Life Fitness IC indoor bike Test – Vi har testet de bedste

0

Et af verdens største producenter af indendørs cykler hedder Life Fitness. IC modellerne er kendt fra mange af de danske fitnesscentre. Life Fitness har lavet professionelle træningscykler siden 1984, hvor virksomheden blev grundlagt af Bernd Puerschel. Idag er Life Fitness verdens mest solgte træningcykler. Life Fitness’ cykler hedder IC.  I denne artikel om Life Fitness IC modellerne vil vi gennemgå de forskellige modeller samt du vil kunne finde links til, hvor de kan købes billigst.

FIND DE BILLIGSTE PRISER PÅ LIFE FITNESS CYKLER KLIK HER.

Tomahawk Home Serie Indoor Bike

Life Fitness IC 1

Life Fitness IC 1 er en simpel træningscykel, som ofte bruges og købes af private, som gerne vil have en god cykel til at køre på derhjemme. Den har et 15kg svinghjul, og den kommer med en simpel konsol, som kan vise tid, strækning, rpm, kalorier og puls. På Life Fitness IC 1 er der dog ingen watt måling.  Life Fitness IC 1 har været på markedet i en del år og ligner ikke helt de nye IC modeller. Cyklen passer fint til personer, som er max 185cm. Den kan købes en del steder vi fandt den billigst her.

Life Fitness IC 4 & Life Fitness IC 5Life Fitness Indoor Bike IC5 Powered By ICG

Når vi kommer op til  IC 4 og IC 5, så bliver det meget svært at se forskel med det blotte øje. Cyklerne ligner hinanden, og det er stort set kun Life Fitness og funktionerne, som skiller IC 4 og IC 5 fra hinanden.  Både IC 4 og IC 5 er superrene træningscykler, som er bygget til commercial brug. De er bygget til at kunne holde til at køre i 4-8 timer hver dag i 10 år. Styret giver rigtig mange muligheder, uanset om man vil sidde oprejst eller tri stilling.  IC 4 og IC 5 har både samme omsætningsforhold 1:10. De har også samme pedalarmlængde på 17,25cm, og bredden på kraken er identisk 15,5cm. der er på begge cykler opgivet en max brugervægt 150kg.

LÆS OGSÅ:  Valg af løbebånd

Billedresultat for tomahawk coach by color

Der hvor IC 4 og IC 5 virkelig adskiller sig, er consolen og “it-systemet” Life Fitness IC 5 har Blue tooth og ANT+ og som gør, at der er mulighed for at køre det holdtræningssystem, som hedder “Coach by color”. Dette er et system, som Life Fitness har patent og copyright på. Derudover er der også WATT måling via den avancerede LCD computer. Computeren er ret avanceret, men den er samtidig meget let og ligetil at bruge. Især for holdtræningsinstruktører, er dette et super valg. Der er selvfølgelig også nogle tusinde kroners prisforskel på de to modeller. Der er kun et par få forhandlere i Danmark, men den største Europædiske forhandler, hvor man oftes kan få de bedste priser er hos Fitshop.

Life Fitness IC 7Life Fitness Indoor Bike IC7 Powered by ICG

Dette er Life Fitness’ topmodel. Den ligner stadig meget IC 4 og IC 5, og der er da heller ikke de store forskelle. Den kører perfekt og har samme indmad som de andre modeller. Life Fitness IC 7 måler mere præcist end de andre modeller pga POWERMETER som masimalt giver 1% +/- i nødagtighed. Derudover har IC 7 indbygget generator, så du sidder og laver din egen strøm + et Li-Po batteri, så du slipper for ledninger. Ellers så gælder det, ligesom på alle de andre modeller, at du nemt kan skifte pedaler eller andet. Alle Life Fitness IC modellerne kommer derudover med SPD pedaler. Der er fast nav i alle cyklerne, og de er 100% lydløse, da de kører på magnetisk modstand. IC 7 er for dig, som har et top fitnesscenter, eller som simpelt hen ønsker det bedste af det bedste at cykle på derhjemme.

LÆS OGSÅ:  Justerbar Håndvægt Test - Vi tester de bedste modeller

Life Fitness har vundet utallige af priser for verdens bedste indendørs cykel i følgende år; 2005, 2006, 2008,2009, 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015, og derudover har de også vunder red dit award for deres design.

Life Fitness VS. Bodybike

Især i Danmark, er det ofte spørgsmålet, om et fitnesscenter skal vælge Life Fitness IC5 eller Bodybike til deres holdtræning. Nu har vi også ved flere lejligheder test Bodybike cyklerne. Bodybike er nogle fine simple cykler, men der er nu niveuaforskel både på cyklerne i forhold til Life Fitness. Især på mulighederne rent consol/it mæssigt, hvis man gerne vil køre holdtræning anno 2019-2020, hvor det er up to date og giver en lækker og let brugeroplevelse for deltagerne. Det skal også sige, at der er forskel i prisen. Life Fitness IC5 er nemlig ofte dyrere end Bodybike. Uanset om du er er fitnesscenter eller privatperson går du aldrig galt i byen med køb af en Life Fitness træningscykel, og de holder også brugtpriserne bedre på Life Fitness end på Bodybike.

Del.

Tilføj en kommentar