå synlige resultater ved brugen af Slendertone Abs i løbet af blot 4 uger, da dine mavemuskler vil blive både strammet og styrket i løbet af disse 4 uger.

LÆS OGSÅ:  Vippebræt

 

Tilbehør til muskelstimulatorer – hvad skal man købe? Compex Performance-Elektroder Easy-Snap

PADS: Det er en god ide at købe nogle ekstra pads/dioder eller som Compex kalder dem “Snaps” de fås i forskellige størrelser så de passer lige præcis til et område du gerne vil behandle. Ofte er det billigere at finde en butik hvor du kan købe dem, så du slipper for fragt. Du skal købe nye når de ikke klister mere og du er nød til at presse dem hårdt på, for at få dem til at blive.

Compex Universal Gel

GEL: Du kan fordel spare en del penge i det lange løb på at køb Compex gel, da det gør at dine pads holder i noget længere tid. Gel’en gør at pads klistre meget bedre og sidder optimalt på huden. Så de 75kr til en tube Compex Gel er giver ret godt ud, da der er til rigtig mange gange i den.

 

Muskelstimulator test – Video om muskelstimulatorer

Compex er en af de producenter, der har lavet rigtig mange forskellige typer af muskelstimulatorer. I denne video har du mulighed for at se lidt nærmere på, hvordan en af disse stimulatorer bruges.

Vi håber, at denne muskelstimulator test hjalp dig godt på vej i jagten efter den helt rigtige stimulator til netop dit behov!

Del.

Tilføj en kommentar