Målmandshandsker Test – Her de 5 bedste målmandshandsker

0

Der er ikke meget fodboldudstyr, der er lige så vigtigt for en målmand som et par lækre og gode målmandshandsker, der kan være med til at forbedre de resultater, som man leverer i målet. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at man som målmand sørger for at investere i et par gode målmandshandsker. Du tænker måske, at det er meget vigtigere for dig at finde et par gode fodboldstøvler, inden du begynder at bruge penge på et par målmandshandsker.

Faktum er dog, at det naturligvis er støvlerne, der er det klart vigtigste våben for en markspiller, men for en målmand, så er det derimod langt vigtigere at der er styr på målmandshandskerne, så man ikke blot kan redde de bolde, der sendes mod målet, men samtidig også kan sørge for at holde bolden under kontrol, når man først har grebet den. Der findes heldigvis rigtig mange gode producenter af målmandshandsker og langt de fleste af disse handsker kan desuden også erhverves til en pris, hvor alle kan være med. Du kan derfor sagtens finde et par målmandshandsker, som også bruges af de professionelle målmænd, som eksempelvis Manuel Neuer, Petr Cech, Iker Casillas og Gianluigi Buffon, der er nogle af nutidens absolut bedste og mest prominente målmænd.

Nike – Målmandshandske Premier SGT

Premier SGT er én af de mest prominente målmandshandsker, der er at finde på markedet i øjeblikket. Der er tale om en handske, der er lavet med en pre-kurvet konstruktion, hvilket er med til at sørge for, at de er klar til at gribe bolden, nærmest allerede inden du har fået dem på. Endvidere, så er handsken også blevet udstyret med en 4 mm. tyk Latex, der er med til at give et godt greb i bolden. Det er dog ikke nok for Nike, som vil være helt sikker på, at deres målmandshandsker er de bedste, hvorfor de også er udstyret med deres egen Sipe Grip Technology. Det er en laserbaseret teknologi, der er blevet bevist til at give dig et endnu bedre greb og dermed vil det også blive nemmere for dig at gribe bolden og holde fast på den.

Selve baghånden på Premier SGT er lavet i et meget solidt latex-materiale, der blandt andet er med til at sikre, at du hele tiden er klar til at bokse bolden langt ud af feltet og dermed også væk fra farezonen, hvis der skulle opstå en situation, hvor du ikke har mulighed for at gribe bolden. Endvidere, så giver det også brugeren af handskerne en langt bedre beskyttelse mod diverse former for læsioner. Der er desuden tale om en målmandshandske, der kommer med en fuld lukning og som ligeledes også kan strammes til, så du får et personligt og lækkert fit, hvilket er meget vigtigt for din performance på banen og hvor komfortabelt det er, at have målmandshandskerne på.

LÆS OGSÅ:  Sandsæk Test - 6 populære sandsække på markedet

Adidas – Målmandshandske Predator Zones Pro Manuel Neuer

Som målmand står du tit i en situation, hvor du skal redde dit hold med en spektakulær redning, som du efterfølgende vil blive hædret for. Derfor er det selvfølgelig også meget vigtigt, at du sørger for at have udstyret i orden og det absolut vigtigste er, at have et par målmandshandsker, der kan hjælpe dig med at redde samtlige skud, der bliver sendt afsted mod det mål, som du skal vogte med alle dine kræfter. Hvis du gerne vil være mere sikker i din sag, så bør du tage et nærmere kig på Predator Zones Pro (her er der tale om en version, der er designet efter ønske fra Manuel Neuer, og det er også den handske, han selv bruger), der giver dig de bedste forudsætninger for enten at parere bolden ud af feltet og væk fra farezonen eller derimod gribe bolden og derefter kaste den ud til en medspiller.

Handsken er desuden blevet udstyret med Nova Zone Tech, der er med til at give dig et sikkert greb i bolden og dertil er det også med til at give dig en rigtig god kontrol. Håndfladen på denne handske fra Adidas er lavet i et lækkert latex-materiale, som også er med til at give et øget greb. Ydermere, så er håndfladen også udstyret med et specielt mønster, som giver dig et sømløst touch og en rigtig god komfort. Grunden til, at denne målmandshandske er blevet navngivet Predator Zones er fordi den er lavet med specialdesignede zoner, der sørger for at øge ydeevnen og dermed vil det være nemmere at blive frygtløs i feltet.

