Proteinpulver Test – Her er de 10 bedste proteinpulvere

0

Indhold på side:

Denne proteinpulver test kan give dig godt på vej til at finde det bedste proteinpulver på markedet. Der er rigtig mange faktorer, der har stor relevans i forbindelse med udvælgelsen af dit proteinpulver. Du køber proteinpulver, fordi du vil have protein for pengene – og ikke alt muligt andet. Eksempelvis er det særdeles vigtigt at se nærmere på, hvor god kvaliteten af den mælk, som proteinet bliver udvundet er – det er nemlig én af de mest afgørende faktorer. Det er dog yderst sjældent at sådanne fakta fremgår af varedeklarationerne, hvilket er en skam, for det forholder sig nemlig således at des højere kvalitet mælken har, des højere og renere vil kvaliteten af det respektive protein også være. Derfor kan det også være svært at vælge det rette proteinpulver, men det har vi gjort nemmere for dig med denne proteinpulver test, der indeholder såvel billig proteinpulver som noget af det dyreste på markedet.

Som nævnt ovenfor, så er der mange ting, du skal være opmærksom på, når du handler proteinpulver. Du skal bl.a. se på indhold af protein, kulhydrat, kalorier, og BCAA. Endvidere, så er det også en vital del af din beslutning af tage smagen af proteinpulveret op til overvejelse, da det naturligvis ikke skal være ubehageligt for dig, at få proteinpulveret ned. Der skal heller ikke lægges skjul på, at prisen er en rigtig vigtig faktor, da proteinpulver ofte er noget, som man indtager hver dag, så løber det hurtigt op, hvis pulveret er for dyrt. Derfor er der bestemt heller ikke nogen skam i, at holde øje med prisen. Fokus for denne test af proteinpulver har desuden også været på at sammenligne de forskellige muligheder i forhold til både protein, smag, og pris.

Bodylab Whey 100 – 3 kg. <- ANBEFALET OG BEDST TIL PRISEN!

–> Spar penge ved køb af mere end 1 kg: Køb 3 KG – Køb 6 KG – KØB 12 KGStor besparelse jo mere du køber! <–

Bodylab Whey 100 er et proteinpulver, der er 100% dansk kvalitet – og billigt! Det er udvundet af komælk via moderne og skånsomme filtreringsprocesser. Bodylab Whey 100 er bestående af en blanding af 100% rent og udenatureret valleprotein-koncentrant samt valleprotein-isolat af den absolut højeste kvalitet. Valleprotein er blandt andet kendt for sin alsidige aminosyreprofil, og det er med til at give dette proteinpulver en bred vifte af anvendelsesmuligheder. I forhold til de mange øvrige proteinkilder på markedet, så kan Bodylab Whey 100 bryste sig af en meget høj biologisk værdi, da den bl.a. indeholder intet mindre end 22,9% forgrenede aminosyrer (BCAAA), og det er med til at gøre Bodylab Whey 100 til en meget optimal (og endda også en meget kosteffektiv) kilde til ekstra protein.

Det skal naturligvis også nævnes, at Bodylab Whey 100 er helt og aldeles instantiseret, hvilket betyder, at den kan opløses helt ved enten omrøring i vand, mælk eller juice. Hvis du ønsker det absolut bedste resultat, så bør du investere i en shaker, hvilket du kan købe hos Bodylab til en rigtig god pris, når du også bestiller dit proteinpulver – en shaker kan dog også købes mange andre steder, så det er helt op til dig selv. Bodylab Whey 100 har en rigtig god smag, og der er desuden heller ikke blevet tilsat nogen former for sukker til proteinpulveret. Produktet indeholder også kun få gram naturlig mælkesukker. Du skal heller ikke være bange for hverken indehold af aspartame eller AZO-farvestoffer i Bodylab Whey 100, for du finder selvfølgelig ingen af delene i produktet.

