Kropsvægte – Find de bedste og billigste kropsvægte her!

0

Stort set alle danskere benytter kropsvægte i hjemmet. Mange steder går de dog under navnet badevægte. En badevægt er selvfølgelig en rigtig god ting at have i hjemmet, da du dermed hele tiden har muligheden for at følge med din vægt. Hvis du sørger for hele tiden at følge med i din vægt, så kan du også være sikker på, at den ikke ender med at løbe løbsk og du får samtidig også nemmere ved at motivere dig selv til at holde gang i en aktiv og sund livsstil, så du kan holde vægten nede.

Som sagt, så kan en kropsvægt ende med at give dig en større livsglæde, da du får nemmere ved at skabe et overblik over, hvordan det går med din vægt. Derfor kan en sådan vægt også være mere nyttig for én end man lige går og tror. De har oftest også et væld af forskellige funktioner, der betyder, at de kan bruges til meget andet end blot at vise din vægt. Oftest vil du også være i stand til at bruge din kropsvægt til f.eks. at beregne din fedtprocent eller dit BMI-tal (Body Mass Index), hvilket begge er gode værdier at have kendskab til.

Beurer BF30 limited kropsanalysevægt

Her er der tale om en suveræn kropsvægt, der kan bruges til meget andet end blot at vise din vægt – den kan derimod bruges til at måle din krops totale velvære. Det betyder naturligvis også, at du kan bruge din Beurer BF30 Limited til at måle og veje både kropsfedt- og kropsvæskeprocent, knoglemasse, muskelmasse såvel som kalorieforbrænding. Med andre ord, så er der næsten ikke noget, du ikke kan danne dig et overblik over med en kropsvægt som BF30 Limited fra Beurer. Den har desuden hukommelse for helt op til 10 brugere, hvorfor hele familien kan benytte sig af den.

Ydermere, så er det også en vægt, du sagtens kan tillade dig at have stående fremme i hjemmet. Den har et uhyre flot design med detaljer i sort og stål, og så har den selvfølgelig også et stort og letlæseligt display, der både giver det visuelle aspekt det sidste touch og samtidig betyder det også, at du har nemt ved at læse de informationer, der gives på skærmen. Den har en kapacitet på helt op til 180 kg., hvorfor langt de fleste vil kunne benytte sig af en Beurer BF30 Limited, der oven i købet kommer med hele 5 års garanti.

LÆS OGSÅ:  Mavetræning i hjemmet - Sådan gør du!

OBH 6251 personvægt

Hvis du leder efter en elektronisk glasvægt i et moderne design, så bør du se nærmere på det smukke eksemplar fra OBH, der går under navnet 6251. Den er udformet med en 8 mm. glasplade, der sammen med det letlæselige og store LCD-digital display er med til at gøre dette til én af de absolut smukkeste kropsvægte på markedet – og det betyder naturligvis også, at du ikke skal være bange for at have den stående fremme ude på badeværelset. Designet er moderne og minimalistisk, hvorfor enhver unødig detalje er blevet sparet væk til fordel for at skabe et uhyre smukt og simpelt design.

Som nævnt ovenfor, så kommer den med et letlæseligt LCD-digital display, der gør det nemt for dig at aflæse de tal, der angives på skærmen. Ydermere, så kan den bryste sig af 100 grams interval og en maksimal belastning, der lyder på 150 kg., hvorfor de fleste kan stilles op på vægten på trods af, at den udelukkende er bestående af en 8 mm. tynd glasplade. OBH 6251 sørger desuden selv for at nulstille automatisk efter endt vejning og slukker selvfølgelig også automatisk efter endt brug, så den ikke bruger unødig batteri. Den har en nøjagtighed, der lyder på +/-1%, hvorfor du trykt kan stole på den.

