VirtuPro – Fremtidens Indoor Bike

0

Indhold på side:

VirtuPro bringer dig tættere end nogensinde på følelsen af rigtig landevejscykling indenfor hjemmets fire vægge. Med sit innovative styresystem og højteknologiske design repræsenterer VirtuPro således fremtiden indenfor indoor bikes.

Cyklen som bl.a. er udviklet af Tour de France vinderen Bjarne Riis og Saxo Banks tidligere direktør Lars Seier har dybe rødder i den professionelle cykelverden og adskiller sig markant fra de øvrige indoor bikes på hardwaresiden, idet den er konstrueret uden svejsninger i en såkaldt lamelkonstruktion, der gør det muligt at udskifte alle de forskellige dele og ombygge modellen, så den passer til eksempelvis mountainbike rytteren, triatleten eller den helt almindelige motionist. Men hvis VirtuPro er langt foran feltet på hardwarefronten, så giver den bogstaveligt talt konkurrenterne baghjul på den tilhørende software, som præsenterer dig for et virtuelt træningsunivers, der ikke lader meget tilbage at ønske for selv den mest fanatiske cykelentusiast. Du kan således køre autentiske ruter fra Danmark, Tyskland, Spanien og Frankrig og teste din form på ikoniske etaper som Alpe D’Huez og Mont Ventoux. VirtuPro er nemlig udstyret med et interaktivt belastningssystem, som regulerer modstanden alt efter, hvor du er på den pågældende etapes forløb. Samtidig afspilles der video i realtime på den medfølgende tablet, som viser dig ruten udfolde sig i det tempo, som du selv kører i. Til venstre på skærmen har du endda en grafisk vejbane, som viser dig, hvor dine modstandere befinder sig på ruten i forhold til dig. Du har desuden mulighed for at skifte gear på cyklen og tilpasse dit tråd efter stigningernes hældning. Med andre ord står VirtuPro for den mest virkelighedstro og autentiske simulering af rigtig landevejscykling til dato og er således et blik ind i fremtiden, hvad angår indendørs cykling.

Udover at være en designmæssig fryd for øjet, så er VirtuPro også opbygget af robuste og særdeles holdbare materialer, der kan holde til mange timers daglig brug. Cyklen egner sig således både til den ihærdige hjemmetræner såvel som til professionelle miljøer som fitnesscentre, hoteller og lignende. VirtuPros elegante ramme er nemlig konstrueret i rustfrit stål og har en maksimal brugervægt på hele 130 kg. Herudover er det lækre finish resistent overfor sved, hvilket sikrer dig fuld beskyttelse på al indmaden herunder det 16 kg tunge svinghjul. Den ekstra tunge svingmasse giver dig desuden et behageligt og glidende tråd selv ved høj belastning. Du kan således være sikker på at få en effektiv og komfortabel træning på din VirtuPro uanset, hvilket formniveau du befinder dig på og hvilke ambitioner du måtte have med din cykling. Cyklens modstand styres i øvrigt via et elektronisk magnetbremsesystem, som i modsætning til traditionelle indoor bikes med friktionsbremse slet ikke tærer på svinghjulet, idet magneten aldrig kommer i direkte berøring med selve svinghjulet. Watt-modstanden på VirtuPro ligger desuden på hele 2200 watt, hvilket er det højeste, der nogensinde er blevet målt på en indoor bike og uden tvivl vil give selv den mest garvede cykelrytter rigelig med udfordring.

virtupro

 

VirtuPro – Et væld af træningsmuligheder

Med VirtuPro får du et bredt udvalg af forskellige funktioner og træningsmuligheder, som alt sammen er skræddersyet til at give dig oplevelsen af, at du kører ræs på en rigtig racercykel. Menuen er nem at navigere rundt i og præsenterer dig for en masse spændende og gennemarbejdede køremåder, der på hver deres måde udfordrer din form og dine køretekniske egenskaber.