Som tidligere nævnt, så foregår al produktion af Bodylabs whey proteinpulver i Danmark – nærmere bestemt, så foregår produktionen af deres proteinpulver i byen Hadsund, der beliggende i den nordlige del af Jylland. Derfor kan du også være helt og aldeles sikker på, at produktionen af dette whey proteinpulver er foregået på dansk jord fra ende til anden. Der er hverken tale om dele af produktet, der kommer fra udlandet eller i form af en såkaldt privat label-leverandør fra f.eks. Kina eller USA, som mange andre gør brug af. Der er derimod tale om Bodylabs helt eget whey proteinpulver, der bliver fremstillet på deres egen, moderne fabrik, af deres danske medarbejdere og under kontrol af diverse danske myndigheder – derfor er du sikret et effektivt og sundt proteinprodukt.

Dymatize ISO-100 – 2,3 kg

Dymatize ISO-100 er – helt uden tvivl – ét af de reneste former for proteinpulver, du kan komme i nærheden af på det danske marked. Pulveret kan bryste sig af, at være så rent, at selv folk, der lider af mælkeallergi vil kunne tåle ISO-100, fordi Dymatize har gjort en stor indsats for at sikre sig, at alt mælkesukkeret bliver fjernet fra alt deres ISO-100-proteinpulver. Endvidere, så kan det også bryste sig af hele 25 gram protein og under 1 gram kulhydrat og fedt, hvilket blot endnu engang understreger, at du ikke kan finde ét eneste proteinpulver på markedet, der kan bryste sig af en højere renhed end ISO-100 fra Dymatize. Det er selvfølgelig også derfor, at der er rigtig mange fitnessatleter og bodybuildere, der anbefaler ISO-100.

Proteinet i ISO-100 er udelukkende bestående af valleprotein-isolat, som kan bryste sig af et rigtig (faktisk det højeste) højt indhold af BCAA aminosyrer såvel som glutamin. Der skal ikke lægges skjul på, at disse aminosyrer spiller en rigtig stor rolle for både din restitution og dine musklers udvikling. Derfor er ISO-100 fra Dymatize også et rigtig oplagt proteinpulver for dig, der arbejder for at udvikle dine muskler, men det kan dog også benyttes af dig, der arbejder hårdt på en diæt, da det er frit for både kulhydrater og fedt. Smagen er desuden også rigtig lækker, og det kan nemt blandes med både malk og vand efter eget ønske. Det er et rigtig fint pulver, og derfor skal du ikke frygte, at det kommer til at klumpe, når det blandes.

Hvis du benytter dig af Dymatize ISO-100, så bør du bruge en til to skefulde ISO-100 efter din træning, som du har blandt op med enten mælk eller vand – det er helt op til dig selv, hvad du foretrækker af de to væsker. Som tidligere nævnt, så er det også oplagt at vælge ISO-100 som dit proteinpulver, hvis du er på diæt, eftersom det er frit for både kulhydrater og fedt – bruger du pulveret i forbindelse med en diæt, så bør du i stedet tage det i forbindelse med din morgenmad eller derimod som et mellemmåltid i løbet af dagen. Mange atleter anbefaler desuden også at kombinere Dymatize ISO-100 med proteinet Maxi Carbs, da det forstærker virkningen af proteinpulveret i forbindelse med opbygning af muskler.

Dymatize Elite Whey – 2,3 kg

Dymatize har altid været kendt som en meget respekteret producent af proteinpulver, hvilket de endnu engang understreger med deres Elite Whey. Det er nemlig et proteinpulver af den absolut højeste renhed og kvalitet. Elite Whey er et whey proteinpulver, der er bestående af 100% rent valleprotein, som bliver fremstillet under farmaceutiske forhold på Dymatyizes egne fabrikker. Selve pulveret bliver udvundet på særdeles skånsom vis, hvilket blandt andet er med til at bevarer de nødvendige aminosyrer såvel som den biologiske aktivitet. hver portion indeholder intet mindre end 25 gram protein og kun 2 gram kulhydrat, men det ændrer dog ikke på, at proteinpulveret smager rigtig lækker og samtidig både kan blandes med vand og mælk – det er helt op til dig selv, hvad du vælger af de to væsker.

