Rygtræner – Find en billig rygtræner her

0

Det er meget vigtigt, at have en stærk ryg. Det skyldes, at din ryg bruges til stort set alle fysiske arbejdsopgaver. Derfor er det selvfølgelig også en vigtighed at have god styrk i ryggen, så du er modstående overfor de daglige strabadser og de fysiske arbejdsopgaver, du støder på gennem ugens løb. Hvis du ønsker at styrke din ryg, så kan det med fordel gøres med en rygtræner, da det – uden tvivl – er den mest effektive og mest simple måde at gøre det på. Ved at investere i en såkaldt rygtræner til din egen bolig, så er du dermed heller ikke længere nødsaget til at skulle besøge det lokale fitnesscenter, hvis du ønsker at træne og styrke din ryg, så den forbliver stærk og stabil.

Det er dog ikke kun i forbindelse med styrkelse af ryggen, at en rygtræner kan være en god investering. Der findes også et væld af øvelser, der involverer en rygtræner, som kan bruges i forbindelse med genoptræning af ryggens forskellige muskler. Hvis du har været udsat for en ulykke eller har fået en sportsrelateret skade, så vil du med garanti gerne tilbage på højkant hurtigst muligt, hvilket du får muligheden for ved at gøre brug af en rygtræner. Det skyldes blandt andet, at en sådan bænk giver dig muligheden for at justere niveauet gradvist, så du kan tage træningen i det tempo, du mener er bedst for dit vedkommende. Nedenfor finder du en række af rygtrænere, der adskiller sig på forskellige punkter og derfor finder du med garanti også én for dig.

cPro9 PRO Hyper Extension Rygtræner

cPro9 PRO Hyper Extension er en rygtræner, der kan bryste sig af en ekstremt stærk opbygning, der er bestående af 70 mm. x 50 mm. profilrør. Det er med til at sikre, at den kan håndtere en brugervægt, der lyder på helt op til 200 kg., hvilket normalvis udelukkende ses på de dyrere rygtrænere på markedet. Ydermere, så er cPro9 PRO Hyper Extension også udført i flot, sort finish på såvel stel som puder. Overfladen er naturligvis blevet pulverlakeret, hvilket medfører, at den er meget mere modstandsdygtig overfor både ridser og skrammer af forskellige karakter. Med andre ord, så er der tale om en både kvalitetsrigtig og professionel rygtræner, der både vil kunne bruges i hjemmet og til kommercielle formål – og til både genoptræning og styrkelse af ryggens muskler.

Denne rygtræner bliver desuden leveret med en justerbar fodstøtte, der kan indstilles i hele tre niveauer såvel som en lænde-pude, der kan indstilles i seks forskellige niveauer. Det er naturligvis ensbetydende med, at du har de bedste forudsætninger for at få den perfekte komfort på din cPro9 PRO Hyper Extension – og da du har en optimal og effektiv position, så er det også med til at sikre, at du kan udføre de forskellige øvelser på korrekt vis, uden at skulle være bange for skader og gener. Den forreste ramme på rygtræneren er desuden blevet udført i en buet facon, hvilket gør, at den ikke kan vælte, uanset hvordan og hvorledes brugeren stiger af rygtræneren. Det er selvfølgelig en stor fordel, hvis den skal bruges til genoptræning eller af en ældre person.

Finnlo Ab&Back Trainer

Finnlo Ab&Back Trainer er en meget speciel bænk, der adskiller sig fra øvrige rygtrænere, eftersom den kan træne både mave og ryg. Det er endda muligt at indstille din Finnlo Ab&Back Trainer-bænk til at have intet mindre end 7 positioner, hvilket er ensbetydende med, at du har rig mulighed for at få lige netop dén træning, du ønsker – og der er endda også mulighed for at træne i en negativ vinkel. Finnlo Ab&Back Trainer er blevet udstyret med en særdeles komfortabel pude, der har en tykkelse, der lyder på 50 mm., hvilket også er ensbetydende med, at du er garanteret en komfortabel oplevelse, når du træner på din Finnlo Ab&Back Trainer – og det er selvfølgelig vigtigt.

Både armlæn, underbenstræner og støttepude til rygtræning kan justeres i seks niveauer på Finnlo Ab&Back Trainer. Det betyder også, at det er en alsidig træningsmaskine til styrkelse af muskler i både mavregion og i hele ryggen, der oven i købet kan tilpasses til enhver og enhvers præferencer. Maskinen er selvfølgelig udstyret med skridsikre metalplader til stående øvelser hvortil der også er mulighed for at justere fodpuderne, så de passer til din højde. Dens dimensioner lyder som følgende: 188 cm. x 68 cm. x 33 cm., mens dens totale vægt lyder på godt og vel 22 kg. Hvis du ligeledes foretager øvelser derhjemme, der involverer håndvægte, så er der også mulighed for at opbevare to håndvægte under din Ab&Back Trainer fra Finnlo.

Jordan O L Hyper Extension Rygtræner

O L Extension Rygtræner er en uhyre professionel rygtræner fra den verdenskendte producent, Jordan. Det er en rygtræner, der giver dig et væld af muligheder i forhold til øvelser og indstillingsmuligheder, da den blandt andet kan indstilles i hele seks forskellige højder. Det giver dig muligheden for at træne på Jordan O L Extension Rygtræner uanset hvor høj, du er. Der er selvfølgelig ikke tale om seks forskellige højdeindstillinger, der er blevet tilfældigt udvalgt, men derimod seks højdeindstillinger, der er nøje udvalgt med udgangspunkt i udregninger af menneskets gennemsnitshøjde. Det er blot én af de mange ting, der bevidner om, at O L Extension Rygtræner er en særdeles professionel rygtræner, der både kan bruges i forbindelse med træning i eget hjem, men bestemt også i forbindelse med kommercielt brug.

Som enhver anden professionel rygtræner, så er O L Extension Rygtræner selvfølgelig blevet udstyret med anti-slip gummifødder, hvilket er med til at sikre, at den står rigtig godt fast, når du træner. Det har mange fordele, at din rygtræner altid står godt fast, uanset hvilket underlag, den er placeret på. Det handler dog i høj grad om, at du får muligheden for at fokusere 100% på dine øvelser og din træning, da du dermed ikke skal være bange for, at din rygtræner skrider ud el.lign. Hvis du ønsker at investere i en O L Extension Rygtræner, så får du muligheden for at vælge mellem intet mindre end 3 forskellige farver til betrækket. Mere specifikt, så kan du vælge mellem hhv. rødt, sort og blåt betræk.

Del.

Tilføj en kommentar