Test af de bedste træningsgulve til dit home-gym!

0

Indhold på side:

I vores test af træningsgulve til dit home-gym, præsenterer vi dig for nogle af markedets bedste træningsgulve, lavet til at beskytte både dit træningsudstyr og dit gulv, når du træner. Det er bestemt ikke alle gulve, der er lige gode, så hvis du vil sikre dig at bruge dine penge fornuftigt, kan det være en god idé at læse med herunder.

Derfor skal du beskytte dit gulv med et træningsgulv

Det er langt fra alle, der går op i at beskytte deres gulv og deres træningsudstyr med træningsgulve (eller træningsmåtter), men ikke desto mindre er det uhyre vigtigt. Selvom du ikke umiddelbart synes, at dit træningsudstyr vil kunne lave mærker eller ridser i dit gulv, vil det unægteligt komme til at være tilfældet med tiden. Hver gang du bruger dit træningsudstyr eller træningsmaskine, kan en mindre friktion mellem maskine og gulv ikke kunne forhindres uanset maskines materiale. Nogle maskiner eller redskaber vil hurtigere lave mærker eller ridser, så selvfølgelig spiller kvaliteten af dit træningsudstyr en hel del. Derudover kan træning med høj intensitet give sveddryp på dit gulv som ligeledes vil kunne misfarve dit gulv. At have et træningsgulv under dit udstyr, vil derfor være en stor gave for både dit gulv og dine redskaber.

I denne test guider vi dig til, hvilket træningsgulv, du skal vælge, alt efter hvilke ønsker, krav og/eller behov du har.

Taurus gulvmåtte

Denne gulvmåtte er ideel til dig der træner frivægtstræning og ønsker et træninggulv, der kan beskytte dit gulv fra de tunge vægte. Dette gulv er 160×90 cm og har en god skridsikker overflade og er utrolig belastbart. Den kan tåle, at du taber tung vægt på det, uden dit gulv mærkes af det.

Dette træningsgulv kan lægges flere tæt sammen, så måtterne til sammen danner et større område.

Som noget ekstra er disse træningsgulve hygiejniske og er lette at rengøre.

Med denne gulvmåtte fra Taurus, får du altså høj kvalitet for pengene, og du kan se frem til et træningsområde, der både er beskyttet, behagelit at bevæge sig rundt på og ser stilfuldt flot ud i dit fitnessrum.

WaterRower gulvmåtte

Denne beskyttelsesmåtte er især velegnet under din romaskine, hvor den vil beskytte dit gulv meget effektivt mod slid og ridser, mærker eller sved.

Derudover vil den mindske friktionslyde, der ellers måtte komme under træningen, og den gør derved din træning med romaskine yderst støjsvag.

WaterRower gulvmåtten kan bruges under både WaterRowers egne romaskiner, men ligeså vel under alle andre romaskiner. WaterRower har altid høje standarter for deres produkter, og du får altså en måtte af høj kvalitet, når du vælger WaterRower.

Måtten måler 225 cm x 90 cm og passer derfor til alle romaskiner, uanset størrelse.

Taurus gulvmåtter (sæt)

Dette sæt af beskyttende gulvstykker giver dig stor fleksibilitet til udformningen af dit ønskede underlag. Sættes kommer á 4 firkantede måtter der let kan sættes sammen grundet det smarte sammenfletningsdesign. Derudover kommer sættet med 8 kanstykker, som du kan sætte på ydersiden af den færdige sammensatte måtte, så kanten rundt ikke har den rustikke kant til syne.

Du kan altså sammensætte denne måtte enten som et kvadrat eller som et langt rektangel, eller præcis som du ønsker. Og herefter påsætter du kantstykkerne, så kanten fremstår pæn og lige.

Dette sæt af gulvstykker kommer i flere forskellige farver, så du kan tilpasse det efter det visuelle udtryk i dit fitnessrum, og hvad du ellers måtte have af redskaber i forskellige farver.

Du kan ikke vælge at mikse farver, men vælger altså en farve, som du får 4 stk af i det samlede sæt.

Dette træningsgulv måler 123 cm x 123 cm samlet som et kvadrat og har en tykkelse på 1,2 cm. Det har en høj fasthed og beskytter dit gulv rigtig godt fra både træningsmaskiner, tunge træningsredskaber og sved.

Wahoo KICKR Trainer gulvmåtte

Dette træningsgulv fra Kickr er specielt designet til træning med motionscykel. Det forhindrer slid, sved og tryk samt bekytter dig evd eventuelle fald på cyklen.

Dette træningsunderlag har en høj antiskrid faktor som sikrer dig, at du står godt fast, selv med cykelsko og sveddryp. Den er meget belastbar og kan tåle lidt af hvert.

Måtten er vandafvisende, men bliver ikke glat af at der ligger vand eller sved på måtten. Netop dette gør denne måtte unik og rigtig god til dig, der vil bruge den til at cykeltræne på.

Derudover holder måtten cyklen på plads i de helt hårde træninger.

Måtten måler 91 x 198 cm.

Taurus gulvmåtte til bikes

En andenrigtig god spiller på markedet, hvad angår beskyttelsesunderlag til din indendørs cykeltræning, er denne gulvmåtte til cykeltræning fra Taurus.

Den har en 5-kantet form og gør sig derfor godt til indoor bikes, da den følger formen herpå og stilmæssigt fremstår minimalistisk og flot til din cykeltræning.

Måtten beskytter dit gulv mod sved, ridser og tryk fra træningen og virker samtidig lyddæmpende. Derudover kan den endda foldes på midten til når du ønsker at opbevare måtten.

Måtten måler 126,5 cm x 91 cm og er 0,5 cm høj. Den er derfor let i udtrykket trods dens robusthed og stærke beskyttende kvalitet.

Måtten er vandafvisende og dermed let at rengøre feter en sveddryppende træning.

Taurus gulvmåtte sæt light grey

Denne beskyttelsmåtte er det utrolig stilfulde valg til dig, der træner frivægte og ønsker at stille dit udstyr på underlaget. Derudover er dette sæt af måtter ligeledes ideelt til dig, der ønsker at have et træningsunderlag, som du kan træne forskellige øvelser på, som ryg, mave mv. eller støtte knæene på i din frivægtstræning.

Dette sæt kommer, som sættet længere ovenfor, med 4 firkanter, du kan sætte sammen som du ønsker. Dette sæt kommer ligedes med 8 kantstykker, som du kan sætte på ydersiden af den færdigsamlede måtte.

Måtten måler 123 cm x 123 cm samlet som et kvadrat og er 1,2 cm tykt.

Måtten måler 241 cm x 61 cm samlet som et langt rektangel.

Selve materialet er meget fast og slidstærkt, og det er derfor meget anvendeligt til både at aflaste gulvet men samtidig til at ligge eller sidde mere behageligt i dine træningsøvelser på gulv.

 

Test af træningsgulve – Find den rette slags

Vi håber rigtig meget, at du er blevet klogere på, hvilket af de præsenterede træningsgulve, der vil være det helt rigtige til dit behov i det trænigsområde, du har derhjemme.

Vil du læse mere om tests af fitnessredskaber nævnt i denne artikel eller artikler relateret hertil, kan vi anbefale dig at tage et kig på:

Del.

Tilføj en kommentar