Det skal desuden også nævnes, at der kun er meget lidt laktose i Elite Whey, og der er desuden også kun tilsat enzymer, som er med til at fremme din fordøjelse og sikre en rigtig god fornemmelse i maven efter du er færdig med din shake. Hvad end du træner med intentionen om at skabe en mere trimmet eller muskuløs krop, så er der bestemt ikke nogen tvivl om, at proteinpulver bør indgå som et godt fundament i dit arsenal af kosttilskud. Hvis du ønsker det bedste resultat og gerne vil være fri for klumper i din shake, så anbefales det desuden at du blander proteinpulveret i en proteinshaker. Elite Whey er hverken blevet tilsat sukker eller sødemidlet aspartam, som du finder i mange andre proteinpulvere, for at give en sødere smag.

Du kan også finde Elite Whey i både 4,5 kg. og 900 gram versioner, hvis du enten synes 2,3 kg. er for lidt eller for meget. Bruger du Elite Whey fra Dymatize i forbindelse med opbygning af dine muskler, så bør du vælger at tage en skefuld umiddelbart efter din træning, men endvidere, så anbefales det også på kraftigste vis, at du sørger for at drikke en skefuld proteinpulver om morgenen. Når du skal lave din shake, så skal du blande proteinpulveret med enten 400 ml. vand eller 400 ml. mælk – hvilken væske, du ender med at vælge er helt op til dig selv. Hvis du gerne vil have proteinpulveret til at smage ekstra godt, så kan du blende det sammen med mælk og isterninger.

Mutant Whey – 2.3 kg

Mutant Whey er et særdeles populært proteinpulver, der bruges af op til flere verdenskendte atleter. Det er et valle-proteinpulver af absolut højeste kvalitet, som kan bryste sig af at have en rigtig solid aminosyreprofil. Der er blevet tilsat ekstra glutamin til proteinpulveret, hvilket er gjort for at øge din krops evne til at opbygge ny muskelmasse. Hver portion af Mutant Whey indeholder intet mindre end 22 gram protein, hvilket er svarende til hele to pakker kødpålæg, og med op mod 63 portioner pr. pose, så får du en rigtig god værdi for pengene, hvis du vælger at investere i en pose med Mutant Whey, som du kan bruge i forbindelse med din træning, hvad end du så træner for at få en mere trimmet krop eller for at opbygge mere muskelmasse.

Proteinpulveret kan desuden også bryste sig af, at have en rigtig god smag, så derfor er det ikke noget, som du skal tvinge ned, da smagen er ganske delikat. Det er et proteinpulver, der kan anbefales til såvel øvede som begyndere, da indholdet af protein er på et passende niveau, der gør, at man sagtens vil kunne hoppe direkte på Mutant Whey-vognen, selvom man er nybegynder, når det kommer til træning og opbygning af muskelmasse. Det skal desuden også nævnes, at pulveret blandes rigtig nemt, hvad end du så vælger at blande det med enten vand eller mælk, så derfor skal du naturligvis heller ikke være bange for, at du kommer til at stå og tvinge din proteinshake ned, for den både smager godt og pulveret bliver nemt opløst.

Anvendelsen af Mutant Whey er meget ens med andre proteinpulvere. Det anbefales at du drikker en til to skefulde efter din træning, som du blander op med enten 500 ml. mælk eller 500 ml. vand – som nævnt ovenfor, så er det helt og aldeles op til dig selv, hvorvidt du vælger at blande dit Mutant Whey med vand eller med mælk, da det blot er af smags- og konsistensmæssige årsager, og det gør ingen forskel på selve effekten af pulveret. Endvidere, så anbefales det også at du indtager yderligere en portion om morgenen. Du opnår naturligvis det bedste resultat ved at gøre brug af en proteinshaker, men det er dog ikke umuligt at blande det op ved hjælp af en ske el.lign., hvis du ikke har en proteinshaker til rådighed.

