Kettlebell Test – Vi tester de bedste modeller

0

Søger du kettlebells til hjemmebrug, så læs med her. I vores kettlebell test afprøver vi nemlig de mest populære modeller på markedet og fortæller dig alt, hvad du skal vide, før du køber, så du kan finde den model, som passer bedst til dig og dine behov.

Træning med kettlebells er i løbet af de senere år blevet en meget populær træningsform, som bliver anvendt af både unge såvel som ældre, der ønsker en alsidig træning. Med en kettlebell kan du nemlig træne eksplosivt og dynamisk. Men samtidig stiller træning med kettlebell også krav til din styrke, koordination, core stabilitet og udholdenhed. Det er således en meget fri form for træning, der giver rig mulighed for variation uanset, hvad dine træningsmål måtte være. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Bl.a. derfor er kettlebells fast inventar hos enhver crossfit box med respekt for sig selv. Her bliver de hyppigt brugt til WODs og accessory work. Du kan nemlig både træne store og små muskelgrupper særdeles effektivt med en kettlebell. Faktisk aktiverer mange af basisøvelserne som f.eks. swings og clean & press en stor del af kroppens muskler i både over- og underkrop på samme tid.

Kettlebells er oplagt til hjemmetræning

Udover at blive brugt hyppigt i crossfit boxe og fitnesscentre, så er kettlebells de senere år også blevet et udbredt redskab til hjemmetræning. Med denne træningsform kan du nemlig ramme hele kroppen og få masser af udfordring i øvelserne uden, at du nødvendigvis behøver et helt rack fyldt med kettlebells. Du behøver således ikke særlig meget plads til selve træningen eller opbevaring af udstyret. Og du kan komme rigtig langt med bare 3 kettlebells med forskellig vægt. Og hvis du vil spare yderligere plads, så er der også kommet kettlebells med justerbar vægt. Præcis som vi kender det fra de justerbare håndvægtsystemer.

I denne kettlebell test vil vi vise dig en række af de mest populære modeller på markedet. På den måde bliver det lettere for dig at navigere rundt i markedet og finde den rigtige model til dig og din træning.

Taurus Studio Kettlebell Pro

Taurus Studio Kettlebell Pro er en af de allermest populære modeller i hele vores kettlebell test. Den er udfærdiget i ren støbejern og har derfor sublim holdbarhed og egner sig fint til almindelig hjemmetræning samt udendørs træning. Grebet har en finkornet overflade, så du har ekstra godt greb. Derudover er kettlebell’en støbt ud i et med farvekoder i bunden af hanken. Modellen fås fra 4 kg og helt op til 48 kg. Der er således rig mulighed for at blive udfordret, hvad enten du er begynder, letøvet eller øvet.

Udover de traditionelle basisøvelser, så er denne model særlig velegnet til at lave pushups og renegade rows, fordi den har en helt flad bund. Den flade bund sikrer dig en stabil og urokkelig base, som er et rigtig godt udgangspunkt for førnævnte øvelser. Mange kettlebells har nemlig en svag runding i bunden. Dette gør dem svære at balancere med, når du har din fulde kropsvægt ovenpå dem.

Taurus Selectabell Kettlebell (4.5-13.5kg) – BEDST I TEST!

Taurus Selectabell Kettlebell er klar vinder af vores “bedst i test”-titel i vores kettlebell test. Den vinder på funktionalitet, kvalitet og det favorable prisniveau i forhold til andre modeller af samme type.

Taurus Selectabell Kettlebell er kettlebell-verionen af de velkendte Selectabell justerbare håndvægte. Her kan du præcis som med håndvægtene altså ændre vægten ved blot at dreje på justeringsknappen. Du har 5 vægttrin at vælge imellem, som er 4.5 kg, 6.8 kg, 9 kg, 11.3 kg og 13.5 kg. Dette giver dig reelt set 5 kettlebells i én og betyder, at du kan variere vægten alt efter øvelse og niveau. Derudover sparer du selvfølgelig en masse plad. Du skal nemlig kun bruge plads til en enkelt kettlebell i stedet for 5 forskellige.

Selectabell Kettlebell fra Taurus er udfærdiget i særdeles hårdt og slidstærkt plastmateriale. Grebet har en finkornet overflade, så du har et ekstra godt greb, når du træner med den. Selve kuglen har en helt glat overflade.

Taurus Competition Kettlebell

Taurus Competition Kettlebell er en klassiker indenfor træning med kettlebell. Competition kettlebells adskiller sig fra andre kettlebells ved at have samme størrelse og massefylde uanset, hvor tunge de måtte være. En 4 kg competition kettlebell har altså samme størrelse som en på 32 kg. De fleste andre typer af kettlebells varierer i størrelsen og bliver større og større jo tungere de er.

Competition kettlebells bruges, som navnet antyder, bl.a. til crossfit-konkurrencer netop fordi de har standard mål og samme størrelse uanset vægt. Dette gør det nemmere at tilpasse dem til diverse øvelser og variere vægten uden, at det går ud over bevægelsesfriheden.

