Det måske bedste pulsbælte med bluetooth – Polar H10

0

Indhold på side:

Polar er en af ​​de førende producenter, når det kommer til bulsbælter, pulsmålere og fitnesstrackere. I denne artikel vil vi gerne introducere dig til Polar H10 pulsbæltet. Vi har testet bæltet i brug, så vi kan give dig en god fornemmelse af, om det er dette pulsbælte, du skal investere i.

Hvad kan Polar H10?

Med Polar H10 kan du præcist måle din puls under og efter træning. To elektroder og en intelligent målealgoritme sikrer, at pulssensoren leverer meget præcise data. H10 transmitterer data i realtid og trådløst til træningsenheder som fx din smartphone, dit Polar Watch, din cykelcomputer eller dit GoPro actionkamera. Brystremmen bruger Bluetooth 4.0, ANT+ og 5 kHz (GymLink) som basis for transmission. På grund af denne række af grænseflader er den kompatibel med et stort antal enheder. Polar H10 kan endda oprette 2 Bluetooth-forbindelser på samme tid. Derudover er den i stand til at optage og gemme data. Den er vandtæt ned til 30 m dybde og er derfor også velegnet til svømmetræning.

Udpakning

Polar H10 brystremmen kommer i en praktisk æske. Senderen er fastgjort inde i kassen og ligger stabilt og sikkert.

Æsken indeholder senderen, bæltet samt korte instruktioner på 16 sprog, inklusive illustrationer, og produktinformation, også på 16 sprog.

Bæltet

Polar Pro brystremmen fås som udgangspunkt i to størrelser: XS-S og M-XXL. Vi valgte M-XXL varianten til vores test. Størrelsen justeres med et stabilt metalspænde. Varianten vi valgte føltes meget komfortabel og var nem at justeres. Ved at spænde båndet en gang og derefter strække det lidt, fik vi mindst 120 cm.

Bæltemateriale

Bæltet er lavet i et stabilt og samtidig elastisk tekstilmateriale med pæne sømme. Derudover føles materialet meget behageligt på huden. Polar anbefaler at skylle remmen under rindende vand efter brug og lade den lufttørre, så målefunktionen og elasticiteten ikke forringes over tid.

Endelig er der midt på indersiden af ​​bæltet elektroderne, som garanterer høj målenøjagtighed: sensoroverfladen strækker sig over hele brystområdet, som det ses på billedet herunder. Det er behageligt fladt og forbundet i niveau med tekstilet.

Samlet set vurderer vi bærekomforten på Polar H10 som høj. Den sidder tæt og er meget behagelig. Selv efter 30 minutters træning på crosstraineren var bæltet behageligt og behøvede ikke at blive justeret. Lodrette strimler med små silikoneknopper fastgjort på indersiden af ​​selen sørger for, at remmen forbliver solidt på plads.

Lukningen

Den kan nemt åbnes og lukkes clip-lukning og samtidig er den superstærk, så den ikke går op af sig selv. Andre brystremme kan åbne sig ved bevægelse under træning. Dette kan vi ikke forestille os med Polar H10 pulsbælte. Selv når vi drejede overkroppen og lavede hurtige bevægelser, forblev positionen uændret.

Polar H10 senderen

Med 34 x 65 x 10 mm er senderen behagelig kompakt og frem for alt meget flad. I mange tilfælde har du remmen under tøjet, så den smalle senderenhed er bestemt en fordel. Fastgørelsen til bæltet udføres med 2 trykknapper. Det faktum, at senderen overhovedet kan løsnes fra bæltet, er nyttigt til vedligeholdelsen og gør det også muligt at udskifte bæltet.

Der er et batterirum på bagsiden af ​​senderen. For at åbne skal du bruge en slags hjælpeværktøj til at lirke klappen op. Der må selvfølgelig ikke komme vand ind i senderen. Ifølge producenten skal CR2025-batteriet garantere en driftstid på op til 400 timer.

Polar H10 pulsbælte i test

Til testen sluttede vi Polar H10 pulsbælte én gang til en smartphone og én gang til en crosstrainer. Når du tager den på, kan vi i øvrigt anbefale at sætte bæltet komfortabelt fast, og altså hverken for løst eller for stramt. Når det sdder godt, kan du montere senderen. Som du nemt kan se på billedet, kan du teoretisk set montere senderenheden inden du binder den. Du bør fugte sensoroverfladen med vand på forhånd, da dette forbedrer kontakten mellem elektroderne og huden.

Forbindelse med smartphone

Polar H10 pulsbælte er kompatibel med mange fitness-apps som Strava, Trainingpeaks eller Komoot. I vores test brugte vi Polar Flow-appen, som producenten leverer gratis til iOS og Android. Polar Beat-appen kan også parres med brystremmen. Forbindelsen til smartphonen etableres via Bluetooth.

I Polar Flow-appen kan du vælge den rigtige sport fra en lang liste af sportsgrene i træningssektionen. Da vi brugte cardiostrong FX90 Touch til testtræningen, valgte vi crosstrainer på listen og i næste trin oprette forbindelse til Polar H10 under træningsindstillinger. Brystbæltet blev genkendt, så snart senderenheden havde registreret data.

Efter at have startet træningen, kunne vi spore de live træningsværdier rigtig fint uden forstyrrelser. Polar Flow-appen giver dig derefter mulighed for at gemme dine træningsdata, så du til enhver tid kan få adgang til dem og evaluere dem. Derudover giver appen dig mulighed for at slukke for individuelle grænseflader på H10 og opdatere firmwaren.

Tilslutning til træningsenheden

Som nævnt ovenfor brugte vi cardiostrong FX90 Touch til testen. Denne crosstrainer har et 5 kHz interface. Forbindelsen mellem træningsapparatet og brystremmen etableres automatisk, så snart begge apparater er i drift og inden for rækkevidde. Det betyder, at du allerede skal have taget H10 på, for at træningscomputeren kan modtage signal.

Træningscomputeren på FX90 tilbyder adskillige træningsmuligheder, herunder pulsstyret træning. En træningskontrol, der er baseret på din puls, giver mange fordele og kan gøre din træning ekstra effektiv. Hvis du vælger denne træningsmetode, vil du drage fordel af de præcise måleresultater fra H10.

Den aktuelle puls vises til venstre i displayets midterfelt, og derover den værdi, der skal sigtes efter. Nedenfor foran træningscomputeren kan du i øvrigt se håndpulssensorerne, som nu er standard på de fleste træningsapparater af høj kvalitet. Med brystremmen får du ikke kun mere præcise værdier, men har også friheden ved ikke konstant at skulle holde på pulssensorerne under træning.

Konklusion

Vi har haft store forventninger til dette Polar pulsbælte. Da vi skulle teste det, var vi især særligt opmærksom på tre punkter: Bærekomfort, pasform og tilslutningsmuligheder. Polar H10 skinner i alle tre kategorier og giver desuden praktiske funktioner såsom intern hukommelse eller mulighed for samtidige Bluetooth-forbindelser og selvfølgelig den præcise måleteknologi med EKG-præcise værdier.

Et punkt, som også kunne have været rigtig interessant at teste, ville være brugen i vand, hvor bæltet også kan registrere ens træningsdata.

Dog er vi sikre på, at pulsbæltet også ville have performet ligeså godt under vand, som vi har oplevet det i vores test.

Er du interesseret i at købe Polar H10 pulsbæltet, kan du finde det lige her.

Kunne du tænke dig at læse mere om hjemmetræning og udstyr til dette, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar