Motionsmaskiner – Find de bedste motionsmaskiner her

0

Indhold på side:

Der findes rigtig mange motionsmaskiner på det danske marked. Både træningsmaskiner, der bedst kan kategoriseres som styrketræningsmaskiner samt modeller, der bedre falder ind under kategorien motionsmaskiner. Det er ikke alle af disse maskiner, der er velegnet til at have stående derhjemme, men der findes dog et bredt spektrum af forskellige former for træningsmaskiner, du sagtens vil kunne have stående og gøre brug af i det private. I denne artikel, vil vi tage et nærmere kig på de forskellige træningsmaskiner til hjemmet, som du både kan have stående og bruge i hjemmet. Én af de helt særlige fordele ved at have én eller flere træningsmaskiner til rådighed i eget hjem er, at du hverken skal bekymre dig for, om der er fyldt i fitnesscenteret eller om vejret er for dårligt til din løbetur, når du kommer hjem fra arbejde.

Find den rigtige maskine til dit behov

Det danske marked byder på et væld af forskellige træningsmaskiner, hvorfor du naturligvis nemt kan finde én eller flere typer af maskiner, der appellerer til dig og til den træning, du ønsker at holde ved lige. Det er selvfølgelig ikke alle disse maskiner, der vil være relevante for dig og din træning. Glæd dig i stedet over, at udvalget er så stort og differentieret, for det betyder lige netop, at du vil kunne finde en maskine, der stemmer perfekt overens med både dine krav, præferencer og naturligvis også dit budget. I denne artikel finder du en lang række forskellige træningsmaskiner, der kan bruges til forskellige typer af træning, og som dermed appellerer til forskellige personer. Du vil med denne artikel derfor nemt kunne finde en træningsmaskine, der er perfekt til netop dig.

Løbebånd

Hvis du har gået med overvejelserne om at anskaffe dig en træningsmaskine, så har du med stor sandsynlighed også overvejet, hvorvidt skal være et løbebånd eller ej. Det er ganske naturligt, for det er – uden tvivl – de mange løbebånd, der er de mest almindelige trænings- og motionsmaskiner på det danske marked. Langt de fleste danskere ender med at investere i lige netop sådan en maskine. Den eneste anden type motionsmaskine, der er på lige fod med løbebånd i forhold til udbredelse og popularitet er motionscykler. Hvis du dog har bestemt dig for, at din træningsmaskine skal være et løbebånd, så skal du læse med nedenfor, hvor du bliver præsenteret for en række spændende løbebånd fra flere forskellige producenter. Det betyder, at du med garanti vil kunne finde et passende løbebånd nedenfor, hvad end du er nybegynder og gerne vil igang med at motionere eller du derimod er garvet motionsløber, der blot ønsker et alternativ til de danske landeveje.

Taurus T9.5 – BEDST I TEST!

Taurus T9.5 er et relativt nyt løbebånd fra tyske Taurus, der er kendt i store dele af verden for at fremstille løbebånd, der er af uovertruffen kvalitet. Mærket kan desuden bryste sig af at have vundet rigtig mange priser for deres forskellige modeller og T9.5 er selvfølgelig ingen undtagelse. Modellen har nemlig fået en score på hele 90.3 % i det store tyske testmagazin ETM, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel af rang. Taurus T9.5 er et løbebånd, der befinder sig i den øvre del af mellemklassen (set i forhold til prisen), og er udstyret med en 3 hestekræfters DC-motor. Modellen har desuden en stor løbeflade, der måler hele 55 cm x 152 cm, hvorfor du har rigtig god plads at løbe på. Du behøver derfor ikke at være bange for at træde forkert eller falde af løbebåndet, men kan i stedet vende din fulde opmærksomhed mod dine træningsmål og det at opnå en effektiv træning på løbebåndet.

Taurus T9.5 er blevet udstyret med det meget anerkendte og populære EAS-dæmpningssystem, som står for Elastic Antischock System, som sørger for at mindske belastningen kraftigt i både knæ, led og muskler i forhold til, hvad du ellers ville opleve, hvis du løb på asfalt, grusvej eller lignende. Det selvsamme dæmpningssystem er også med til at give dig et lavere støjniveau, hvorfor det ikke bliver noget problem for dig at tage en halv eller en time på dit T9.5 løbebånd, mens familien ligger og sover. Modellen har derudover et stort display, der er let at navigere rundt på og som tydeligt viser informationer, der er relevant for din træningssession. Bl.a. hastighed, tid, distance, stigning, puls og kalorieforbrug. Der er både genvejstaster på selve konsollen og på håndtagene, så du nemt kan justere hastighed og stigning, selv under intensive træningssessioner.

