Gode råd til dig der gerne vil komme i god form – læs med her

0

Kunne du godt tænke dig at komme i god form, ligesom resten af Danmark, så er der nogle simple råd du skal følge. Det er ikke let, når din drømmekrop skal formes, men hvis du giver det en aktiv indsats, er det muligt. Du er måske ny, når det kommer til motion, men dette er ikke noget problem. Vi skal alle starte et sted, og hvis du vil have en sund og pæn krop, er det bare med at komme i gang hurtigst muligt. Der er en række råd, som du passende kan tage til dig, når du skal starte op på din træning, og disse råd vil vi gerne dele ud af, så du får det optimale ud af din træning.

Træn med en ven

Der er en fejl rigtige mange begår, og det er at de træner alene. Dette er sjældent en god løsning, idet du mister motivationen hurtigt. Der er ingen der holder dig i ørene, hvilket betyder, at du har lettere ved at droppe en træning her og der. Dette er ikke optimalt på nogen måde, eftersom dine gode intentioner hurtigt går i sig selv, hvis du først begynder at droppe træningen af og til. Dette må ikke ske, og derfor skal du have en træningspartner. På den måde kan i holde hinanden oppe i gear, når det handler om at komme ned i fitnesscenteret, men ligeledes yder I nok også mere dernede, eftersom der kommer noget god konkurrence. Første råd herfra er altså – skaf en træningspartner.

punkt1

Få noget grønt til hvert måltid

Det kan ikke understreges nok, hvor vigtige kosten er. Du skal have noget grønt hver evig eneste dag. Det kan lyde kedeligt, men ude på internettet kan du finde mange spændende opskrifter, som nok skal gøre din mad lækker. Der er ingen, der siger, at du skal spise grøntsager til hvert måltid i starten – det vil være bedst, men Rom blev ikke bygget på en dag. Det er vigtigt, at du tager små og rolige skridt, så du ikke går død i din træning. Du skal altså ikke omlægge hele din livsstil fra den ene dag til den anden – nej, du skal blot foretage små ændringer løbende.

Hold øje med dine fremskridt

Den bedste motivation er at se dine fremskridt. Dette kan gøres på flere måder, men før og efter billeder er altid en god ide. Ligeledes er det en god ide at veje dig engang om ugen, så du kan se hvilken retning, det hele går i. Det kan være du taber dig, men det kan også være du tager ekstra kilo på. Det er lidt forskelligt, og det afhænger af om du styrketræner, eller hvad du gør. Så derfor køb din badevægt her, da de her tilbyder vægte, som kan måle fedtprocent- og muskelprocent. På den måde kan du holde endnu bedre øje med din udvikling, og måske ser du, at de ekstra kilo skyldes, at du har fået mere muskel på kroppen.

Del.

Tilføj en kommentar