Puma – Målmandshandske evoPOWER Super

Her er der tale om den absolut bedste og mest prominente målmandshandske fra Pumas kraftfulde evoPOWER-kollektion. Det er en handske, der er lavet med en håndflade i Pumas helt eget Absorb Grip-latex. Det er en, der er 4 mm. tyk og giver et særdeles uovertruffent greb i bolden – og det gør sig gældende i alt slags vejr. Ydermere, så er handsken udstyret med en fingerspidser med en inderside, der er belagt med et tyndt silikonemateriale, som er med til at sikre, at dine fingre ikke rykker rundt i handsken, hvilket selvfølgelig vil resultere i, at du hele tiden har den bedst mulige kontrol over bolden. Puma har desuden også valgt at lægge Twin Wrap rundt om tommelfingeren, der er den finger, der er mest i kontakt med bolden, hvorfor det er vigtigt at øge grebet for lige netop dén finger.

Selve håndfladen på evoPOWER Super er derudover blevet lavet med meget specielle riller, der følger håndens naturlige anatomi, hvilket giver en maksimal komfort – selv ved længere tids brug. Handsken er desuden lavet med det klassiske Flat Plam-cut, der bliver brugt på rigtig mange målmandshandsker og er med til at give en god komfort og en god rummelighed. Hvis du ikke kender til Fat Plam-cuttet, så betyder det blot, at syningerne er lagt på ydersiden af handsken, så du får den største mulige kontaktflade og samtidig også opnår det højest muligt komfortniveau. Lukningen er lavet med en elastisk meshbandage og med en fuld latex strop, der giver dig den bedst mulige komfort og det bedst tænkelige fit for en målmandshandske.

LÆS OGSÅ:  Cykelhjelm til mountainbike: Alt du skal vide

Select – Målmandshandsker 99 Hand Guard

99 Hand Guard fra Select er en målmandshandske, der er kendetegnet ved, at den ganske enkelt bliver leveret i en kompromisløs kvalitet og samtidig er der også tale om en professionel målmandshandske, der kan bruges til både træning og til kamp. Selve håndfladen på 99 Hand Guard er lavet med Selects eget 3 mm. tykke Soft Contact Latex, der er med til at give dig det bedst mulige greb under alle vejrforhold. Selve håndryggen er lavet med 3 mm. tyk Deep Embossed Soft Latex, der tjener det formål, at den skal skabe en blød og smidig handske, som samtidig har en glimrende beskyttelse. Dertil skal det også nævnes, at ydersiden af fingrene er blevet lavet i et mesh-materiale, hvilket giver den bedst mulige ventilation og ydermere også giver et rigtig godt airflow.

Denne lækre målmandshandske fra Select er desuden også udstyret med Protec-system, der skal sørge for at beskytte både håndryg og fingre på den bedst mulige vis. Endvidere, så kommer den med skinner til forstærkning af fingrene – de er vedlagt løst, så du bestemmer helt og aldeles selv om det er noget, som du gerne vil gøre brug af eller derimod helst gerne vil undgå. Vælger du 99 Hand Guard, så får du også en målmandshandske, der er udstyret med Selects nyudviklede Anatomical Fit System, som sikrer en maksimal komfort og giver dig en optimal pasform. Slutteligt, så vil det indvendige stoflag i handsken også være med til at give dig en ekstra komfort, som nærmest kan betragtes som prikken over i’et – og ikke nok med det, så giver det dig også den bedst mulige mobilitet.

