Sportscreme – hvad er det?

0

Du kender sikkert allerede til Tigerbalsam, Voltaren og flere andre smertelindrende produkter, som bl.a. kan anvendes til at dulme muskelømhed. Men nu er der kommet et splinternyt dansk produkt på markedet, som hedder Sportscreme. Produktet ikke alene lindrer muskelømhed, men reducerer også inflammation i muskulatur, led og sener, så du hurtigere kan komme tilbage i træningscenteret. Og så tilbyder brandet oven i købet en 100% tilfredshedsgaranti på produktet.

Vi har prøvet produktet af og dykker i det følgende ned i hvad der differentierer den nye danske creme fra andre smertelindrende produkter på markedet.

Hvad kan du bruge sportscreme til?

De fleste kender til forsinket muskelømhed og har prøvet det på egen krop. Forsinket muskelømhed, også kendt som DOMS, er en ømhed, der sætter ind 1-2 dage efter en hård session i træningscenteret. DOMS opleves først og fremmest som udtalt ømhed i musklerne. Herudover kan musklerne også føles trætte og svage, og ROM kan være reduceret som følge af stivhed og ømhed i musklerne. Men med Sportscreme kan du nu komme DOMS i forkøbet, og du kan også behandle muskelømheden, hvis skaden er sket. Som de eneste på markedet giver Sportscreme 100% tilfredshedsgaranti, så der ikke er noget at tabe ved at afprøve produktet på egen krop.

Sportscreme er udviklet målrettet til fitnessatleter og sportsfolk, som hyppigt er underlagt store muskulære belastninger. Cremen kan både anvendes forebyggende og behandlende. Med naturlige aktive stoffer øger Sportscreme blodgennemstrømningen og dermed kroppens transporten af ilt, næringsstoffer og affaldsstoffer til og fra musklerne. Samtidig nedbryder Sportscreme inflammatoriske tilstande og lindrer således muskelømheden.

Hvordan differentierer produktet sig fra andre muskelcremer?

Tigerbalsam og en del muskelcremer og -salver er baseret på kamfer, mens andre præparater indeholder medicinske stoffer, fx. Voltaren. Modsat alle disse består Sportscreme af naturlige aktive ingredienser, heriblandt menthol og terpinen-4-ol. Det høje indhold af mentol medfører en øget blodgennemstrømning i muskulaturen og trænger dybere ned i vævet end kamfer. Dette betyder at Sportscreme stimulerer musklerne bedre, hvorimod stoffet kampfer har sværere ved at trænge dybt ind og primært bidrager til en placeboeffekt.

Udover det høje indhold af menthol består Sportscreme også af terpinen-4-ol, som har dokumenteret effekt mod inflammation i kroppen. Det er bl.a. indholdet af terpinen-4-ol, der giver Sportscreme egenskaberne til forebygge og lindre overbelastningsskader såsom skinnebensbetændelse ved løb, seneskedehindebetændelse ved tunge løft, og sportsspecifikke skader som fx tennisalbue og golfalbue.

sportscreme

Vores dom: Sportscreme gør, hvad den skal

Vi har haft Sportscreme med i træningscentret og oplevede en tydelig effekt. Cremen har både været anvendt i forbindelse med opvarmning forud for forskellige træningspas og som lindrende efterbehandling efter endt styrke- og cardiotræning.

Vi erfarede hvordan cremen øgede kropsvarmen og muskelkontakten under opvarmningen, og vi oplevede også betydeligt mildere og for nogle fuldstændig fraværende DOMS efter nogle ganske tunge træningspas. Dette betød at restitutionsfasen blev en langt behageligere proces end ellers, og at genoptagelsen af træningen har været ubesværet og smertefri.

Der er altså masser af roser at hente herfra, hvad angår virkning. Vi synes desuden, at designet er befriende rent og enkelt, og at størrelsen passer perfekt i træningstasken. Cremen dufter friskt af mentol, hvilket rent faktisk har været ikke så lidt kærkomment i samtlige gennemsvedte sportstasker. Derfor lander vi på en stor opfordring til at prøve Sportscreme af – du kommer ikke til at fortryde det. Og såfremt du gør, kan du altid gøre nytte af Sportscremes 100% tilfredshedsgaranti.

Yderligere info:
Læs mere her!
Størrelse: 150 ml
Pris: 165,-

Del.

Tilføj en kommentar