Som noget helt nyt indenfor indoor cykling kan du tage en watt-test og finde dit niveau i forhold til en professionel cykelrytter. På baggrund af testen bliver du således tildelt et handicap, som kan bruges til at udligne eventuelle niveauforskelle mellem dig og de brugere, som du kører mod. Når du har taget watt-testen har du indtil videre 3 overordnede køremåder, som du kan gøre brug af: Solo løb, Tidskørsel og Multiplayer til gruppetræning.

Solo Løb

Solo løb er, som navnet antyder, træning alene uden modstandere eller multiplayer. Her har du mulighed for at fordybe dig i de forskellige ruter og blive bekendt med stigninger, forløb og lignende i dit helt eget tempo. Du kan desuden både køre med eller uden handicap.

Tidskørsel

Med tidskørselsfunktionen kan du køre mod en modstanders tid. Du kan vælge imellem tider for alle brugere, som har kørt den pågældende rute uanset niveau. Når du starter løbet vil du i den grafiske vejbane til venstre se din modstander positionere sig alt efter, om du kører hurtigere eller langsommere end ham/hende.

Multiplayer til gruppetræning

Multiplayer til gruppetræning er en ny og innovativ køremåde, som giver dig mulighed for at køre som gruppe i et lokalt netværk med realtime positionering af hver enkelt bruger. Gruppetræningsfunktionen er oplagt til holdtræning i et fitnesscenter og kan med fordel styres af en instruktør.

Stage Race

Da VirtuPros softwareplatform er yderst innovativ og fleksibel er mulighederne mange. Derfor udvikles der stadig nye funktioner og træningsmuligheder, som vil blive offentliggjort løbende. Bl.a. arbejder man i øjeblikket på en ny køremåde, som hedder Stage Race og som forventes færdigudviklet i december 2017. Denne funktion giver dig mulighed for at køre etapeløb som hold med og mod dine venner og kollegaer i både åbne og lukkede grupper online. Du kan således køre mod hold fra hele verden og kæmpe dig op i det overordnede klassement med hjælp fra dine holdkammerater. Undervejs i etaperne er der endda indlagt konkurrencer for holdkaptajnen, sprinteren og bjergrytteren ligesom der også kæmpes om den gule førertrøje præcis som i virkeligheden. En anden spændende funktion, som også bliver tilføjet til denne køremåde er, at du kan ligge i læ af dine holdkammerater og modstandere og på den måde spare kræfter. Herudover får du også mulighed for at uddelegere taktiske dessiner til dit hold mens der ved nedkørsler bliver indlagt en bremsefunktion, som giver dig endnu mere realisme. Stage race er således for cykelfreaken, der gerne vil opleve de taktiske og tekniske elementer af professionel cykling og som gerne vil teste sin form mod brugere fra hele verden. Det er i øvrigt muligt at køre med handicap under Stage race og på den måde skabe mere jævnbyrdighed.

Specifikationer

 • Konsol: Dell Optiplex med Intel i5 processor og 8 GR
 • Robust ramme i rustfrit stål
 • 16 kg svinghjul
 • Magnetbremsesystem
 • Belastning på hele 2200 watt, hvilket slår alle hidtidige rekorder for indoor bikes
 • Elektronisk gearskift
 • Remdrift via v-bælte
 • Pulsmåling via brystbælte
 • Maksimal brugervægt på 130 kg
 • Mål: (L) 140 cm x (B) 50 cm x (H) 115 cm
 • Vægt: 47 kg
 • Leveres uden pedaler

Prøv VirtuPro i T-Fitness i Brønshøj

VirtuPro forhandles i T-Fitness’ showroom i Brønshøj, som det eneste sted. Her kan du desuden prøve cyklen og teste alle dens funktioner samt få rådgivning og vejledning af butikkens ekspedienter.

Gå til forhandler: https://www.t-fitness.dk/virtupro-virtupro

Del.

Tilføj en kommentar