BSN Syntha-6 Edge – 1.8 kg

BSN er en meget respekteret og prominent producent af proteinpuvler, hvilket de blandt andet også understreger med deres Syntha-6 Edge. Det er et proteinprodukt, der giver dig en lang række af forskellige proteiner, som vil forsyne dine muskler over længere tid. Det er et proteinprodukt, der er blevet designet med det specifikke formål, at kunne give dig proteiner når som helst på dagen, du finder det nødvendigt at få tilført nye proteiner, så du aldrig kommer til at være i et såkaldt proteinunderskud. Endvidere, så kan Syntha-6 Edge fra BSN også bryste sig af en rigtig lækker milkshakelignende smag, som næsten vil få dig til at føle, at det er for godt til at være sandt, at det er en proteinshake, du sidder og drikker – så godt smager dette proteinpulver.

Proteinerne i produktet er blandt andet bestående af valleprotein koncentrat, hydrolyseret valleprotein isolat, valleprotein isolat, micellær kaseinprotein, kalcium kasein såvel som mælkeprotein koncentrat. Du får intet mindre end 24 gram protein i hvert scoop fra Syntha-6 Edge, hvilket vil fodre dine muskler med næring i op til hele 8 timer. Endvidere, så har Syntha-6 Edge også et meget lavt indhold af både kulhydrater og fedt, hvorfor dette proteinpulver ikke vil fylde dig med hverken fedt eller kulhydrater, så derfor vil du også kunne benytte BSN Syntha-6 Edge i forbindelse med en diæt og ikke kun i forbindelse med opbygning af muskler. Dette produkt er til dig, der ønsker at sikre dig, at du aldrig er i proteinmangel og at du samtidig får dine proteiner fra et proteinpulver, der både smager godt og er sundt for dig.

Det er helt op til dig selv, hvorvidt du vælger at blande dit BSN Syntha-6 Edge proteinpulver med vand eller med mælk, men det er dog vigtigt at mængden af væske lyder på cirka 350 ml. Hvilken væske, du ender med at vælge har ikke nogen indflydelse på, hvor effektivt proteinpulveret er for dig, men der er derimod udelukkende tale om smagsmæssige forskelle. Du bør bruge mellem en og to scoops med 350 ml. vand eller 350 ml. mælk, som du blander sammen i din shaker. Du skal tage en portion efter en træningssessioner, som mellemmåltid og desuden også inden sengetid. På denne måde er du sikret, at dine muskler hele tiden får tilført nyt protein og derfor også hele tiden vil være under opbygning.

Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard – 2.3 kg

Optimum 100% Whey Gold Standard kan bryste sig af, at være det absolut mest solgte proteinpulver hele verden over. Det kræver naturligvis at pulverets kvalitet og effekt er helt i top, hvis man skal indtage denne position – og både kvalitet og effekt er bestemt i top, når det kommer til Optimum 100% Whey Gold Standard. Ikke nok med det, så får du også et proteinpulver, hvor Optimum Nutrition bestemt har presset prisen rigtig godt i bund, men samtidig uden at gå på kompromis med faktorer som f.eks. smag, da smagen er i en klasse for sig selv. Som navnet også rigtig godt antyder, så er der tale om et rent produkt, hvorfor du får et valleproteinpulver med et lavt indhold af både fedt, laktose og kulhydrater, hvis du investerer i 100% Whey Gold Standard.

Hvis du søger et proteinprodukt, der kan hjælpe dig med at blive trimmet eller opbygge massive muskler, så er Optimum 100% Whey Gold Standard et rigtig oplagt grundlag for dit arsenal af kosttilskud. Det er ganske enkelt umuligt at finde frem til ét eneste proteinpulver, der er bedre end 100% Whey Gold Standard i denne prisklasse, da produktet indeholder alle de gode egenskaber fra valle isolat, som er hovedingrediensen i dette proteinprodukt. Det betyder også, at der er et meget overlegent indhold af BCAA, der er enormt vigtigt for et proteinpulver, såvel som glutamin, der selvfølgelig også er rigtig vigtigt for et proteinpulver. Med 100% Whey Gold Standard får du mere af det, du reelt set har brug for og mindre af de ting, du ikke rigtigt har brug for – og med dette menes naturligvis fedt og kulhydrater.

