Få massage helt gratis hver dag med dine egne massageapparater

0

Indhold på side:

Massage er ofte noget, de fleste bestiller en tid til. Det er for det meste en kostelig affære og noget, der skal sætttes tid af til. Det er behageligt i momentet, men dagen efter massagen, kunne det vel være dejligt, hvis man bare kunne få massage igen og ikke behøver at vente, til man synes det, økonomisk og tidsmæssigt, giver mening at prioritere igen? Det kan du nemt, når du har dit eget massageapparat.

Fordelene ved massage

Du har måske allerede oplevet, at virker afslappende at få massage. Under en massage frigives endorfiner og oxytocin, som gør, at du har det godt. Du oplever mindre stress både fysisk og psykisk, du sover bedre, din kropslige modstandskraft øges og fysiske gener kan endda mindske eller forsvinde helt.

Massage derhjemme

Det er super praktisk at have et massageapparat derhjemme, så du kan få massage, præcis når du vil. Uanset om du har en massagestol eller en massagepude, der er nem at have med, behøver du ikke længere at forlade huset for et øjebliks afslapning.

Det bedste massageudstyr

Massagestol

Ønsker du en massage, hvor hele bagkroppen bliver arbejdet med på én gang, mens du blot kan læne dig tilbage og slappe af, så skal du vælge en massagestol. Massagestole fås i forskellige størrelser og har en masse forskellige funktioner for at imødekomme alles behov for forskellig slags massage.
På billedet ser du Taurus Wellness Massagestol L. En stol, hvor du kan få en omfattende massage hele vejen fra din nakke og ned til dine lægge. Vidunderligt efter en lang dag på arbejde, en træningssession eller bare en dag, hvor du har behov for ekstra afslapning.

.

Massagepistol

Med en massagepistol masserer du ikke kun muskler og bindevæv, men du reducerer også muskelspændinger, fremmer blodcirkulationen og fremskynder regenerering efter træning. Der findes et stort udvalg af forskellige massagepistoler på markedet. Du kan både få massagepistoler med forskellig styrke, forskellige funkter og med forskellige udskiftelige massagehoveder. På den måde, kan du, fra gang til gang, tilpasse massagen præcis til dine ønsker og behov.

.

.

Fodmassage

Der er næsten ikke noget bedre end en omgang fodmassage, når du har en træt og øm fornemmelse i fødderne efter at have stået hele dagen, for eksempel, eller smertefulde fødder efter en lang gåtur. Her kan et fodmassageapparat virkelig gøre underværker. Når du benytter dig af et fodmassageapparat, skal du heller ikke holde om apparatet undervejs, som du skal med fx massagepistolen. Nej, du kan bare tænde for apparatet og stille dine fødder på maskinen, mens du sidder tilbagelænet i sofaen og nyder en afslappende stund.
Det kan du fx med Taurus Wellness Fodmassageapparat. Dette massageapparat har ikke kun en varieret massagefunktion med 6 roterende hoveder, men også en omskiftelig varmefunktion. Du får dermed ekstra afslapning og komfort til dine trætte fødder.

.

Massagebold

En kraftfuld massagebold, ideel til at lindre spændinger i musklerne. I dette tilfælde Theragun Wave Solo Massagebold med stærke vibrationer. Du kan bruge massagebolden til at fremme regenerering, lindre muskelsmerter, men også til at forbedre din mobilitet. Denne Theragun massagebold kan holde strøm i 120 minutter ved kontinuerlig brug og har tre intensitetsniveauer.
Og derudover er den jo bare utrolig nem at have med sig overalt!

Du har altså rig mulighed for at kunne få afslappende massage derhjemme hver eneste dag. Det eneste du skal er at beslutte dig for, hvilken slags massage, du er mest til.

Se også et stort udvalg af lækkert massageudstyr til lave priser lige her.

Er du interesseret i at læse mere om hjemmetræning og afspænding, kan vi anbefale dig at tage et kig på følgende artikler:

Del.

Tilføj en kommentar