Sådan træner du hele kroppen under cardio

0

Problemet med de mange forskellige fitnessmaskiner, der er at finde på det danske marked er, at de er forbeholdt cardiotræning, hvilket betyder, at du har rig mulighed for at tabe dig, hvis du bruger en sådan maskine og du kan samtidig også komme i bedre form, men det betyder dog også, at det kun er underkroppen, der bliver trænet med en sådan fitnessmaskine, hvilket f.eks. kunne være et løbebånd, en motionscykel eller noget helt tredje. Hvis du gerne vil have en fitnessmaskine, der ikke kun træner din underkrop og dermed dine benmuskler, men som samtidig også træner din overkrop, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal se nærmere på en crosstrainer, da det – uden tvivl – er den form for fitnessmaskine, der er bedst til at træne både under- og overkrop. Derfor kan det også vise sig at blive en rigtig god investering for dig, at købe en crosstrainer.

Crosstrainer

Hvordan træner en crosstrainer min overkrop?

Selvom du også kan bruge en crosstrainer til at træne din overkrop, så skal det bestemt ikke være nogen hemmelighed, at det primære fokus med en sådan maskine er cardiotræning og træning af dine ben. Det ændrer dog ikke på, at din overkrop ikke er glemt, når du træder op på en crosstrainer og igangsætter din træning, for håndtagene kan nemlig bruges til at træne din overkrop også, men hvis du ikke er interesseret i at træne din overkrop, så er du naturligvis ikke nødsaget til at bruge håndtagene, men derimod bare fokusere på at få dine ben til at drive værket. Langt de fleste er dog rigtig glade for at bruge en crosstrainer og de to håndtag, da det lige netop giver muligheden for at gennemføre en full-body-workout, der på mange punkter minder om f.eks. langrend på ski, som også er en formidabel form for træning.

LÆS OGSÅ:  Life Fitness IC indoor bike Test - Vi har testet de bedste

Du mærker næsten ikke brugen af håndtagene

Der er mange, der er bange for, at det kommer til at virke af for meget, at de både skal sørge for at holde fokus på at bruge deres ben samtidig med at deres arme også hele tiden skal holde gang i håndtagene, men faktum er dog, at en god crosstrainer vil gøre det til en flydende oplevelse, så du faktisk ikke engang bemærker, at du også er i gang med at træne din overkrop. Det er selvfølgelig også dét, der er med til at gøre en crosstrainer til så god en fitnessmaskine og det er også derfor, at der er ualmindeligt mange danskere, der ender med at investere i en crosstrainer efter at have læst lidt nærmere om dem fremfor at vælge én af de gængse typer af fitnessmaskiner som f.eks. kunne være enten et løbebånd eller en motionscykel – og derfor bør du også vælge en crosstrainer.

Brug en crosstrainer test til at finde din kommende crosstrainer

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil investere i en crosstrainer, som du kan have stående derhjemme og tage i brug et par gange i ugen, så du kan holde formen ved lige eller smide de overflødige kilo, som du er ved at være så træt af, så skal du være opmærksom på, at der findes rigtig mange forskellige modeller på det danske marked, så derfor kan det også godt være vanskeligt at finde frem til den helt rette model for dit vedkommende. Du kan dog gøre det meget nemmere for dig selv ved at finde en rigtig god crosstrainer test, som kan sende dig i retning af en eller flere modeller, som lever op til dine krav og samtidig også stemmer overens med dit budget.

LÆS OGSÅ:  Valg af løbebånd
Del.

Tilføj en kommentar