I dag kan 100% Whey Gold Standard fra Optimum Nutrition bryste sig af at være ét af de mest foretrukne proteinpulvere blandt både mænd og kvinder, hvilket blandt andet skyldes den gode smag og at resultaterne forårsaget af denne proteinpulver er i en klasse for sig selv. Noget andet, der er med til at gøre dette proteinprodukt til det bedst sælgende af sin slags på verdensplan er, at det kan bruges af såvel nybegyndere som professionelle bodybuildere, så uanset om du skal købe proteinpulver for første gang eller du har brugt proteinpulver og har trænet i mange år, så er 100% Whey Gold Standard fra Optimum Nutrition – uden tvivl – ét af de bedste produkter, du kan få fat i. Bør drikkes som det første om morgenen og lige efter træning – du bør bruge 1 til 2 scoops alt efter din vægt og dit behov.

Optimum Nutrition Serious Mass – 5.4 kg

Optimum Nutrition – der også er producenten bag det førnævnte proteinpulver, 100% Whey Gold Standard – står også bag dette proteinprodukt, der går under navnet Serious Mass. Som navnet også antyder, så kan det give dig en seriøs muskelvækst, og er særligt rigtig godt for dig, der har svært ved at tage på. Hvis du har svært ved at tage på, så er det naturligvis rigtig vigtigt, at du sørger for at indtage en masse kulhydrater, og kulhydrater er lige netop noget, der er rigtig meget af i Optimum Nutrition Serious Mass. Du indtager naturligvis ikke kun kulhydrater, når du indtager Serious Mass, men du styrker derimod også kroppen med en lang række proteiner, kreatin, vitaminer og mineraler. Endvidere, så er der også blevet tilsat enzymer, så du nemmere har mulighed for at fordøje gaineren.

Serious Mass er et proteinpulver, der er blevet beriget med vitaminer, mineraler, sunde fedstyrer såvel som både glutamin og kreatin. Alt i alt, så er der her tale om ét af de bedste kosttilskud på det danske marked. Serious Mass er selvfølgelig en weightgainer, der er beregnet til dig, der har en meget høj forbrændring og af den grund også har svært ved at tage på. Der er intet mindre end 1250 kalorier pr. portion i dette proteinpulver. Det er et proteinprodukt, der i høj grad kan anbefales til dig, der er spinkel af bygning, som ønsker at ændre på dette. Hvis du derimod ikke er decideret spinkel af bygning, så er dette proteinpulver nok ikke det helt rette for dig, da indeholdet af kulhydrater er højt.

Du bør indtage dit Optimum Nutrition Serious Mass efter og før træning såvel som et mellemmåltid. Der er proteiner fra rigtig mange forskellige proteinkilder i dette proteinpulver. Det betyder også, at du får op til flere gavnlige egenskaber i ét produkt. Optimum Nutrition har også tilsat vitaminer, så din krop får dækket sit behov – hvis du ønsker et endnu højere indtag af protein, så bør du blande dette proteinpulver med et andet proteinpulver, der har et større proteinindhold. Du bør drikke cirka en halv portion af Optimum Serious Mass 45-30 minutter før din træning, og drik så igen en halv til en hel portion efter din træning. Brug også gerne Serious Mass som et mellemmåltid, hvis du har rigtig svært ved at tage på.

ESN Elite Pro Complet – 1 kg

Hvis du leder efter et proteinpulver, der er fremstillet enten her i landet eller som minimum i ét af vores nabolande, så bør du se nærmere på Elite Pro Complex, da det ligesom alle andre proteinprodukter fra ESN er fremstillet i Tyskland. Der er tale om et proteinpulver af rigtig høj kvalitet og med et højt indhold af protein. Elite Pro Complex indeholder en hel række af forskellige typer af protein, hvilket blandt andet inkluderer både æggeprotein, kasein og valleprotein. Æggeproteiner udgør cirka 25% af blandingen, mens cirka 60% af blandingen er kasein og de resterende 15% er almindelig valleprotein. I og med, at fordelingen er så forskelligartet, så vil du dermed også kunne give din krop proteiner i rigtig mange timer efter du har indtaget det respektive proteinpulver.

