Hjemmegym – Få dit eget hjemme gym til en fair pris

0

Indhold på side:

Vil du gerne have dit eget hjemmegym? Du har mulighed for at få dit helt eget hjemme gym – og tilmed billigt. Her kan du få god og nyttig inspiration til træningsudstyr, som du kan købe til dit nye gym – derhjemme.

Det bliver mere og mere udbredt at dyrke fitness blandt danskerne. De fleste vælger dog at dyrke deres interesse for fitness og motion i ét af de mange fitnesscentre landet over. Faktum er dog, at de fleste faktisk ville foretrække at kunne træne derhjemme, hvor de hverken er nødsaget til at vente på, at diverse maskiner bliver ledige, eller at de skal føle sig tvunget til at skynde sig gennem træningen, fordi der er andre, der skal til. Hvis du har pladsen til det, så er det faktisk muligt at skabe sit helt eget hjemmegym til en særdeles fordelagtig pris – oftest er det ikke noget, der ender med at koste meget mere, end hvad et par års abonnement til fitnesscentret koster.

Hvad er prioriteten ift. din træning?

Noget af det første, du skal gøre op med dig selv er, hvad du egentlig mener er din prioritet i forhold til din træning. Hvis du ønsker at etablere dit helt eget hjemme-gym, så handler det naturligvis om at gøre det mest omkostningseffektiv vis, hvilket også er ensbetydende med, at du f.eks. ikke bør investere i maskiner, du ikke kommer til at bruge eller vægte, du ikke kan løfte. Hvis din prioritet er, at få en tonet krop, så skal du bruge helt andre midler end hvis du derimod træner intensivt for at deltage i en bodybuilding-konkurrence – og det er selvfølgelig målet med din træning, der skal diktere, hvad du egentlig skal købe af produkter og maskiner til dit hjemme-gym.

Relevante produkter til dit hjemme-gym

Som nævnt ovenfor, så skal valget af produkter falde på baggrund af, hvad du ønsker at bruge dit hjemme-gym til. Nedenfor finder du dog en række produkter og maskiner, der i langt de fleste tilfælde vil være relevante.

Taurus træningsbænk B900 + stativ + 75 kg sæt – 7.629,-

Her er der tale om en komplet træningsbænk, hvortil der både medfølger et stativ, en lang vægtstang med stjernelås med en længde på 165 cm. såvel som et 75 kg. vægtskivesæt (2 x 15 kg., 2 x 10 kg., 4 x 5 kg. og 2 x 2,5 kg.)

Hjemmegym

Bowflex SelectTech håndvægtssæt BF552

Med et håndvægtssæt fra Bowflex slipper du for at have 10-12 forskellige vægte. Det er et enestående (og endda patenteret) håndvægtssystem, der giver dig mulighed for at træne med vægte fra 2,3 kg. til 23,8 kg.

 

Iron Gym Chin-Up bar Xtreme Plus Version – 469,-

Én af de mest effektive træningsværktøjer er samtidig også én af de mest simple typer af træningsværktøjer. Her er der tale om Chin-Up Bar, der giver dig mulighed for at lave et væld af øvelser derhjemme såsom chin-ups, push-ups, dips, sit-ups osv. Et godt valg for dig der gerne vil kunne træne derhjemme – og som gerne vil have en billig løsning!

Hjemme gym

Find et væld af produkter hos Fitshop

Hvis du ønsker at bygge dit eget hjemme-gym, så bør du bestemt se nærmere på udvalget hos Fitshop, der kan bryste sig af at have landets største udvalg af træningsprodukter. Deres sortiment indeholder intet mindre end 7.000 varenumre og samtidig har de mere end 1.200.000 tilfredse kunder spredt ud over Europa.

Del.

Tilføj en kommentar