Alle og enhver, der tidligere har løbetrænet eller ejet et løbebånd ved godt, at det kan være svært at finde motivationen til at løbe gentagne gange om ugen. Ved at investere i et løbebånd som Taurus T9.5, så får du også nemmere ved at holde motivationen oppe, da du blandt andet kan gøre brug af de 12 forskellige programmer, der er forudindstillet på løbebåndets konsol. 1 af dem er et pulsprogramm, 4 af dem er brugerdefinerede og de resterende 7 byder på afvekslende løbeprogrammer, som giver dig masser af udfordring.

Motionscykel

Som nævnt længere oppe i denne artikel, så er der ikke mange motionsmaskiner, der kan konkurrere med de populære løbebånd, når det kommer til at være danskernes favorit. Der er dog én maskine, der kan og det er motionscyklen. Der er mange gode grunde til, hvorfor det lige netop er disse to typer af motionsmaskiner, som er de foretrukne træningsmaskiner blandt danskerne. Det handler især om, at langt de fleste danskere blot ønsker sig en maskine, som er nem at have med at gøre, og som giver dem muligheden for at komme godt i gang med deres træning eller blot holde deres nuværende træning ved lige. Med en motionscykel kræver det blot, at du indstiller sædet til at have en god højde, hvorefter du kan indstille intensiten og sætte i gang – andet kræver det reelt set ikke at dyrke motion på en motionscykel.

cardiostrong BX30

Denne motionscykel passer rigtig godt til dig, der gerne vil have en billig motionscykel, men som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Det er en motionscykel, der passer rigtig godt til dig, der har ambitioner med din træning, og som ønsker at kunne bruge en række forskellige træningsprogrammer. Endvidere, skal det nævnes, at cardiostrong BX30 er blevet kåret som testvinder i Tysklands største fitnessmagasin Fit For Fun, der har lavet en udførlig og grundig test af en lang række af forskellige motionscykler. Med andre ord, så er der mulighed for at anskaffe sig en billig motionscykel, der byder på et væld af træningsmuligheder. Samtidig er du også garanteret, at den har en rigtig lang levetid og generelt en god holdbarhed, idet rammekonstruktion er yderst robust konstrueret, specielt når man tager den ret gode pris i betragtning.

cardiostrong BX30 er desuden udstyret med et regulerbart styr såvel som et lavt af- og påstignigsfelt, der er med til at gøre det nemt for dig at stige af og på din motionscykel. Modellen er desuden udstyret med svinghjul på 9 kg, hvilket giver dig et både jævnt og godt tråd, som gør det ekstra behageligt for dig at træde i pedalerne på cyklen.

cardiostrong BX30 har i øvrigt elektronisk justerbar magnetmodstand med intet mindre end 32 forskellige niveauer. Derudover bliver den leveret med hele 19 forskellige træningsprogrammer, der kan være med til at gøre din træning mere afvekslende og motiverende. Modellen bliver desuden leveret med transporthjul på de forreste fødder, der ganske enkelt aktiveres ved at vippe cyklen forover. Du kan således let flytte rundt med cyklen, hvis du f.eks. vil trille den hen foran fjernsynet i stuen, når du skal bruge den og væk igen bagefter. Den har desuden pulsmåler i håndtagene, og når dine håndflader har kontakt med pulsmåleren vil din puls blive vist på displayet umiddelbart efter.

cardiostrong BX70i – BEDST I TEST!

cardiostrong BX70i er brandets topmodel til hjemmetræning og er skabt til dig, der gerne vil have en rigtig kvalitetscykel til en fair pris. Cyklen er udstyret med magnetisk modstand, der kan indstilles i intet mindre end 32 forskellige niveauer. Denne model er således oplagt til intensiv og effektiv træning med høj modstand, hvilket det tunge svinghjul på cyklen hjælper dig med at opnå. Den er desuden blevet udstyret med et stort og meget letlæseligt display med en lang række af funktioner. Herunder bl.a. 18 træningsprogrammer, der allerede er programmeret samt muligheden for at lave dit helt eget træningsprogram. Dette er uden tvivl noget, der kan være med til at gøre din træning mere spændende og motiverende.