Nike – Målmandshandske Confidence

Confidence-handsken fra Nike er kendetegnet ved at være en lækker målmandshandske, der giver dig et fremragende greb i bolden og samtidig også giver dig en god kontrol over bolden – både når du forsøger at gribe bolden og når du har grebet bolden. Dertil kan du også være helt sikker på, at dette par målmandshandsker vil være med til at sikre, at du har en optimal selvtillid i dine indgreb og du derfor også vil være langt mere frygtindgydende på stregen og i feltet. Handsken er selvfølgelig lavet af latex af højeste kvalitet, som er cirka en tredjedel tykkere end sædvanlige latex-materialer. Mere specifikt, så får du en målmandshandske med hele 6 mm. Latex, hvis du vælger et par Confidence-handsker fra Nike, hvilket ikke blot sikrer en god beskyttelse, men samtidig også en fremragende stødabsorbering. Det skal desuden også nævnes, at latex-materialet fortsætter hele vejen ned ad lukningen, så du har derfor en øget latex-til-bold-kontakt.

Baghånden på Nike Confidence er selvfølgelig også blevet lavet i et stabilt og beskyttende latex-materiale. Det er dog slet ikke det hele, for der er dertil også blevet puttet et ekstra spænde i baghånden, hvilket giver dig muligheden for at justere på hvor “poset” en baghånd, du gerne vil have, så den passer til lige præcis dine krav og behov. Ydermere, så har Nike også valgt at udstyre deres Confidence-handske med deres helte egen ‘Power-Punch Platform’, der er skabt med det formål, at den skal kunne give dig ekstra power og beskyttelse, hvilket særligt kan gå hen og blive aktuelt, hvis du skal bokse en bold langt ud af feltet og væk fra farezonen. Handsken kommer naturligvis også med en velfungerende og lækker justerbar lukning, der giver dig mulighed for at få et personligt fit, som skaber en god komfort og dermed også forbedrer din performance!

LÆS OGSÅ:  Løbebånd Test - 12 populære løbebånd på markedet

Vær ikke nærig og gå ikke på kompromis med kvaliteten

Det er meget vigtigt at understrege, at der ganske enkelt ikke er én eneste form for udstyr eller tilbehør, der er vigtigere for dig som målmand end dine målmandshandsker, hvorfor du selvfølgelig ikke skal være for nærig og dermed heller ikke gå på kompromis med kvaliteten af dine kommende målmandshandsker.

Det eneste du får ud af det er, at du lynhurtigt kommer til at fortryde dit køb af målmandshandsker, men det er dog meget sjældent noget, som du kommer til at fortryde, inden du allerede har gjort brug af dem i forbindelse med en træning eller en kamp og hvis det er tilfældet, så er det desværre allerede for sent at returnere dem og købe nogle andre målmandshandsker i stedet.

Derfor er det meget vigtigt, at du allerede fra start indstiller dig selv på, at dine målmandshandsker er særdeles vigtige og har en stor indflydelse på dine præstationer og din generelle performance, hvorfor du skal sørge for ikke at være for nærig og heller ikke gå på kompromis med kvaliteten af dine målmandshandsker, hvis du ikke lige kan finde nogle, der lever op til dine krav og stemmer overens med dine behov de første fem til ti minutter, hvor du leder efter nye målmandshandsker.

Vælg dine målmandshandsker med udgangspunkt i dine behov

Der er ikke nogen tvivl om, at der er rigtig mange, der vælger deres målmandshandsker med udgangspunkt i, hvilke handsker som de professionelle målmænd gør brug af i øjeblikket, og det er som sådan også en ganske fin strategi, for der er selvfølgelig en god grund til, at det netop er denne handske som den respektive målmand har valgt at kaste sin kærlighed over. Du skal dog også huske at tænke på, at mange af de målmænd, der spiller på professionelt plan har lavet aftaler med f.eks. Nike eller Adidas med at lave skræddersyede kollektioner, hvor de får lov til at bruge deres navn og de får et par målmandshandsker, der matcher deres behov og krav til perfektion.

Derfor skal du også sørge for, at det er dine egne krav og dine egne behov, som du tager udgangspunkt i, når du skal vælge dine kommende målmandshandsker, for det er trods alt dig og hverken Manuel Neuer eller Iker Casillas, der skal gøre brug af de målmandshandsker, som du ender med at købe, så derfor skal du ikke blot købe handskerne, fordi din yndlingsmålmand lægger navn til dem el.lign. Sørg for at danne dig en idé om, hvad det er du leder efter og derefter skal du sørge for at finde et par målmandshandsker, der matcher både dine behov og dine krav.

Del.

Tilføj en kommentar