Crossfit Udstyr – Her er de 15 bedste redskaber til crossfit

0

Er du på jagt efter crossfit udstyr, så anbefaler vi, at du læser denne artikel. Vi gennemgår nemlig 15 af de mest populære redskaber til crossfit og fortæller alt, hvad du bør vide om dem, før du køber.

Crossfitbølgen har for længst taget store dele af verden med storm og Danmark er ingen undtagelse. Man estimerer, at der er intet mindre end 60 officielle crossfitboxe rundt omkring i landet, og dette tal vokser løbende. En af hovedårsagerne til denne popularitet er, at crossfit først og fremmest er en sjov og social måde at træne på. Derudover får du et effektivt mix af styrke, cardio og funktionel træning, som giver dig en god og stærk fysik, som kan hjælpe dig i mange andre sammenhænge. I modsætning til almindelig styrketræning, hvor du typisk laver meget styrede bevægelser, byder crossfit på en mere fri og alsidig træning af kroppen. Udover at give dig styrke og udholdenhed udfordrer crossfit samtidig din balance, koordination, smidighed mm.

Find billigt crossfit udstyr i god kvalitet online

I dette indlæg tager vi et kig på de 15 mest populære crossfit redskaber, som er decideret must-haves for enhver crossfitter med respekt for sig selv. For at spare tid har vi endda fundet de bedste priser på de forskellige produkter online. Så behøver du ikke at endevende markedet, før du køber.

1. Taurus Ergo X Airbike – Bedste pris –> 8.495,-

En airbike er lidt en krydsning mellem en motionscykel og en crosstrainer, hvor du bruger underkroppen via pedalerne og overkroppen via håndtagene. Denne type maskine er derfor ideel til cardiotræning for hele kroppen, idet den aktiverer størstedelen af musklerne i kroppen på samme tid med høj intensitet. Airbikes er desuden udstyret med luftmodstand, hvilket giver dig næsten ubegrænsede mængder af modstand. Bl.a. derfor er denne maskine et perfekt match til crossfit. Du finder således Airbikes i stor stil i stort set alle crossfitboxe landet over.

Taurus Ergo X er en ny airbike fra det stærke tyske fitnessbrand Taurus. Denne model er nok knap så kendt som Assaults airbike, men ikke desto mindre er det et glimrende produkt, der er markant mere robust og driftsikkert end Assaults model. Ergo X har således en ultra solid stålramme, som sikrer dig høj stabilitet selv ved høj intensitet. Derudover har modellen en lækker og moderne skærm, hvor du har mulighed for at vælge mellem flere HIIT-programmer. I forhold til Assault, så er komforten også en del bedre på Ergo X, hvad angår sæde og det generelle materialevalg.

taurus ergo x airbike

2. Assault AirBike- Bedste pris –> 10.152,-

Assault Airbikes er så godt som fast inventar i enhver crossfit box med respekt for sig selv. En af hovedårsagerne til dette er, at netop denne model bliver brugt til officielle crossfitkonkurrencer. Derfor giver det naturligvis god mening at have netop denne model stående. Maskinen er desuden et alsidigt træningsredskab, som aktiverer både under- og overkrop på en meget intensiv måde. Klik på linket ovenfor eller billedet nedenunder for at blive sendt videre til hjemmesiden, hvor vi har fundet den billigste pris på produktet.

assault airbike

3. Taurus Row X – Bedste pris –> 8.999,-

Hvis vi bliver ved cardioredskaber til hele kroppen, så kommer man ikke udenom, at en romaskine er en særdeles effektiv maskine til netop det formål. Her får du aktiveret benene, når du sætter fra mod fodpladerne samt arme, skuldre og ikke mindst ryg, når du trækker i håndtaget. Udover fedtforbrænding, er romaskinen samtidig særdeles effektiv til at styrke rygmuskulaturen.