Hvis du er typen, der foretrækker at kunne holde øje med diverse former for relevant information, når du motionerer på din motionscykel, bliver du formentlig glad for at vide, at du kan følge med i en masse træningsdata. Fx hastighed, distance, kalorieforbrug og lignende. Og så har du mulighed for at følge med i din puls under din træning, da denne model også har pulsmåling i håndtagene. Det er noget, du kan bruge til enten at køre et pulsstyret program eller lave en konditionstest, der tager udgangspunkt i din hvilepuls umiddelbart efter dit træningspas. Hvis du i stedet foretrækker at cykle med et pulsbælte, så er det også en mulighed, men det er dog et, der skal tilkøbes seperat.

derudover kommer denne motionscykel med indbyggede transporthjul, der både gør det nemt og enkelt at flytte maskinen rundt. Dette er fx rart, hvis du gerne vil have den til at stå foran TV’et inde i stuen, når du gør brug af den. Transporthjulene gør desuden cyklen nem at gemme væk, når den ikke er i brug.

cardiostrong BX70i har bluetooth, hvilket betyder, at du kan forbinde cyklen til diverse apps på din smartphone eller tablet. Dette gælder f.eks. også gratis appen iConsole+, som giver dig mulighed for at køre rigtige ruter, hvor modstanden indstilles automatisk efter rutens forløb. Og imens du kører ruterne, ser du billeder fra Google Streetview i realtime på din smartphone eller tablet efterhånden, som du avancerer på strækningen.

Romaskiner

Der er rigtig mange danskere, der er glade for romaskiner i stedet for f.eks. løbebånd eller motionscykler. Det er der selvfølgelig flere gode grunde til. Det er en maskine, der kan bruges til at træne hele kroppen under blot én træningssession. Det betyder, at du dermed kan nøjes med at træne på din romaskine to til tre gange om ugen og samtidig være sikker på, at du får trænet og tonet hele kroppen. Samtidig kan du være sikker på, at du kommer til at forbrænde minimum lige så mange kalorier, som på andre motionsmaskiner, hvis ikke flere. Nedenfor finder du en række spændende romaskiner, der kan bruges i eget hjem, hvorfor du med nemhed kan finde en model, der er lige noget for dig.

Taurus RX7 – BEDST I TEST!

Taurus RX7 er en rigtig lækker romaskine, der passer til stort set alle personer, hvad enten man er nybegynder og aldrig har prøvet kræfter med en romaskine før eller man derimod for længst har dedikeret sin træningsmæssige kærlighed til romaskinerne. Det er en romaskine med en fysisk størrelse, der er tilpasset til det skandinaviske marked. Derfor vil du kunne finde dig rigtig godt til rette i maskinen, uanset om du er høj eller lav. Selve glideskinnen på denne romaskine er blevet fremstillet i aluminium, hvilket ikke blot er med til at give maskinen et ekstra elegant visuelt touch. Samtidig sikrer det, at du kommer til at opleve støjsvag drift og komfortable bevægelser. Begge parametre er bestemt at foretrække til hjemmetræning.

I takt med, at du træner mere og mere på din romaskine, vil det være vigtigt, at du kan indstille magnetmodstanden, så du bliver ved med at få udfordring. Dette er særdeles nemt på Taurus RX7, idet det hele fungerer 100 % elektronisk. Du har således mulighed for at skrue op eller ned for modstanden på selve displayet eller via genvejstaterne på selve grebet, hvilket betyder, at du ikke behøver at afbryde træningen eller gå ned i tempo for at justere modstanden. Taurus RX7 har desuden en overskuelig og letlæselig konsol, der er blevet udstyret med intet mindre end 26 forskellige træningsprogrammer. Du har derfor rig mulighed for afvekslende og udfordrende træning, og du kan bl.a. vælge mellem pace, race, interval, puls, watt og brugerdefinerede programmer.

Hos Taurus har de valgt at udstyre deres RX7-model med en række motiverende funktioner foruden de 26 træningsprogrammer, som skal gøre det nemmere for dig at opretholde motivationen til at træne på romaskinen. F.eks er denne model blevet udstyret med en trådløs pulsmodtager, der gør det muligt for dig at opnå fuld kontrol over din træningsintensitet. Du skal dog være opmærksom på, at du kun har mulighed for at følge med i din puls, hvis du træner med et ukodet pulsbælte. Som en ekstra bonus kan du folde maskinen sammen, så det er nemmere at finde plads til den i hjemmet, når du ikke bruger den.

cardiostrong RX50

cardiostrong RX50 er en romaskine fra cardiostrong, der ikke blot er af rigtig høj kvalitet, men som også er blevet produceret med særlig fokus på hjemmetræning. Den er blevet skabt med en kombination af magnetisk modstand og luftmodstand, der giver dig et glimrende træk samt en jævn og glidende bevægelse med høj komfort. Du er således garanteret en både givende og særdeles effektiv træning hver eneste gang, du gør brug af denne romaskine. Ikke nok med det, så får du oven i købet også et baggrundsbelyst display, hvor du har mulighed for både at følge med i en lang række relevante informationer omkring din træning. Konsollen byder desuden på hele 28 træningsprogrammer, som giver dig masser af træningsmuligheder i forhold til udfordring og variation. Ved at have afveksling i din træning, så er det også meget nemmere for dig at blive ved med at holde motivationen oppe for at træne på din romaskine. I forhold til programudvalget, så kan du vælge mellem forudindstillede programmer, puls- og watt-træning eller lave dit helt eget brugerdefinerede program.