ESN er bestemt hvad der må siges at være en både anerkendt og højt respekteret producent af forskellige former for proteinprodukter, men det er i særdeleshed deres proteinpulver, de er kendt for. Producenten har brug en række råvarer af den absolut bedste kvalitet, som der er blevet rigtig lang tid på at udvælge og er desuden også udarbejdet efter de absolut højeste standarder i Tyskland. Med Elite Pro Complex fra ESN giver du dine muskler næring i rigtig mange timer, som musklerne kan bruge til at vedligeholde og opbygge fedtfri muskelmasse. Derfor er det også et rigtig godt supplement til f.eks. et mellemmåltid eller derimod som aftenprotein – det er op til dig selv, om du vælger det som aftenprotein eller mellemmåltid, men det bør dog også drikkes efter træning.

Dette proteinpulver har desuden også et rigtigt stort indhold af både BCAA aminosyrer såvel som glutamin, som begge dele er meget vigtige ingredienser i et proteinpulver. Hvis du vælger Elite Pro Complex som dit proteinpulver, så skal du blandet mellem en og to scoops med 400 ml. vand, hvorefter du skal drikke det efter en træningssession og, som nævnt ovenfor, så bør du også indtage Elite Pro Complex fra ESN som enten et mellemmåltid i løbet af dagen eller derimod som et mindre skud aftenprotein. Med dette proteinpulver får du muligheden for at opbygge en masse styrke og muskelmasse, og du er sikker på, at du ikke ender med at komme i proteinunderskud, så du ikke går glip af en stor mængde muskelvækst ved at være i proteinunderskud.

Cutler Nutrition Total Protein – 2 kg

Det er de færreste, der ikke kender til Jay Cutler. Han kan bryste sig af at være 4 gange Mr. Olympia, og for at opnå de flotte placeringer har han naturligvis også indtaget store mængder af proteinpulver – og derfor har han bestemt også det bedste grundlag for at vide, hvad der virker og hvad der ikke virker. Den erfaring har han overført til sit eget proteinprodukt, som han kalder for Cutler Nutrition Total Protein, som er et proteinpulver af den absolut højeste kvalitet. Du får intet mindre end 22 gram protein pr. servering, og vigtigst af alt, så er det naturligvis protein af en god kvalitet. Endvidere, så har Total Protein et lavt indhold af både kulhydrat og fedt samtidig med, at det har en rigtig lækker smag.

Hvis der er ét næringsstof som absolut alle atleter og bodybuildere skal have, så er det naturligvis protein. Proteiner er byggestenene og fundamentet for hele dit muskelvæv, så derfor vil din krop heller ikke være i stand til at opbygge mere muskelmasse uden protein. Der findes mange forskellige former for protein, men én af de mest effektive former for protein er det såkaldte valleprotein, som er effektiv i forbindelse med opbygning af fedtfri muskelmasse. Med Total Protein fra Cutler Nutrition får du hvad du skal have for at opbygge fedtfri muskelmasse, da dette proteinpulver indeholder både valleprotein koncentrat, mælkeprotein koncentrat, valleprotein isolat og mælkeprotein isolat, der alle er rigtig vigtige i forbindelse med opbygning af og restitution af dine muskler – derfor er det et ideelt proteinpulver for dig, der vil opbygge mere muskelmasse.

Dette produkt er til dig, der ønsker et velsmagende proteinpulver af rigtig høj kvalitet, som er effektiv i forbindelse med opbygning af fedtfri muskelmasse. Hvis du vælger Total Protein fra Cutler Nutrition som dit proteinpulver, så skal du blande 1 scoop Total Protein med cirka 200 ml. vand og indtage det direkte efter træning. Du kan dog med fordel også vælge at indtage produktet i løbet af dagen, da dette kan være med til at øge din restituering og det kan hjælpe dig til at opbygge endnu mere muskelmasse – og det er jo trods alt det, du træner for at opbygge! Total Protein fra Cutler Nutrition er et rigtig godt proteinpulver, der er ideelt for dig, der gerne vil have opbygget større muskelmasse og gerne vil have trimmet kroppen.