Taurus Row X er i grove træk en opdateret og mere moderne version af Concept2s Model E romaskine. Den har mere eller mindre de samme mål og den samme siddehøjde og er også udstyret med kædetræk. Forskellene ligger primært i modstandssystemet, konsollen og komfortniveauet som alle er noget bedre på denne model end på Concept2. Modstandssystemet er et hybridsystem, der styres via konsollen, hvilket betyder, at du ikke skal frem og ændre modstanden på selve spolen, som det ellers er tilfældet på Concept2. Herudover er konsollen lækrere og mere moderne. Sidst men ikke mindst har du et blødere sæde og en mere lydløs drift af maskinen.

taurus row x romaskine

4. Concept2 Model E – Bedste pris –> 10.495,-

Concept2s Model E romaskine er en klassiker, når det kommer til crossfit udstyr, og er en af de absolut mest driftsikre romaskiner på markedet. Modellen har en ultra robust og stabil stålramme med en maksimal brugervægt på hele 227 kg. Herudover kræver kædetrækket minimal vedligeholdelse samtidig med, at det ikke er til at slide op. Denne romaskine er ganske enkelt i topklasse. Den har rigtig god holdbarhed, og alene af den grund er den utrolig populær i professionelle miljøer som fitnesscentre og crossfitboxe, hvor udstyret ikke altid bliver behandlet med kærlighed. En anden ting, som taler for at vælge en Concept2 romaskine er, at du her har mulighed for at linke flere maskiner sammen, så du kan dyrke konkurrenceroning. Bl.a. derfor bliver Concept2 brugt til de danske mesterskaber i indendørs roning.

concept2 model E romaskine

5. Competition Kettlebells – Bedste pris –> fra 351,-

Ingen crossfitbox er komplet uden competition kettlebells i alle tænkelige vægte. Træning med kettlebells er både alsidig og udfordrende, idet det stiller krav til balance, koordination, core stabilitet, styrke, teknik og meget andet. Herudover er træningsmuligheder mange, idet der er utallige øvelser at lave og stadig bliver opfundet nye. Forskellen på competition kettlebells og traditionelle kettlebells er, at competition kettlebells har samme størrelse og massefylde uanset vægt, hvorimod traditionelle kettlebells skifter størrelse og bliver større, jo mere de vejer. Competition kettlebells bliver således brugt til crossfitkonkurrencer, idet de har standard mål, så alle træner og konkurrerer på lige vilkår. Vi har fundet disse lækre competition kettlebells fra Taurus, som er afbilledet nedenunder. Klik eventuelt på billedet nedenunder eller linket ovenfor og se den bedst pris vi har fundet dem til.

crossfit udstyr

6. Bumper Plates – Bedste pris –> fra 156,-

Bumper plates hører naturligvis også til blandt det helt essentielle crossfit udstyr, som en crosfitter anvender på daglig basis. Bumper plates er vægtskiver belagt med gummi, hvilket betyder at de er nemme og sikre at håndtere. Der ridser nemlig ikke gulvet, skærer i dine fingre eller river fat i dit tøj, når du bruger dem. Herudover er de støjsvage og oplagte til at kaste lidt rundt med efter et hårdt sæt clean eller jerk. Vi har fundet bumper plates med 50 mm boring fra Taurus i rigtig lækker kvalitet til billige penge. Klik på billedet eller linket ovenover for at gå til forhandleren.

crossfit udstyr
7. OL Vægtstang – Bedste pris –> 1.563,-

Nu når du har bumper plates skal du selvfølgelig også have en OL vægtstang at sætte dem på. Vi har fundet denne lækre premium model med 50 mm boring og kuglelejer i ekstremt robust kvalitetsstål. Stangen har en poleret overflade, som beskytter mod korrosion og 4 riflede håndflader á 18 cm og 1 centreret á 15 cm. Modellen er desuden 220 cm lang og vejer 20 kg og kan klare en maksbelastning på hele 450 kg. Du får således ikke bedre forudsætninger for at lave tunge, olympiske løft.

crossfit udstyr


8. TRX Slyngetræner –> 1.712,-

TRX hører også under crossfit udstyr, som er at finde hos de fleste crossfitboxe rundt om i landet. Slyngetræneren er nemlig et glimrende og meget pladsbesparende redskab, som du kan træne hele kroppen på. Denne træningsform er således oplagt uanset, om du træner i en crossfitbox eller dyrker crossfit derhjemme. Dette sæt inkluderer bl.a. et døranker, hvilket betyder, at du kan træne alle steder, hvor du har en dør til rådighed. Derudover er TRX’s slyngetrænere også oplagt til udendørs træning, da fæstningsmulighederne er mange. Træning med slyngetræner stiller krav til din balance, koordination, smidighed, styrke og udholdenhed. Det er således et særdeles alsidigt træningsredskab, der med garanti vil hjælpe dig hen mod dine træningsmål, hvad enten du sigter efter at forbrænde kalorier, opbygge styrke og muskelmasse eller at forbedre din kondition.

