Ny crosstrainer? – Se de bedste modeller her

0

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil anskaffe dig en crosstrainer, så har du med garanti også længe observeret, at der findes rigtig mange forskellige crosstrainers på det danske marked, hvilket er ensbetydende med, at det også godt kan være svært for dig at vælge lige netop dén model, der er den bedste for dit vedkommende. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du med garanti kan finde nogle blandt det store udvalg hos Fitshop. Deres udvalg byder nemlig på et væld af forskellige modeller, der varierer i forhold til et bredt spektrum af forskellige faktorer, hvilket både inkluderer specifikationer, design, materialer og selvfølgelig også pris – og derfor er der også en model for dig.

Én af de mest prominente forhandlere af træningsmaskiner

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der ikke er mange andre danske webshops, der kan hamle op med Fitshop, når det kommer til deres udvalg af træningsmaskiner. Derfor er det også et oplagt sted at besøge, hvis du er på jagt efter en crosstrainer eller deslige. Du har muligheden for at finde rigtig mange forskellige former for crosstrainers i deres store udvalg, men vi har dog valgt at gøre det nemt for dig og har udvalgt to rigtig gode modeller, som du kan læse mere om nedenfor. Det er naturligvis ikke sikkert, at det er én af disse modeller, der ender med at falde bedst i din smag, men der er dog en god sandsynlighed for det, da de rammer relativt bredt.

LÆS OGSÅ:  Løbebånd vs romaskine test | Hvilken forbrænder flest kalorier?

Taurus crosstrainer X7.1

Hvis du er nybegynder og derfor også leder efter en crosstrainer, der passer godt til nybegyndere, så skal du bestemt se nærmere på en Taurus X7.1. Den er ikke blot af en rigtig god kvalitet, men er også meget robust, hvorfor den også kan belastes med helt op til 120 kg., eftersom at alle komponenter i og på X7.1 er meget holdbare.

Ikke nok med det, så er den også blevet udstyret med et magnetbremsesystem med et såkaldt V-bælte og et 8,5 kg. tungt svinghjul, hvilket er med til at sikre et støjsvagt rundløb og samtidig også en rigtig god træning.

Selve træningsbevægelserne på Taurus X7.1 er elliptiske og derfor vi træningen på maskine også altid være både harmonisk og ledskånende, så du dermed ikke skal være bange for, at du kommer til at skade muskler eller led.

Cardiostrong crosstrainer EX90 Plus

Her er der tale om en crosstrainer fra Cardiostrong, der er én af de største producenter på markedet. Det er en model, der kan bryste sig af en enestående mulighed for at indstille skridtlængden, da det er noget, der foregår fuldstændig trinløst på EX90 Plus.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at den trinløse indstilling kommer til at sikre dig, at du kan finde en indstilling af skridtlængden, der passer perfekt til dig, hvorfor du også er sikret en helt usædvanlig træningskvalitet og en alsidighed, der er udover det sædvanlige.

Det er naturligvis også ensbetydende med, at den fungerer rigtig godt i en familie, hvor den skal bruges af mere end én person, da den nemt kan indstilles til hver enkelt persons højde, når de skal bruge den.

LÆS OGSÅ:  Løbebånd Test - 11 populære løbebånd på markedet

Crosstrainere

Del.

Tilføj en kommentar