Taurus Competition Kettlebells fås fra 4 kg og op til 32 kg og er udfærdiget i stål. Det er således en yderst holdbar og slidstærk variant. Den er primært tiltænkt de øvede brugere, som allerede har stiftet bekendtskab med kettlebells i fitnesscenteret eller crossfitboxen.

Bowflex SelectTech Kettlebell (3.5-18 kg)

Bowflex SelectTech Kettlebell er endu en smart justerbar kettlebell, som vinder stor popularitet på markedet i øjeblikket. Kvalitetsmæssigt er vi et niveau over vores testvinder. Dog er vi også næsten oppe på det dobbelte i pris. Grebet er eksempelvis udfærdiget i et lækkert ergonomisk design og selve vægtpladerne er i metal.

Med Bowflex SelectTech Kettlebell har du 6 kettlebells i én og samme kettlebell. Vægten vælger du via drejeskiven, som er med kliksystem og meget nem at betjene. Du kan vælge mellem 3.5 kg, 5.5 kg, 9 kg, 11 kg, 16 kg og 18 kg. Du har således en bred vifte af vægttrin at arbejde med til dine træningspas. Der burde således være rig mulighed for at blive udfordret, når du træner de mindre såvel som større muskelgrupper.

Samtidig sparer du masser af plads, idet kettlebell’en kun måler 22.4 x 17.8 x 31.8 cm. Denne kettlebell er således ideel til hjemmetræning, idet den optager minimal plads og samtidig har masser af træningsmuligheder.

Taurus Premium Kettlebell

Taurus Premium Kettlebell er en yderst populær model og er selvfølgelig også repræsenteret i vores kettlebell test. Modellen har et lækkert og glat kromgreb, som

Kettlebell test – hvilken model skal jeg vælge?

Kettlerball

Kettlebell 4 kg – 156,-

kettlebell1

Denne kettlebell på 4 kg er et godt valg for dig, som gerne vil have en kettlebell, som ikke er for tung. Kettlebells på 4 kg er blandt nogle af dem, der ligger i den lavere ende vægtmæssigt og kan derfor eksempelvis være gode at anvende, hvis man gerne vil træne nogle øvelser, der eksempelvis lægger vægt på mange gentagelser. Derfor vil en kettlebell på 4 kg være god til dig, som gerne vil forbrænde kalorier.

Kettlebell 8 kg – 239,-

kettlebell1

Denne kettlebell på 8 kg vil både kunne anvendes til forbrænding af kalorier samt opbygning af muskelmasse. En kettlebell på 8 kg er for de fleste kvinder et godt valg til styrketræning, mens de fleste mænd med fordel vil kunne bruge den til et højt antal gentagelser.

Kettlebell 12 kg – 309,-

kettlebell1

Denne kettlebell på 12 kg fra Taurus vejer 12 kg og kan være et godt valg for dig, som gerne vil have en lidt tungere kettlebell til styrketræning.

Vil du gerne finde kettlebells med højere vægt? Se nedenfor:

Sørg for at købe dine kettlebells i den rigtig størrelse

I vores kettlebells test har vi fundet en række forskellige typer af kettlebells i flere forskellige modeller og størrelser. Generelt set er det vigtigt, du i forbindelse med købet af en ny kettlebell sørger for at kigge på vægten, så du er stensikker på, du får fat på et produkt, som har en god og passende vægt i forhold til dit konkrete behov.

Noget af det som mange forbrugere vælger at gøre i forbindelse med, at de skal have gjort sig et køb af nye kettlebells er, at de sørger for at købe nogle med forskellige kilo. Det kunne eksempelvis være, at du besluttede dig for, at du gerne ville have en kettlebell, der vejer 4 kg. Når du har trænet med denne i et stykke tid, vil det for mange være en god idé at øge belastningen i takt med, at ens krop har vænnet sig til at træne med 4 kg. På den måde udfordrer du dig selv og kan mærke og nyde udviklingen i din styrke og udholdenhed.

Kettlebell test – Køb dine kettlebells online

De forskellige typer af kettlebells, som vi har vist i vores kettlebells test, giver dig som forbruger mulighed for at gøre en rigtig god handel. Ved at købe kettlebells på nettet kan du i mange tilfælde være meget sikker på, at du vil få mulighed for at få markant mere for dine penge, end hvis du eksempelvis besluttede dig for at tage ud i en af de mange fysiske danske butikker, som forhandler fitnessudstyr for at gøre dit køb af et tilsvarende produkt.

Tit og ofte forholder det sig nemlig sådan, at mange webshops har et lavere omkostningsniveau end mange fysiske butikker, samtidig en større volumen end rigtig mange fysiske butikker. Dette er med til at give de mange webshops nogle gode indkøbsbetingelser, hvilket kommer dig som forbruger til gode, da de derved har mulighed for at tilbyde nogle lave priser.

Hvis du gerne vil finde et kæmpe udvalg af kettlebells, så kan du finde det via knappen nedenfor:

kettlebells test

Vi håber, at denne kettlebells test hjalp dig til at finde lige netop den type af kettlebells, som passer til dig og dine behov!

Del.

Tilføj en kommentar