Derfor skal du købe fitnessudstyr i en fysisk butik

0

Langt størstedelen af salget af fitnessudstyr til professionelt og privat brug foregår efterhånden online. Der er således ganske få fysiske butikker tilbage, hvor man rent faktisk kan komme forbi og prøve det udstyr, som man er interesseret i. Erfaringen viser dog, at det bestemt kan være anstrengelserne værd at bruge lidt tid på at lokalisere en fysisk forretning, som har et showroom, hvor man kan se og få en fornemmelse af udstyret, før man køber.

Særligt i forbindelse med køb af cardiomaskiner er det en kæmpe fordel at have muligheden for at teste forskellige produkter indenfor samme kategori og sammenligne disse. På den måde får man et langt bedre indblik i, hvad der har værdi for én og, hvad der bedst rammer ens behov. Med andre ord kan en test af det pågældende udstyr være med til at give dig klarhed over, hvad du egentlig søger og gøre det langt nemmere at orientere dig på markedet. Man kan nemlig læse nok så meget om produkterne og have en udmærket forståelse for, hvor forskellene ligger, men før man har prøvet dem og sammenlignet dem i virkeligheden, så har man reelt set et ret dårligt udgangspunkt for at foretage det helt rigtige køb.

Prøv dig frem, når du skal købe fitnessudstyr

Hvis du eksempelvis er på jagt efter en motionscykel, så er der nogle væsentlige komponenter, som du bør have fokus på.

  1. Svinghjul – jo tungere og større svinghjulet er, jo jævnere tråd vil du opleve og jo mere modstand kan du få på cyklen
  2. Rammekonstruktion – jo bedre materialer rammen er konstrueret af og jo mere massiv denne er, jo højere stabilitet og jo længere levetid vil der være på produktet
  3. Indstillingsmuligheder – jo flere grebsmuligheder på styr og indstillingsmuligheder på styr og sadel, jo bedre komfortniveau har du på cyklen

På nettet har du så godt som ingen forudsætninger for at mærke, om disse parametre opfylder dine behov. Ligeledes har du heller ingen forudsætninger for at bedømme forskellene på en billig model og en af de lidt dyrere, hvilket ikke giver dig nogen som helst fornemmelse af, hvad du betaler ekstra for ved at investere lidt mere i dit produkt. Med andre ord er onlinekøb af fitnessudstyr og navnlig cardiomaskiner lidt som at famle i blinde og så håbe på det bedste. Men da cardiomaskiner som regel koster flere tusinde kroner, er det de færreste, som har råd eller lyst til at ramme forkert og ende op med udstyr, som blot kommer til at samle støv på loftet, fordi det ikke lige var det, som man forventede. Risikoen for fejlkøb af fitnessudstyr over nettet er ikke desto mindre særdeles høj.

Derfor er det vores klare anbefaling her på Fitness Univers, at du tager dig tid til at komme ud og prøve udstyr i en fysisk butik, hvis du på nogen måde har mulighed for det. Det kan desuden ofte være en god ide at ringe i forvejen og høre lidt om butikkens udvalg, hvis der er en bestemt model, som du gerne vil prøve, så du ikke kører forgæves. Alternativt kan du evt. høre, om butikken har et produkt, som minder om den model, som du har tænkt dig at købe. Det kan nemlig ofte være en stor hjælp og er bestemt bedre end ingenting.

Find en butik med et stort udvalg af produkter

De fleste fysiske butikker har dog et nøje udvalgt sortiment af deres bestsellers indenfor alle de forskellige kategorier af træningsmaskiner herunder motionscykler, indoor bikes, løbebånd, crosstrainere og romaskiner, som har til formål at afspejle det som regel langt mere omfattende udvalg på deres tilhørende webshops. Og som oftest har de også udstillet et bredt udvalg af disse produkter i forskellige prisniveauer lige fra billige og dyre hjemmetræningsmodeller til semi-professionelle og professionelle produkter, så du har alle muligheder for at finde frem til det rigtige prisniveau for dig og den helt rigtige træningsmaskine, som bedst matcher dine krav og forventninger.

En anden klar fordel ved at handle i en fysisk butik er, at du her har mulighed for at få vejledning af salgsrådgivere, der har omfattende viden om produkterne og ikke mindst stor erfaring med dem. Dette kan være en meget værdifuld hjælp, da der ofte er en del teknisk viden om produkterne, som kræver omfattende research selv at tilegne sig. Salgsrådgiverne kan med deres ekspertise spore dig i retning af, hvad du skal kigge efter i forbindelse med det pågældende produkt, som du er interesseret i og give dig den fornødne viden, som du søger, så du har det bedst mulige grundlag for at foretage dit valg af maskine eller udstyr.

Prøv fitnessudstyr og træningsmaskiner hos Fitshop i København

Her på Fitness Univers har vi kigget en tur ind til Fitshop i København (tidligere T-Fitness) for at blive endnu klogere på fordelene ved at handle fitnessudstyr i en fysisk butik. For dem som ikke ved det, så er Fitshop København den danske filial af den store tyske fitnesskoncern Sport-Tiedje, som på stående fod ejer intet mindre end 78 butikker rundt omkring i Europa.

Butikken i København har et showroom på hele 600 kvadratmeter, som er fyldt op med alt, hvad hjertet begærer for sportsudøvere, motionister og fitnessentusiaster. Der er lækre kvalitetsprodukter hele vejen rundt og du kan prøve et bredt udvalg af cardiomaskiner som motionscykler, indoor bikes, airbikes, løbebånd, romaskiner og crosstrainere på vidt forskellige prisniveauer. Herudover er der desuden alt du skal bruge indenfor styrke- og vægttræning herunder multimaskiner, vægtstænger og skiver, håndvægte, kettlebells, squat racks, mave trænere og meget mere. Sidst men ikke mindst byder butikken også på et alsidigt funktionelt område, hvor du finder slyngetrænere, medicinbolde, foam rollers, ribber, stepbænke og meget andet lækkert udstyr.

Udover det særdeles fyldestgørende udvalg af produkter, så er butikkens ekspedienter yderst venlige og serviceminded og står altid klar til at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte brænde inde med. Med andre ord føler man sig i trygge hænder fra man træder ind af døren og til man går derfra igen. Og dette er særdeles vigtigt, når man står overfor en større investering, som køb af fitnessudstyr jo ofte er.

Kom videre til Fitshops danske webside her og få yderligere informationer om butikkens beliggenhed åbningstider mm.

Del.

Tilføj en kommentar