ESN Tasty Whey – 1 kg

ESN Tasty Whey er et proteinpulver, der på mange måder minder om det ovenstående. Det er dog ikke fremstillet her i Danmark, men derimod i vores naboland Tyskland. Det er et proteinprodukt, der er bestående af filtreret valleprotein koncentrat af en rigtig høj kvalitet. I og med, at der er tale om whey proteinpulver, så er du naturligvis også garanteret et højt indhold af BCAA aminosyrer samt glutamin, som altid vil være at finde i 100% whey. Hvis du vælger at investere i en pose med ESN Tasty Whey, så skal du ikke være bange for, at det bliver bøvlet for dig at opløse, for det er derimod rigtig nemt at få opløst i både vand, mælk og juice – og så har det oven i købet også en rigtig god og naturlig smag.

Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at ESN med dette produkt har formået at skabe et rigtig lækkert proteinpulver af rent valleprotein koncentrat. Der er – som nævnt ovenfor – tale om 100% Whey, hvorfor alle ingredienser også er udvalgt fra de absolut bedste råvareproducenter hele verden over. Producenten lægger en særdeles stor vægt på, at de råvarer, der bliver brugt i forbindelse med fremstilling af ESN Tasty Whey er af højeste og absolut reneste kvalitet, for på den måde at kunne sikre det bedste tænkelige produkter til sine kunder. Det er også derfor, at Tasty Whey fra ESN kan bryste sig af, at være et både godt og naturligt proteinpulver, som du enten kan indtage efter en træningssession eller derimod som et mellemmåltid – alt efter hvad du selv foretrækker.

Med dette lækre proteinpulver fra ESN vil du være helt sikker på, at du får den helt rette mængde af BCAA aminosyrer såvel som glutamin, der er med til at hjælpe med en meget hurtigere restituering og ligeledes også hjælper med at holde holde på din muskelmasse. Ikke nok med det, så bidrager ESN Tasty Whey også med at opbygge en fedtfri muskelmasse. Det er ganske simpelt at tage ESN Tasty Whey i brug; du skal blot blande 1 scoop op med enten 300 ml. vand eller mælk – det er helt op til dig selv, hvad du vælger her, da det udelukkende er et valg, der har med dine personlige præferencer at gøre. Ønsker du at opnå optimale resultater, så bør du tage tre serveringer per dag.
proteinpulver test

Hvad er protein?

Protein stammer fra græsk og betyder “allervigtigst”. Protein danner nemlig grundlaget for alt liv. Det betyder også, at hvis du vælger at suge alt vandet ud af en slank og veltrænet krop, så vil over 50% af det, der er tilbage være protein. Den genetiske struktur af hver celle i din krop er bestående af protein. Både dine muskler, din hjerne, din hud såvel som den hæmoglobin, der transporterer ilt rundt i din krop er af protein. Med andre ord, så kontrolleres hver enkelt kropsfunktion, hvilket inkluderer alt lige fra et simpelt blink med øjet til en større og mere krævende sportspræstation af tusindvis af forskellige enzymer – og alle enzymer er proteiner. Mere end 98% af molekylerne i din krop fornys hvert år – og herunder også muskler.

Du skal dog være klar over, at i modsætning til både fedt og kulhydrater, så har din krop ikke nogle proteinreserver, som den kan tære på, hvis du ikke indtager nok protein. Din krop bliver genopbygget dag for dag udelukkende på basis af den protein, du indtager i løbet af en dag. Det betyder naturligvis også, at hvis ikke du sørger for at indtage fornuftig mad, der kan give dig det nødvendige indtag af proteiner, så vil du ende med en “skraldekrop”. Både det protein, der er at finde i dine fødevarer og i din krop består af små molekyler, som kaldes for aminosyrer. På lige fod med at alfabetet kan kombineres til mange tusindevis af ord, så vil du også kunne kombinere aminosyrer på et utal af måder og danne et væld af forskellige former for proteiner.

Kroppen kan danne 21 af disse aminosyrer, men den kan ikke danne de yderligere 9 aminosyrer, som i daglig tale kaldes for de essentielle aminosyrer. Det er nemlig de aminosyrer, som du tilfører din krop via den mad, du spiser. I dag er det faktisk de færreste mennesker, der spiser den mad, som kroppen er blevet skabt til at leve af. De fleste fødevarer er nemlig blevet forarbejdet for at få længere holdbarhed og det betyder også, at mange af dem er ernæringsmæssigt døde, fordi de kun indeholder meget få næringsstoffer. Ofte er fødevarerne også fyldt med simple kulhydrater, for meget af de forkerte fedstoffer og – desværre – også for få af de essentielle fedtsyrer såvel som for få fibre.