En anden fordel ved cardiostrong RX50 er, at du kan folde maskinen sammen og dermed spare plads, når du ikke bruger den. Derudover er denne model udstyret med transporthjul, så du let kan flytte den rundt efter behov. RX50 har desuden en forholdsvis kort skinne, hvilket gør den ideel til dig, der ikke har ubegrænset plads i din bolig til fitnessudstyr. Maskinen har i øvrigt en fornuftig siddehøjde, der gør det nemt at komme af og på maskinen.

Crosstrainere

En crosstrainer er en rigtig god træningsmaskine, der kan bruges som en såkaldt all-round-maskine, hvor du både gør brug af og styrker hele kroppen. Crosstraineren er desuden en maskine, der hører til familien af kredsløbsmaskiner, der selvfølgelig – som navnet også kraftigt antyder – kan give dig muligheden for at lave såkaldt kredsløbstræning. Dette er faktisk noget af det absolut bedste, du kan gøre for din krop, uanset om du har intentioner om at skulle tabe nogle af de overflødige kilo, om du gerne vil styrke din kondition, eller du derimod har intentioner om at skulle opbygge muskler. Det har betydet, at der er et væld af danskere, der er vilde med at træne på en crosstrainer, hvorfor det også ofte er lige netop dén type af træningsmaskine, de ender med at købe til deres eget hjem.

cardiostrong EX20

cardiostrong EX20 er en solid og meget driftsikker maskine, der appellerer til langt de fleste personer, der gerne vil i gang med at træne på en crosstrainer derhjemme. Det er nemlig en glimrende begyndermodel for dig, som aldrig har ejet en crosstrainer før eller kun har begrænset erfaring med brug af denne type motionsmaskine. Omvendt får du også rigtig god kvalitet til prisen og masser af funktioner og træningsmuligheder, som kan udfordre de mere erfarne brugere. Med cardiostrong EX20 får du således en model, der sikrer dig masser af givende træningspas i mange år fremover.

cardiostrong EX20 har en skridtlængde, der lyder på 38 cm, hvilket er rigtig fint til dens prisklasse. Og ikke nok med, at der her er tale om en stabil og driftsikker model, så er rammekonstruktionen på EX20 både robust og solid, hvilket underbygges af, at maskinen kan klare en maksimal brugervægt på hele 130 kg. Derudover er modellen udstyret med gode, lange håndtag, som giver dig rigtig gode grebsmuligheder. Endvidere er der indbyggede transporthjul på fronten af cardiostrong EX20, så du nemt og enkelt kan flytte maskinen rundt, hvis det er noget, du får behov for. Det kan f.eks. være, at du godt kan lide at bruge maskinen foran tv’et inde i stuen, men ikke har lyst til, at den skal stå og optage plads derinde, når du ikke gør brug af den.

Maskinen er i øvrigt udstyret med elektronisk magnetmodstand, hvilket betyder, at du har mulighed for at indstille maskinen i intet mindre end 16 forskellige belastningsniveauer. Dette giver dig rig mulighed for at udfordre dig selv og øge din træningsintensitet efterhånden, som din form forbedres. Som mange af de andre crosstrainere på markedet, bliver cardiostrong EX20 leveret med en flot og intuitiv computer, der giver dig adgang til hele 12 faste træningsprogrammer samt muligheden for at lave dit helt eget træningsprogram. Herudover har du både watt- og pulsstyrede programmer til rådighed, hvis du gerne vil gå lidt mere i dybden dine træningspas. Computeren kan desuden lagre brugerdata for op til 4 forskellige personer, så flere i familien kan følge med i sine data. Disse data inkluderer bl.a. tid, distance, hastighed, puls, formtestfunktion, kalorieforbrug, intensiteten målt i watt samt de førnævnte programudvalg.

Taurus X7.1 – BEDST I TEST!