Wilfa super slim personvægt

Wilfa har altid været repræsenteret og velkendt på markedet for kropsvægte. I dette tilfælde er der tale om en model, der kan bryste sig af et flot og moderne sort glasdesign. Modellen hedder PS-1 og er en uhyre tynd kropsvægt med en samlet tykkelse på blot 17 mm., men det ændrer dog ikke på, at den har en samlet kapacitet på helt op til 150 kg., hvorfor der faktisk er tale om en meget robust kropsvægt på trods af, at den udelukkende har en tykkelse på 17 mm. og at størstedelen af vægten udgøres af en meget tynd glasplade.

LÆS OGSÅ:  Life Fitness IC indoor bike Test - Vi har testet de bedste

På lige fod med OBH 6251 ovenfor, så måler den med 100 grams intervaller, hvorfor du selvfølgelig trykt kan stole på, at tallet, der angives på den store LCD-skærm på PS-1 fra Wilfa er korrekt. Den er udstyret med gummifødder, der sikrer, at den hele tiden står stabilt på gulvet, men det anbefales dog at placere den på et badeværelsesgulv bestående af klinker, da den står mest stabilt på et sådant underlag. Ydermere, så skal det selvfølgelig nævnes, at den kan variere mellem kg. og Lb., så du selv kan vælge den vægtindikator, du foretrækker at måle i.

OBH Personvægt sort m/alu

Her er der tale om endnu en kropsvægt fra OBH, der med garanti appellerer til dig, der foretrækker et moderne og enkelt design, der består af henholdsvis stål og sort. Der skal ikke være nogen tvivl om, at dette er én af de absolut flotteste kropsvægte, der er blevet sendt på markedet fra OBH i løbet af de seneste par år. Den kommer med en automatisk startfunktion, der gør det nemt for dig at bruge vægten og sikrer, at du ikke skal trykke på et utal af knapper, inden du reelt set bare kan få lov til at stille dig op på vægten.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det bestemt ikke er noget problem for dig at se det store LCD-display, der har et blåt baggrundslys, da det er blevet gjort ekstra stort for at sikre, at det er nemt at se, hvad der står – og det er selvfølgelig også derfor, at der er valgt blå baggrundsbelysning, da det står i skarp kontrast. Ligesom de fleste andre kropsvægte her på listen, så måler den også i 100 grams intervaller og har en kapacitet, der lyder på maksimalt 150 kg., hvilket også betyder, at det er en vægt, der kan bruges af de fleste.

LÆS OGSÅ:  Multimaskine eller multistation? Her er de bedste modeller!

Tanita BC545N kropsanalyse vægt

Hvis du ikke vil nøjes med andet end det bedste, så skal du selvfølgelig se nærmere på en kropsanalysevægt som BC545N fra Tanita. Det er en vægt, der ikke blot kan give dig en uhyre god målepræcision, men samtidig kan den også give dig et langt mere dybdegående og nøjagtigt billede af din krops sammensætning – og det tager ikke mere end 10 sekunder. Du får vist en segmenteret kropsanalyse, der viser kroppens komposition af både fedt og muskelmasse i både hver arm, hvert ben og torso, hvorfor du får et præcist og hurtigt overblik over hele din krops sammensætning.

I og med, at du får rigtig meget data vist, så har Tanita selvfølgelig også sørget for at udstyre deres vægt med et stort display, der oven i købet kan løftes op, så du kan se målingerne med tal og let aflæse den grafik, der genereres. Du har blandt andet også selv mulighed for at indtaste dine egne målsætninger for muskelmasse og fedtprocent – både overordnet for hele kroppen, men oven i købet også for hver arm, hvert ben og din torso.

Køb kropsvægte online og spar penge

Det er en stor fordel for dig som forbruger at gøre dit køb af en ny kropsvægt online. Når du vælger at foretage dit køb af en ny kropsvægt på nettet, så får du nemlig mulighed for at finde disse indenfor et prisleje, der tit og ofte er markant bedre end hos et væld af forskellige fysiske butikker. Det er derfor bestemt noget, der er værd at tænke over, hvis du som forbruger gerne vil spare penge i forbindelse med dit køb af produkter til hjemmet – som eksempelvis kropsvægte.

Del.

Tilføj en kommentar