crossfit udstyr

9. PROspeedrope Sjippetov CF – Bedste pris –> 309,-

Sjippetov er et af de foretrukne cardioredskaber i crossfitverdenen, fordi denne træningsform aktiverer både overkrop og underkrop særdeles effektivt og er glimrende til at opbygge en god kondition. Herudover er det et redskab som optager minimal plads og er forholdsvis nemt at anvende. Vi har fundet et lækkert sjippetov fra det populære brand PROspeedrope, som er specifikt designet til crossfitudøvere. Modellen er et af de letteste speed ropes og vejer kun 200 gram. Selve rebet er 3 mm i diameter for bedre momentum og højintensiv træning. Herudover er sjippetovets håndtag udstyret med kvalitetskuglelejer, som sikrer et komfortabelt og jævnt sving. Selve wiren er desuden belagt med gummi, hvilket giver rebet ekstra hårdhed og holdbarhed. Længden på sjippetovet er 300 cm og kan justeres.

pro speedrope CF

10. Blackthorn Battle Rope 30D 10m –> 995,-

Hvis du er på udkig efter crossfit udstyr til din box eller derhjemme, så er det bestemt værd at overveje at investere i et battle rope. Dette redskab giver glimrende træning til overkroppen uanset, om du går efter at tabe dig, opbygge muskler eller forbedre din kondition. Der er desuden også rigtig mange forskellige øvelser, som du kan lave med battle rope, herunder double wave, shoulder circles, snakes on the floor og power slam bare for at navne nogle få. Vi har fundet denne lækre model i naturhamp fra Taurus til kun 774 kr. Rebet er i øvrigt 15 meter og vejer 13 kg.

11. Soft Plyo Boxes – Bedste pris –> 3.900,-

Hvis du har dyrket crossfit, har du sikkert også stiftet bekendtskab med boxjumps. Vi har fundet dette sæt plyo boxes udfærdiget i skumstof, som inkluderer 3 velpolstrede boxe. Disse sikrer dig en sikker træning og at du undgår skader i modsætning til dem i træ, som kan være et lidt farligt bekendtskab, idet du virkelig kan slå dig på dem. Hver box er 15 cm høj, hvilket vil sige, at du kan vælge mellem højderne 15, 30 og 45 cm. Du forbinder i øvrigt boxene ved hjælp af velcrobånd, som sidder i kanten. Hylstret er desuden lavet af slidstærkt og skridsikkert kunststof.

Taurus soft plyo boxes 3 stk

12. Wall Ball sæt 3-9 kg – Bedste pris –> 1.149,-

Medicinbolde er også at finde på vores Top 15-liste over det mest populære crossfit udstyr. Dette er nemlig et alsidigt træningsredskab, der har mange træningsmuligheder for både over- og underkrop. Derudover stiller mange af øvelserne med wall balls krav til coremuskulaturen samt din kondition og koordination. Vi har fundet et billigt sæt wall balls lavet i kunstlæder med henholdsvis 3, 5, 7 og 9 kg, så der er udfordring for både begyndere og øvede. Medicinboldene er hver 35 cm i diameter.

crossfit udstyr

13. Slam Balls – Bedste pris –> fra 101,-

Slam balls er et andet must-have produkt, når vi snakker crossfit udstyr. Slam balls anvendes på fod med wall balls til slag- og kastebevægelser. Den største forskel på de to typer af medicinbolde er, at sandblandingen i slam balls bevirker, at disse ikke springer tilbage, når de rammer gulvet eller væggen. Derimod lander de dødt. Slam balls anvendes primært til funktionelle øvelser, der giver styrke, bevægelighed og udholdenhed. Denne model er belagt med PVC og er således utrolig slidstærk og modstandsdygtig.

crossfit udstyr

14. Vægtvest – Bedste pris –> fra 1.328,-

I crossfit laver man mange øvelser med egen kropsvægt som eksempelvis pullups, chinups, dips og pushups. Og hvis man gerne vil øge belastningen i disse øvelser, så er en vægtvest bestemt noget af det crossfit udstyr, som man bør overveje. Vægtveste sidder tæt til kroppen og er langt mere praktiske end dipsbælter af den grund. De fås desuden i mange forskellige varianter og på mange af dem har du ovenikøbet mulighed at forøge eller formindske vægtbelastningen. Nogle modeller, som den vi har vist nedenunder, har nemlig åbne lommer fyldt med gelstave, så du nemt kan variere vægten af vesten alt efter, hvilken øvelse du laver.

taurus vægtvest

Del.

Tilføj en kommentar