Endvidere, så er der også mange mennesker, der er kronisk dehydrerede fordi de enten ikke indtager nok vand eller fordi de indtager de forkerte drikkevarer. Alt dette er med til at gøre, at de færreste ikke får nok protein på dagligt basis.

Hvad er Whey proteinpulver?

Når der er tale om Whey- eller valle proteinpulver, så bliver der i virkligheden refereret til et langt mere komplekst produkt end hvad det umiddelbart lyder som om. Det er nemlig et meget komplekst produkt, der er blevet sammensat af både protein, laktose, fedt og mineraler. Protein er selvfølgelig den mest kendte komponent i valle og er skabt af mange mindre bestanddele, hvilket blandt andet inkludere alpha-lactalbumin, immunoglobuliner (IgG), beta-lactoglobulin, glycomacropeptider, bovine serum albumin (BSA) såvel som mindre peptider som både lactoperoxidaser, lysozym samt lactoferrin. Hvert enkelt af de næringsstoffer, der er at finde i valle har sin egne og helt unikke ernæringsmæssige egenskaber, der tilsammen er med til at skabe det, som vi (i hvert fald langt de fleste mennesker) i dag blot kender under navnet protein.

Valle har faktisk en rigtig lang historie, der kan spores helt tilbage til Hippocrates, der i dag betragtes som “Medicinens Fader”, som var en græsk læge fra det 5. århundrede f.v.t. Han har blandt andet udtalt af kroppen har en indre tilpasningsevne eller en form for helbredende kraft, og for at styrke denne helbredende kraft ordinerede han flydende valle til sine patienter. Dengang var der dog tale om rent og naturligt valle, der hverken havde været udsat for forarbejdning eller andet. Her var der tale om en valle, der var biologisk aktiv og som havde en lang række helbredsmæssige egenskaber. I dag forholder det sig dog anderledes, da 99.9% af alle Whey protein produkter, der kan købes i dag, stammer fra forarbejdet mælk og ost.

Proteinholdigt pulver findes i mange forskellige smagsvarianter

Der er generelt mulighed for at finde et hav af forskelligeartede former for proteinpulver. Der er et hav af forskellige producenter af dette produkt – og samtidig er der også rigtig mange forskellige smagsvarianter at finde. Blandt andet er der rig mulighed for at finde alt lige fra proteinpulver med jordbærsmag til varianter med smag af chokolade, vanilje, banan samt flere andre forskellige varianter. Med andre ord kan du være helt sikker på, at uanset hvad det helt konkret er for en type af proteinpulver, som du gerne vil have fat på, vil mulighederne for at finde den rette variant til netop dit behov være rigtig god!

proteinpulver test

Proteinpulver test –  Mange penge kan spares ved at købe kosttilskud online

Efter at have undersøgt markedet grundigt i forbindelse med vores proteinpulver test kan vi konstatere, at der kan være stor prismæssig forskel på forskellige typer af proteinpulver. Hvis man skal sikre sig de bedste priser på proteinpulver, så er der slet ingen tvivl om, at det bestemt kan være en rigtig god idé, at man sørger for at få gjort sit køb af proteinpulver via nettet. Dette vil nemlig kunne være medvirkende til at sikre, at man opnår de bedste priser. Langt de fleste fysiske butikker har generelt set priser på proteinpulver, der er væsentligt højere end de priser, der er mulighed for at finde på nettet, og det er også derfor, at langt de fleste danskere gør deres køb af proteinpulver online, således de har mulighed for at finde et stort udvalg – og samtidig spare en del penge.

Læs også: Derfor bør du overveje brug af proteinpulver.

Vi håber, at vores proteinpulver test kunne hjælpe dig på rette spor i forbindelse med dit køb af proteinpulver!

Del.

Tilføj en kommentar