Life Fitness IC indoor bike Test – Vi har testet de bedste

0

Et af verdens største producenter af indendørs cykler hedder Life Fitness. IC modellerne er kendt fra mange af de danske fitnesscentre. Life Fitness har lavet professionelle træningscykler siden 1984, hvor virksomheden blev grundlagt af Bernd Puerschel. Idag er Life Fitness verdens mest solgte træningcykler. Life Fitness’ cykler hedder IC.  I denne artikel om Life Fitness IC modellerne vil vi gennemgå de forskellige modeller samt du vil kunne finde links til hvor de kan købes billigst.

FIND DE BILLIGSTE PRISER PÅ LIFE FITNESS CYKLER KLIK HER.

Tomahawk Home Serie Indoor Bike

Life Fitness IC 1

Life Fitness IC 1 er en simpel træningscykel som ofte bruges og købes af private som gerne vil have en god cykel til at kører på derhjemme. Den har et 15kg svinghjul og den kommer med en simpel konsol som kan vise tid, strækning, rpm, kalorier, puls men på Life Fitness IC 1 er der ingen watt måling.  Life Fitness IC 1 har været på markedet i en del år og ligner ikke helt de nye IC modeller. Cyklen passer fint til personer som er max 185cm. Den kan købes en del steder vi fandt den billigst til 5495 her

Life Fitness IC 4 & Life Fitness IC 5Life Fitness Indoor Bike IC5 Powered By ICG

Når vi kommer op til  IC 4 og IC 5 så bliver det meget svært at se forskel med et blotte øje. Cyklerne ligner hinanden og det er stortset kun Life Fitness og funktionerne som skiller IC 4 og IC 5 fra hinanden.  Både IC 4 og IC 5 er superrene træningscykler som er bygget til commercial brug de er bygget til at kunne holde til at køre i 4-8 timer hverdag i 10år. Styret giver rigtig mange muligheder uanset om man vil sidde oprejst eller tri stilling.  IC 4 og IC 5 har både samme omsætnings forhold 1:10 de har også samme pedalarms længde på 17,25cm og bredden på kraken er identisk 15,5cm. der er på begge cykler opgivet en max brugervægt 150kg.

LÆS OGSÅ:  Mavetræning i hjemmet - Sådan gør du!

Billedresultat for tomahawk coach by color

Der hvor IC 4 og IC 5 virkelig adskiller sig er consolen og “it-systemet” Life Fitness IC 5 har Blue tooth og ANT+ og som gør der er mulighed for at køre det holdtrænings system som hedder “Coach by color” Som er et system Life Fitness har patent og copyright på. Derudover er der også WATT måling via den avancerede LCD computer. Computeren er ret avanceret, men den er meget let og ligetil at bruge og især for holdtrænings instruktører er det et super valg. Der er selvfølgelig også nogle tusinde kroners prisforskel på de to modeller. Der er kun et par få forhandlere i Danmark, men den største Europædiske forhandler hvor man oftes kan få de bedste priser er hos Fitshop.

Life Fitness IC 7Life Fitness Indoor Bike IC7 Powered by ICG

Dette er Life Fitness’ topmodel. Den ligner stadig meget IC 4 og IC 5 og der er da heller ikke de store forskelle. Den kører perfekt og har samme indmad som de andre modeller. Life Fitness IC 7 måler mere præcist end de andre modeller pga POWERMETER som masimalt giver 1% +- i nødagtighed. Derudover så har IC 7 indbygget generator så du sidder og laver din egen strøm + et Li-Po batteri, så du slipper for ledninger. Ellers så gælder ligesom på alle de andre modeller at du nemt kan skift pedaler, sæde også hvis du ønsker andet. Alle Life Fitness IC modellerne kommer med SPD pedaler. Der er fast nav i alle cyklerne og de 100% lydløse da de kører på magnetisk modstand. IC 7 er dig som har et top fitnesscenter eller ønsker det bedste af det bedste at cykler på derhjemme.

LÆS OGSÅ:  Styrk din balance med et balancebræt

Life Fitness har vundet utallige af priser for verdens bedste indendørs cykel i følgende år; 2005, 2006, 2008,2009, 2011, 2012, 2013, 2014 , 2015 derudover har de også vunder red dit award for deres design.

Life Fitness VS. Bodybike

Især i Danmark er det ofte spørgsmålet om et fitnesscenter skal vælge Life Fitness IC5 eller Bodybike til deres holdtræning. Nu har vi også ved flere lejligheder test Bodybike cyklerne. Bodybike er nogle fine simple cykler men der er niveua forskel både på cyklerne i forhold til Life Fitness men især også på mulighederne rent consol/it mæssigt, hvis man gerne vil køre holdtræning annon 2019-2020, hvor det er up to date og giver en lækker og let brugeroplevelse for deltagerne. Det skal også sige at der er forskel i prisen hvor Life Fitness IC5 ofte er dyrere end Bodybike. Uanset om du er fitnesscenter eller privatperson går du aldrig galt i byen med køb af en Life Fitness træningscykel, og de holder også brugtpriserne bedre på Life Fitness end på Bodybike.

Del.

Tilføj en kommentar