Ny crosstrainer? – Se de bedste modeller her

0

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil anskaffe dig en crosstrainer, så har du formentlig allerede lagt mærke til, hvor mange forskellige crosstrainers der er at finde på det danske marked. Dette er ensbetydende med, at det godt kan være svært for dig at vælge lige netop dén model, der er den bedste for dig. Fitshops udvalg byder på et væld af forskellige modeller, der varierer bredt i forhold til specifikationer, design, materialer og pris. Der vil det altså være let for dig at finde den bedste model til netop dig.

Én af de mest prominente forhandlere af træningsmaskiner

Der ikke er mange andre danske webshops, der kan hamle op med Fitshop, når det kommer til deres udvalg af træningsmaskiner. Derfor er det også et oplagt sted at besøge, hvis du er på jagt efter en crosstrainer eller deslige. Du har muligheden for at finde rigtig mange forskellige former for crosstrainers i deres store udvalg. Vi har valgt at gøre det nemt for dig, og har udvalgt to rigtig gode modeller, som du kan læse mere om nedenfor. Det er naturligvis ikke sikkert, at det er én af disse modeller, der ender med at falde bedst i din smag, men der er en god sandsynlighed for det, da de rammer relativt bredt.

Taurus crosstrainer X7.1

Hvis du er nybegynder og derfor leder efter en crosstrainer, der passer godt til nybegyndere, så vil vi anbefale dig at se nærmere på en Taurus X7.1. Den er ikke blot af rigtig god kvalitet, men er samtidig også meget robust. Derfor kan den også belastes med helt op til 120 kg. eftersom at alle komponenter i og på X7.1 er meget holdbare.

Ikke nok med det, så er den blevet udstyret med et magnetbremsesystem med et såkaldt V-bælte og et 8,5 kg. tungt svinghjul. Dette er med til at sikre et støjsvagt rundløb og samtidig også en rigtig god træning.

Selve træningsbevægelserne på Taurus X7.1 er elliptiske. Derfor vil træningen på maskinen også altid være både harmonisk og ledskånende, så du ikke skal være bange for at komme til at skade muskler eller led.

cardiostrong crosstrainer EX90 Plus

Her er der tale om en crosstrainer fra cardiostrong, der er én af de største producenter på markedet. Det er en model, der kan bryste sig af en enestående mulighed for at indstille skridtlængden. Det foregår nemlig fuldstændig trinløst på EX90 Plus.

Den trinløse indstilling kommer til at sikre dig, at du kan finde en indstilling af skridtlængden, der passer perfekt til dig. Derfor er du også sikret en helt usædvanlig træningskvalitet og en alsidighed, der er udover det sædvanlige.

Dette betyder også, at den fungerer rigtig godt i en familie, hvor den skal bruges af mere end én person. Den kan derudover nemt indstilles til hver enkelt persons højde, når de skal bruge den.

Crosstrainere

Del.

Tilføj en kommentar