Kvit cigaretterne – vælg en e-cigaret og få en sundere livstil

0

I løbet af de senere år er e-cigaretterne blevet danskernes foretrukne middel til en vej mod et rygestop og dermed også et liv uden skadelig røg og cigaretter. De danskere rygere er dermed blevet meget mere opmærksomme på de mange skadelige virkninger og bivirkninger, som rygning fører med sig, både for rygeren selv og for de mennesker, som rygeren omgår sig med til hverdag. Hvis man gerne vil leve et langt og sundt liv, kan rygning derfor være en stor hindring på vejen, og man kan ende ud med selv at blive syg eller gøre andre syge ved at fortsætte med at ryge.

e-cigaret

Derfor er det en rigtig god idé at overveje, om man vil tage et aktivt valg for sin fremtid, sin familie og ikke mindst sit helbred og forsøge at kvitte smøgerne en gang for alle. Hvis du før har forsøgt at kvitte cigaretterne, så ved du helt sikkert også, hvor svært det kan være, og hvor let det kan være at blive fristet eller bare lige ”ryge en sidste smøg”. Men nu kan du gøre det meget nemmere for dig selv ved at vælge en e-cigaret i stedet for.

Mange sundhedsmæssige fordele ved e-cigaretter fremfor cigaretter

De elektriske cigaretter er et rigtigt godt alternativ til cigaretten, hvis du ønsker dig et liv uden de mange skadelige kemikalier og stoffer i kroppen, og der er især mange sundhedsmæssige fordele ved at skifte cigaretterne ud med e-cigaretterne i stedet. Nogle af de mange fordele, som e-cigaretten kan give dig er bl.a.:

  • Du får ingen tjære eller giftige stoffer ind i kroppen, som kan skade dit helbred
  • E-cigaretter udsætter ikke dine omgivelser for passiv rygning, og den er ikke skadelig for miljøet eller omgivelserne
  • E-cigaretterne er ikke omfattet af rygeloven, og du er derfor ikke tvunget til at skulle udenfor og ryge
  • Du undgår dårlig ånde og tobakslugten i tøj og hår
  • Du undgår at få misfarvninger på tænderne, din bolig eller andet, der udsættes for tobaksrøg
  • Du får ingen abstinenser eller humørsvingninger med e-cigaretterne
  • Med en e-cigaret kan du selv tilpasse nikotinstyrken og på den måde trappe ned, som det passer dig

Og listen kunne blive ved. Men pointen er, at du ved at skifte dine almindelige cigaretter ud med en e-cigaret, tager et aktivt valg for din generelle sundhed. Dette er især en stor gevinst, hvis du gerne vil optimere din præsentation i din træning og forbedre din kondition og dine lunger betydeligt.

Tag valget i dag – find dine e-cigaretter online

Hvis du gerne vil tage det første skridt på vejen mod en sundere livsstil ved at kvitte cigaretterne og i stedet for gå over til E-cigaretter, kan du med fordel kigge nærmere på muligheden for at gøre dig et køb af en e-cigaret via en forhandler som f.eks. Elekcig.dk, hvor der er rig mulighed for at finde nogle særdeles fornuftige priser på E-cigaretter af høj kvalitet – og i et stort udvalg.

Del.

Tilføj en kommentar