Taurus X7.1 er en kraftig og robust crosstrainer, og er et glimrende køb til dig, der gerne vil have et solidt kvalitetsprodukt til en fordelagtig pris. Taurus er nemlig på ingen måde gået på kompromis med valget af materialer til denne model. Den har bl.a. en massiv stålramme, stabile skinner og særdeles robuste arme. Derudover kan den klare en maksimal brugervægt på hele 120 kg. Herudover har modellen en rigtig fornuftig skridtlængde på 44 cm. Dette sikrer ikke blot en givende og effektiv træning, men er samtidig med til at sikre, at du får en jævn og behagelig skøjtebevægelse, der hverken belaster knæ, hofter eller led.

Selve svinghjulet på Taurus X7.1 har en vægt, der lyder på 12,6 kg og er blevet placeret i den forreste del af crosstraineren. Hvis du vælger en crosstrainer som denne, hvor svinghjulet er placeret i den forreste del af maskinen, får du et ellipseformet tråd. Dette er det absolut tætteste, du kan komme på en almindelig løbebevægelse. En anden ting, som er værd at bemærke er, at X7.1 har et utroligt lavt støjniveau. Dette betyder, at du kan træne på maskinen på alle tider af døgnet uden at forstyrre resten af familien eller dine under-/overboere, hvis du fx bor i lejlighed. For at give dig ekstra motivation og afveksling er denne model desuden blevet udstyret med 12 forskellige træningsprogrammer, som bl.a. inkluderer brugerdefinerede og pulsstyrede programmer.

Som enhver anden moderne crosstrainer, er Taurus X7.1 blevet udstyret med en computer, der viser en lang række spændende data om din træning på det medfølgende LCD-display, der sidder på konsollen. Det er desuden nemt at bruge computeren til f.eks. at ændre på intensiteten på maskinen eller blot følge med i de data, der kan gives omkring din træning. Herunder distance, hastighed, tid, puls og meget andet. Pulsmåling foregår i øvrigt via de indbyggede pulssensorer i håndtagen. Ønsker du derimod en mere nøjagtig pulssmåling anbefales det at investere i et pulsbælte. Dette medfølger dog ikke.

cardiostrong TX50 – BEDST TIL PRISEN!

Her er der tale om et løbebånd, der er udstyret med en lydsvag 3 HK-motor, der egner sig perfekt til både at gå, jogge og løbe i et højere tempo. Det er ganske simpelt at justere på hastigheden, mens du er i løb via genvejstasterne på konsollen og håndtagene. Du kan nå en maksimal hastighed, der lyder på 20 km/t, hvilket naturligvis burde være nok til at udfordre selv den mest garvede løber. Ikke nok med det, så er der også mulighed for at indstille løbebåndet til en stigning på helt op til 15%. Dette kombineret med en høj hastighed, kan give dig en uhyre effektiv træning. Alt dette underbygger desuden, at cardiostrong TX50 er et løbebånd, der kan benyttes af alle personer, uanset om du er garvet motionsløber eller først nu ønsker at igangsætte et træningsforløb på løbebånd.

Med cardiostrong TX50 har desuden glimrende affjedring i løbefladen, hvilket betyder, at du skåner knæ og led betydeligt mere, end hvis du løb på et hårdere underlag som f.eks. asfalt eller grusvej. Den gode affjedring er ideel for dig, der enten har dårlige knæ eller har problemer med ryggen, eftersom det mindsker de stød, der kommer op igennem kroppen. Ydermere, så skal det nævnes, at TX50 er et meget pladsbesparende løbebånd, da du har mulighed for at folde det op, hvis du ønsker at placere det op langs en væg eller lignende, og bruge den ekstra gulvplads til noget andet, når du ikke bruger løbebåndet.

Programudvalget er omfattende på cardiostrongs TX50 og tæller intet mindre end 17 forskellige træningsprogrammer. Heraf er to af dem pulsstyrede og to af dem er brugerdefinerede. Og som vi alle ved, så er afvekslende træning en rigtig god motivationsbooster, som kan hjælpe dig med at holde fast ved dine træningsrutiner og gøre dine pas mere effektive.

Opnå besparelser ved køb af motionsmaskiner online

Hvis du søger en online forhandler af træningsudstyr og motionsmaskiner, som har et bredt udvalg, billige priser samt kvalitetsprodukter, så er det helt bestemt værd at tage et nærmere kig på Fitshops webshop. Fitshop er nemlig forhandler af et væld af forskellige typer af motionsmaskiner i rigtig mange forskellige varianter. Der vil således være ganske gode muligheder for at finde det du søger inden for hjemmetræning derinde og samtidig gøre en rigtig god handel.

Del.

Tilføj en kommentar